Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Ktrinel spune:
![]()
![]()
auzi la ea ce viseaza...lasa ca nici eu nu sunt departe...dar habar nu am ce semnifica. dar am cautat si teoretic la dictionarul de vise zice :"BUBA: defecte, īntārzieri, piedici.".
doar nu o sa le dai crezare, nu? da-le incolo....nici nu te mai gandi.
chinico spune:
Dragele mele...
am plecat spre eco cu inima in pantaloni si creierul in ceata..si tot asa m-am intors.
Se vede sacul embrionar, dar e cam micut si cam tare golut. Cica singura mea sansa ca sarcina sa evolueze bine e ca nidarea sa fi avut loc 2 saptamani de la fecundare. Io, taran, chiar nu am stiut ca poate sa dureze asa de mult..vezi, ktrinel, cu tot citiul pe net nu am dat de asta..dar stai ca acu ma pun iar pe cautat. Si in stupizeniea mea sufocata de atata tensiune,mi s-a parut chiar ca noule meu gine are un ecograf de pe vremea lui Pazvantie. Gine veche avea masinarii moderne tare..dar degeaba, daca tot bot de gheata.
Asa ca , n-am decat sa astept pana joia viitoare. of.
Ana si Camic,va doresc tot binele din lume. Si ma doare sufletul pentru voi.
cristina1974 si mie mi-au spus ca sportul in exces dauneaza...si ma gandesc ca daca te sfatuiesc ca in general in primul trimestru sa nu sari calul cu efortul fizic, poate ar fi mai bine sa te apuci de sah o vreme...
roxana. c si
ktrinel
astea au fost vestile. Ce sa mai spun...ma apuc sa caut pe net..
paxela spune:
chinico este vorba exact de ce am incercat si eu sa iti zic , sarcina se calculeaza din primna zi a cm dar... in special la ciclu neregulat diferenta poate fi si maoi mare de 2 sapt.... la mine este de exemplu de 1 si un pic
linisteste-te intr-o saptamana vei vedea si samburelul
Alexa
6+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
chinico spune:
paxela,
sa te auda Dumnezeu.
si crede-ma ca incerc sa ma linistesc. pe cuvant de pionier... incerc.
oare de ce nu m-a interesat niciodata yoga, imi era precis acum de ajutor...
ohhmmm...
glumesc. inca o data. Sa te auda Dumnezeu.
Dbunny spune:
Chinico
buca era asa ....
cam rozalie...problemu-i ca nu-s sigura ca ce-am atins yo era buca...
.Poate era alte cele...chestiuni dolofane![]()
![]()
cristina1974 spune:
Dbunny
Mersi mult pt sfat.Intr-adevar, Smear testul se face obligatoriu la toate femeile intre 25 si 65 de ani. M-am interesat, si mi-au spus cei de la clinica de colposcopie ca,daca sunt in trim.2 la data cand trebuie sa il fac, pot sa fac colposcopia,insa mai mult ca sigur n-or sa-mi faca si biopsie, ca aia e baiul la mine. Doare de ti-aduci aminte de toate datoriile.
In alta ordine de idei, esti mortala cu buca aia. Am ras de mi-au dat lacrimile, inca si sotul meu ma intreba ce am de sunt asa bucuroasa. I-am povestit , si era sa cada jos de pe scaun de ras. Sa stii ca si eu cam bat campii noaptea, visez tot felul de chestii, care de care mai fantastica, ca nici macar in cele mai fierbinti fantezii de-ale mele nu am avut parte de asa ceva. Cu burtica, si eu dorm tot pe stanga, cu toate ca ador sa dorm pe burta, dar......nu se mai poate.
Fetele, m-ati convins cu fitness-ul, nu de alta dar nu vreau sa credeti ca am probleme serioase la etaj.Am sa ma plimb, inot deja cam in fiecare seara, ca slava Domnului , socrii mei au o super piscina iar asta mica a mea imi tine companie de fiecare data.
Cu triplul test, of......trebuie sa il fac si eu pt ca vreau sa fiu sigura ca totul e ok. Sorry, cat se poate de sigura, ca oricum nu ai certitudine 100%. Aici se face intre 16-20 saptamani. De asemenea, se face si ecografie speciala (?) pt depistarea unor anomalii.Habar nu am in ce consta aia.De obicei, asta se face la cele cu risc ridicat, asa cum mi-au zis si mie ca sunt.
Cu greturile, stau bine, adica nu mai am nici un fel de probleme,insa inca nu imi vine sa mananc nici macar car mancam inainte.Oboseala a cam disparut, poate si din cauza ca am cam lenevit zilele astea departe tare de casa, pe o plaja superba. Dbunny, daca ai grija de tine si nu stai ca inecata la soare, nu are ce sa fie rau.
Cam asta am avut sa va spun, deocamdata.
Mioara, bine ai venit! Speri sa te bucuri aici de caldura, prietenie si mult ,mult suport, asa cum simt si eu. Ca daca nu stiam de forumul asta, ramaneam naibii, prinsa in ganduri tampite si negre.
Si nu in ultimul rand, inca o data vreau sa spun ce rau imi pare pentru fetele care au pierdut sarcina. Sa dea Dzeu sa fie bine , sa se refaca, si data viitoare sunt 100 % convinsa ca nu o sa mai fie asa.
Pupici
cristina lutac
chinico spune:
Dbunny draguta...
Daca chestiile dolofane au aceeasi dimensiuni ca si buca buboasa.....sarac` baiatul.... Si daca erau chestiuniile cu pricina, si erau buboase...sarac`sarac `baiatu...![]()
almo spune:
Dragi burticute,
Nu v-am mai scris de mult dar nu am incetat sa va citesc. Eu sunt ok, greturile nu mi-au trecut desi asa am sperat. In ficare seara ma ia cate o stare de greata dar in restul zilei macar sunt ok. Am primit si eu ca si Ktrinel medicamentul Diclectin dar eu am ocolit sa-l iau ca ma gandeam ca o sa-mi treaca fiind aproape de sfarsitul primului trimestru. Dar nu cred ca mai rezist mult. Ieri am fost la doc. si am inceput si eu analizele, si cum am 35 de ani [bang, mai are cinva 35 ? o sa am multe analize de facut. Sper sa fie ok! Vineri merg la eco si am auzit de la o prietena ca ei i-a zis in aceeasi perioada sexul la copii ei (gemeni). Asa ca am emotii! Prefer fetita dar si baietel e f bine. Orice doar sanatos sa fie.
M-am linistit ca am citit aici ca nici voi nu aveti cine stie ce burtici. Si la mine dimieata e f mica doar dupa amiaza ce mai arata a burtica de graviduta. Am zis ca fac poze sa pun in album. Ar trebui sa facem toate. Ce ziceti?
Eu am pus 1kg in 3 luni cu toata greata. Doc. a zis ca e ideal sa iei intre 12kg si 14kg. Nu mai mult nu mai putin. Si eu sunt stresata de kg dar nu-mi permit sa fac mare efort ca mi-e frica asa ca am renuntat la gim, insa o sa incep sa merg cu bicicleta la servici.
Moni
11+
mio75 spune:
Intrebare intrebatoare
M-am tot uitat si am tot citit- multe dileme si trileme are toata lumea- dar nu gasesc nicaieri o discutie si un raspuns la ce ma doare pe mine : am un catel dragut, micut, un Bichon bolognese tare frumusel si cumintel. Sta in apartament cu mine si cu sotul meu.Isi face toate trebusoarele afara , il feresc de pisici, il spal pe picioruse cand intram in casa aproape de fiecare data, il perii des, ma rog, am grija sa nu aduca microbi in zona. Acum normal ca tot aduce ca doar e caine (cine are, stie cum e).
In fine, ce sa fac? Il tin sau nu, ma afecteaza sau nu? Am o prietena care a fost gravidutza cu catel in casa si acum are un copil superb care rade toata ziua cu acelasi catel in casa. Nu stiu ce sa fac. Voi sunteti careva in situatie? Sau stiti sa ma lamuriti?
P.S. Nu l-as da de langa noi ca e ca si copilul nostru si il crestem de cand avea o luna si jumate.
Un doc gine mi-a zis inainte de a ramane insarcinata ca nu e nici o problema cu catza dar doc de familie imi zice acum ca poate ar fi mai bine sa-l trimit o vreme in vacanta la bunici.
14 sapt.