SOS: bucuresteanca, vreau sa evadez !!!

SOS: bucuresteanca, vreau sa evadez !!! | Autor: catrinelteodoru

Link direct la acest mesaj

Iacata se apropie un week-end mai lungutz si noi nu stim unde sa fugim de-acasa ... nu vrem mare sau Valea Prahovei, supra-aglomerate, supra-comercializate si prea manelizate (no offense ...)
Stiti cumva vreo pensiune mai ieftina pe undeva la munte ... curat , linistit ... oricat de retras? Fetelor si baietilor v-as ramane recunoscatoare daca ma ajutati ...

catrinel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu stiu multe cabane, da' da si tu niste detalii: in ce zona, cit de ieftina, ce facilitati.... te duci cu mashina, cu trenu'?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

off ... nici nu cred ca mai ajungem zilele astea ca am de ieri o migrena interminabila ... ... dar ramane pt uichendu viitor ...avem masina ... nu am vrea ca pe drum sa facem mai mult de 5 ore ... ca suntem satui de ... si am vrea ca pe seara de cazare sa nu "spargem" mai mult de 700 de mii. Noi suntem de-aia care, in mod normal, s-ar multumi sa doarma in saci de dormit in cort, da' anu' asta, io, una, am gogit mai tot timpul: cand am terminat cistita, venii gripa, cand nu ma mai duru spatele, ma lua capu si as vrea sa ma mai protejez...
Multzu frumos, Elise!

catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Moeciu Bran. E super si e testata. Detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Danes Sighisoara. Moeciu. Toate faine si relativ aproape.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

Multzumesc mult, Sonia, da, vreau detalii ... Ma intere mai cu seama daca trebuie sa facem rezervari din timp, de vreme ce am vrea sa mergem intr-un uichend cand probabil e mai aglomerat ... iar daca ai vreo pensiune testata pe propria piele ... impresii si ... preturi ?

Pupici,
Cati

catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

In Moeciu, pensiunea Delia, am nr. de telefon acasa, maine daca vrei.
E retrasa,linistita, calduroasa, am stat la parter intr-o camera spatioasa si curata, cu baie. Poti si manca acolo, dar nu stiu cu cati bani, ca noi am preferat sa mancam in oras, sa mai vedem lumea. Pretul pe camera 800.000 lei. Au si loc de joaca pt. copii si nu numai: un foisor in copac.

Mergi la inceput