sunt ingrozita si speriata

sunt ingrozita si speriata | Autor: florentineea

Link direct la acest mesaj

azi am aflat ca nu pot avea ceea ce eu si sotul meu ne-am dorit foarte tare: un copil!simt cum cerul e greu deasupra mea si pamantul imi fuge de sub picioare!incotro s-o apuc?cum sa-mi revin?cum sa o iau de la capat?voi avea oare putere sa lupt mai departe?ma simt neputincioasa...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

daca vrei sa il ai, o sa poti.
eu am aflat de vreo 5 ori ca nu pot avea copii pina acum.
din toate motivele posibile.
si pina la urma sint sigura ca o sa il am
asa ca... nu dispera

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

imi pare rau, dar intotdeauna exista o solutie. eu am fost operata si dr. mi-a spus ca sigur vor trece 2 ani pina sa ramin gravida, si uite ca am ramas din prima si am un baietel de 2 ani minunat! cere alte pareri, si dr se mai insala, sint clinici de fertilizare, si in ultima instanta poti adopta un copil mic speriat si singur pe lume care asteapta dragostea ce i-o poti oferi! acuma sint atitea posibilitati! nu dispera ca vei gasi calea!

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Florentineea, noi cei de pe suntem alaturi de tine. Nu te panica si asa cum spune si Flavia, incearca sa te linistesti si o sa vezi ca aici pe o sa gasesti multe suflete in situatia ta, dar care sunt optimiste si care te vor ajuta foarte mult cu sfaturi utile.
Bine ai venit printre noi!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercuta spune:

Florentineea, D-zeu are planuri si pentru tine. Sigur un copil te asteapta in viata lui fie ca o sa fie chiar al tau sau al altuia.Doctorii se mai si inseala. Speranta moare ultima . Alaturi de prieteni si familie vei avea puterea sa lupti.
Eu sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Nu te multumi cu un singur raspuns.
Bafta si implinirea dorintelor,

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Vei vedea ca pana la urma vei avea si tu un sufletel mic, pe care sa-l adori. Indiferent cum, nu e totul pierdut!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Nu dispera si nu te da batuta,du-te la mai multi medici si cere mai multe pareri.nu ai spus ce problema ai , dar sunt sigura ca se gaseste vreo solutie.Eu am fost operata de chist ovarian la 17 ani de urgenta, si acum am un pitic scumpic si neastamparat .Curaj , sigur exista o solutie numai s-o cauti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Nu stiu din ce cauze spui ca nu puteti avea copii.Cum au spus si fetele inaintea mea, multora li s-a spus asa, si totusi au bebei.

Si eu am ramas insarcinata desi aveam dereglari hormonale, analizele aratau ca nu am ovulatie, si totusi am avu ovulatie prin ziua a 35-a a ciclului, adica atunci cand orice dr sau carte de medicina iti spun ca nu exista ovulatie. Si il am pe Matei acum!

Astfel de povesti miraculoase sunt multe!...si daca nimic nu da roade, atunci poate e vreun sufletel parasit pe lumea asta care va asteapta pe voi sa-l salvati si sa-i oferiti o viata!....

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai incearca si alte pareri. Sfatul meu ar fi sa te duci la dr. Marinescu la Giulesti.
Gandeste-te ca a "daruit" un copil unei batrane, de ce nu ar putea sa te ajute si pe tine!?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by Elise

daca vrei sa il ai, o sa poti.
eu am aflat de vreo 5 ori ca nu pot avea copii pina acum.
din toate motivele posibile.
si pina la urma sint sigura ca o sa il am
asa ca... nu dispera

Elise

Cu patru luni inainte sa raman insarcinata mi s-a spus clar ca nu pot sa am copii. Nici nu incercasem si nici nu ma gandisem insa vestea ma lovit din plin. Motivele erau multe, unul dintre el, cel mai usor de inteles, era ca am un uter de copil stramb, scurt si ingust. O catastrofa!
La patru luni distanta, in timp ce ne impacasem cu gandul unei viitoare adoptii...menstruatie 0. Am facut 10 teste de sarcina in aceiasi zi si toate erau pozitive. Unde mai pui, ca in plina nebunie am fost pe la patru farmacii ca sa iau de marci diferite! Am gasit si chinezesti!!! Era sigur...eram insarcinata. Nu pot sa descriu bucuria, pot doar sa spun ca o saptamana n-am dormit nici eu nici sotul meu.
Bucuria fost umbrita dupa o luna cand mi s-a spus ca am copil cu malformatie din cauza unui virus. Patru medici au dat acelasi verdict crunt: avort. Am cautat alti medici, al cincelea a tis ca merita incercat pentru ca malformatiile apar la 1% din cazuri, cu riscul de a face avort la 5 luni.
Pana la 5 luni am trecut prin cele mai cumplite stari. Iubeam minunea care crestea in mine, o vedeam lunar la ecograf, ii citeam povesti si ii puneam muzica. Insa nu era noapte in care sa nu plang si sa nu incerc sa nu ma gandesc la copil, sigura ca am sa il pierd.
La ecografia din luna a 5-a un alt medic extraoridinar, care a studiat omuletul 1 ora si 20 de minute, a dat un verdict fericit: nu are malformatii si este aproape imposibil sa apara.
4 luni am trait alte stari conflictuale. aveam o certitudine, destul de mare ca puiul este sanatos insa nu puteam sa uit cele 4 pareri.
Pe 20 noiembrie 2003 am nascut natural un baietel, de 4 kg, sanatos tun, cu scor Apgar 10, cu un travaliu care imi este rusine sa il numesc asa pentru ca nu am avut dureri mai deloc si a durat 2 ore... desi a crescut intr-un uter mic si stramb, intr-un organism cu un virus care nu se stie daca a existat sau nu, amenintat de avort si malformatie.

Poate am ajuns usurel off topic, insa ceea ce incerc sa va spun este sa nu va pierdeti speranta, sa cautati cat mai multe pareri si sa incercati mereu... ah, si sa va bucurati de acest forum pentru ca daca as fi cunoscut DC atunci, ar fi fost mai usor, poate as fi cunoscut alte mame cu aceiasi problema. Este greu iar si acum ma lovit insa merita!

Anca si Ema

ANCA si EMA

Mergi la inceput