Clubul nurorilor (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce faceti norici?
Eu azi am lenevit toata ziua, si acuma mi s-a facut pofta de inghetata, asa ca am fugit si am cumparat una mare-mare pe care am mancat-o cu iubi.
Si mi-a facut iubi poza la burtica. sa vedeti si voi ce mare e. Acuma se incarca.

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

'Mneatza, lume!
Alynutza, Kenny Rogers si Dolly Parton- Sometimes when we touch! E melodia noastra.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Nadia, ai un sot f atent si mai ales romantic. Bucura-te de el si sa fiti fericiti unul alatur de celalalt.
Camelia, sper ca te distrezi bine.
Flavia, distractie placuta.
la toate, ca asa nu uit pe nici una.
Him

photos

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici. Noi abia am terminat de mancat. Iubi a facut cartofi prajiti. Si acuma sta ca un trantor, cu burta in sus ca nu mai poate. Si eu am mancat mult si cred ca o sa explodez.
Azi ne-a sunat socru'. Ca saptamana trecuta l-a sunat pe iubi si i-a spus ca e in spital. Acuma a sunat sa vada cum se simte. Si... a intrebat si de mine. Eu atunci incercam sa dorm, si iubi i-a zis ca sunt bine. De soacra... n-am mai auzit nimic de cand am fost la ea. Si e mult de atuncxi. A incercat iubiu sa vb cu ea, dar nu raspunde la telefon. Asta e.

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetelor

am aterizat si eu (am citi tot din urma). vreau sa spun inca o data ca am o nepotica..... o printesica. maine cred ca o sa pun si poze- acum sunt prea obosita. a fost o cumintica si ieri la botez si azi cand i-a luat nasa mirul....... e o minune. ne-am distrat super bine.

Dana vreau si eu un pahar de sampanie....... avem ce sarbatori!!!

Andreea ti-am vazut burtik, e maricicaaaaaaaa

Crina sanatate multa sotului tau.

Nadia sa-ti traiasca sotul si sa-si pastreze obiceiurile.

Lavi nepotica ta ce face?

Sun ma bucur ca esti mai bine. Soatza mea a vrut sa mearga pe stadion, dar a ajuns pe la 8 si nu l-au mai lasat sa intre. Acum e in fata televizorului. HAI STEAUA!!!

Fla iti place melodia?

Alina, Him, Flor

daca am uitat pe cineva sa ma scuzati, va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

mama!!!! e deja 2-0 pt rapid!!!!!!!!! steaua e intr-o zi nefasta! e clar!

offffffffffffffff...sufar pe aici...
sunule, ce faci?
flavia, te uitzi?s au ii dai de papa sarei?

pupi tuturor!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am ajuns si eu pe acasa, dar se pare ca pe aici nu mai e nimeni,,,,,,
andreutza, frumusica burticutza, a crescut intr-adevar!!!!
alynutza, flavia, nu am mai avut nevoie de reteta de papa ca am fost la soacra si am mancat (am scapat si azi de facut papa!!!!)
marinar, nepotica mea e o bombonica de fetita!! tot mai scumpa si mai frumoasa se face!! si asa de mult imi place ca s-a obisnuit cu mine si "ii place de mine!!!"
va pup pe toate!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! Acum ne-am intors si noi acasuca, am fost la soacra si la cumparaturi;
Cat despre sotiorul meu... Romantic??? Ha! NU, iubitele, nu e asa tot timpul, de-aia m-a surprins si impresionat atat de mult, cred ca il lovise vreun meteorit incarcat cu romantism
El e cuminte si chiar shy (va rog traducerea, ca zau nu-mi vine acum) si nu spune prea des ce are in suflet (daca e suparat spune, dar nu e romantic) imi spune zilnic cel putin de 3-4 ori ca ma iubeste, dar cam atat! Nu declaratii super siropoase ca acu' 2 zile. Da, nu-i bai! Ca a fost destul sa ma tina ptr. vreo inca trei ani, pana la urmatoarea "ploaie de meteoriti".
Va pup.
Alynutza, chiar ascultam in masina Shania Twain _From this moment on." De asta ce spui? E melodie de nunta!

Edit: mi-am amintit SHY=Timid...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Neatza somnoroaselor
Lavi mersi Sa vezi ce greu ma invart noaptea in pat....

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Maaai,cat am umblat dupa voi! Nu va gaseam de loc!
Eu sunt fericita ! Prietenii stiu de ce!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput