Clubul nurorilor (43)
Raspunsuri - Pagina 8
a.cicel spune:
Ce faceti norici?
Eu azi am lenevit toata ziua, si acuma mi s-a facut pofta de inghetata, asa ca am fugit si am cumparat una mare-mare pe care am mancat-o cu iubi.
Si mi-a facut iubi poza la burtica. sa vedeti si voi ce mare e. Acuma se incarca.
Andreea 25+
POZE
Nadia1976 spune:
'Mneatza, lume!
Alynutza, Kenny Rogers si Dolly Parton- Sometimes when we touch! E melodia noastra.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Himmelsduft spune:
Nadia, ai un sot f atent si mai ales romantic. Bucura-te de el si sa fiti fericiti unul alatur de celalalt.
Camelia, sper ca te distrezi bine.
Flavia, distractie placuta.
la toate, ca asa nu uit pe nici una.
Him
photos
a.cicel spune:
Ce liniste e pe aici. Noi abia am terminat de mancat. Iubi a facut cartofi prajiti. Si acuma sta ca un trantor, cu burta in sus ca nu mai poate. Si eu am mancat mult si cred ca o sa explodez.
Azi ne-a sunat socru'. Ca saptamana trecuta l-a sunat pe iubi si i-a spus ca e in spital. Acuma a sunat sa vada cum se simte. Si... a intrebat si de mine. Eu atunci incercam sa dorm, si iubi i-a zis ca sunt bine. De soacra... n-am mai auzit nimic de cand am fost la ea. Si e mult de atuncxi. A incercat iubiu sa vb cu ea, dar nu raspunde la telefon. Asta e.
Andreea 25+
POZE
marinar spune:
buna fetelor
am aterizat si eu (am citi tot din urma). vreau sa spun inca o data ca am o nepotica..... o printesica. maine cred ca o sa pun si poze- acum sunt prea obosita. a fost o cumintica si ieri la botez si azi cand i-a luat nasa mirul....... e o minune. ne-am distrat super bine.
Dana vreau si eu un pahar de sampanie....... avem ce sarbatori!!!
Andreea ti-am vazut burtik, e maricicaaaaaaaa
Crina sanatate multa sotului tau.
Nadia sa-ti traiasca sotul si sa-si pastreze obiceiurile.
Lavi nepotica ta ce face?
Sun ma bucur ca esti mai bine. Soatza mea a vrut sa mearga pe stadion, dar a ajuns pe la 8 si nu l-au mai lasat sa intre. Acum e in fata televizorului. HAI STEAUA!!!
Fla iti place melodia?
Alina, Him, Flor
daca am uitat pe cineva sa ma scuzati, va pup pe toate
marina
pozici
roxanicea spune:
mama!!!! e deja 2-0 pt rapid!!!!!!!!! steaua e intr-o zi nefasta! e clar!
offffffffffffffff...sufar pe aici...
sunule, ce faci?
flavia, te uitzi?s au ii dai de papa sarei?
pupi tuturor!!!!!!!!!!!
roxi foto
lavinai spune:
am ajuns si eu pe acasa, dar se pare ca pe aici nu mai e nimeni,,,,,,
andreutza, frumusica burticutza, a crescut intr-adevar!!!!
alynutza, flavia, nu am mai avut nevoie de reteta de papa ca am fost la soacra si am mancat (am scapat si azi de facut papa!!!!)
marinar, nepotica mea e o bombonica de fetita!! tot mai scumpa si mai frumoasa se face!! si asa de mult imi place ca s-a obisnuit cu mine si "ii place de mine!!!"
va pup pe toate!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Nadia1976 spune:
Buna! Acum ne-am intors si noi acasuca, am fost la soacra si la cumparaturi;
Cat despre sotiorul meu... Romantic??? Ha! NU, iubitele, nu e asa tot timpul, de-aia m-a surprins si impresionat atat de mult, cred ca il lovise vreun meteorit incarcat cu romantism
El e cuminte si chiar shy (va rog traducerea, ca zau nu-mi vine acum) si nu spune prea des ce are in suflet (daca e suparat spune, dar nu e romantic) imi spune zilnic cel putin de 3-4 ori ca ma iubeste, dar cam atat! Nu declaratii super siropoase ca acu' 2 zile. Da, nu-i bai! Ca a fost destul sa ma tina ptr. vreo inca trei ani, pana la urmatoarea "ploaie de meteoriti".
Va pup.
Alynutza, chiar ascultam in masina Shania Twain _From this moment on." De asta ce spui? E melodie de nunta!
Edit: mi-am amintit SHY=Timid...
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
a.cicel spune:
Neatza somnoroaselor
Lavi mersi Sa vezi ce greu ma invart noaptea in pat....
Andreea 25+
POZE
diadaniela spune:
Neata!
Maaai,cat am umblat dupa voi! Nu va gaseam de loc!
Eu sunt fericita ! Prietenii stiu de ce!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana