Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-6
Raspunsuri - Pagina 9
bubulina1 spune:
Daca aveti programare, e OK, indiferent de ora la care mergeti. va ia oricum in ordinea sosirii, nu a programarilor. Asistenta te intreaba cand intri cum te cheama si are o lista cu programarile unde "te bifeaza" ca ai venit. Daca ati putea merge impreuna, eu zic ca ar fi OK.
Speranta moare ultima!
claucia spune:
Bubulina eu cand am mers luni nu era asistenta in hol. De fapt nu era nimeni inafara de 2 fete. Ne-am inmultit pe parcurs
dar nu ne-a intrebat nimic ci doar stiam noi ordinea venirii si cand deschidea usa mai intram cate una...
Asa este cu ordinea. A sosirii nu a programarilor. E flexibil oricum.
Eu o sa vin pe la 5 asa i-am spus asistentei ca mai am de luat niste analize inainte si traficul e criminal pe Stefan cel mare pe unde vin. Si nu prea ma bag pe linia de tramvai ca un sofer adevarat ![]()
Si Ioana Tugs si Marinar maine. Zici ca vrem sa ne intalnim la o cafea ![]()
Pup
marinar spune:
bubu tu ai dreptate, dar de data asta nu i-am spus numele... eu am fost luata de val iar asistenta nu a intrebat. oricum am vorbit ceva cu ea, i-am zis ca vreau urgent pt ca mi-a intarziat mult si ea m-a intrebat daca mi-am facut test de sarcina. asta inseamna ca, teoretic, ar trebui sa-si aduca aminte, chiar daca nu i-am spus numele, nu????????????
oare imi mai face transvaginala???
claucia pt mine e ok oricand pt ca stau in zona- ajung in 10 min pe jos, asa ca, daca pt tine e tarziu sa mergi la 7.30 vin eu mai devreme. si asa ma strecor si eu si scap mai repede![]()
marina
pozici
claucia spune:
Ce draguta esti Marinar! Eu merg dupa ce imi iau analizele si sa zic ca ajung pe la 5:30 poate 6. Hai sa ne mai corespondam si pe mess. Eu acum sunt la servici si nu pot dar ajung acasa diseara.
Scriu pe PM.
Si nu-ti face griji ca nu te-a intrebat numele, nici pe mine de data asta dar i-am spus ca mi-a spus dr T sa vin. Insa nici data trecuta nu m-a intrebat nimic cand am ajuns acolo nici cum ma cheama nici nimic,
Pup la toate fetele
SilvanaPopovici spune:
Fetele care merg maine la T: multa, multa bafta! Iti tin pumnii Marinar, sa rezolvi usor si sa treci la treaba cum iti vine!
Amely, mie dupa laparo mi-a venit CM cu o intarziere de 2 maxim 3 zile, parca. Dar stiu ca sunt fete la care a intarziat mai mult. Oricum, nu te stresa, ca de venit, vine! Asa ma apucasem eu sa il chestionez pe T in timpul tratamentului cu dipherelyne, daca mi-o mai veni vreodata...
acuma rad, dar atunci nu era de ras!
Foarte interesant: tratamentul Liviei a mers! Si nu esti prima pe care o aud. Stii ce as face in locul tau? da' sa nu te superi ca nu te las sa te decizi singura: as face diphereline si pe urma imediat dupa Cm as baga din nou tratamentul Liviei. Ce mai, sunt in stare sa garantez pt. rezultat! ![]()
De curiozitate (mare) cum ti-a iesit TPC-ul cand ai ramas insarcinata? Intreb pt ca dr T nu recomanda acest test (cred ca il gaseste nitel empiric, ca si monitorizarea temperaturii, ceva de genul asta).
Mai fetelor, de-abia astept sa ma mut in Bucuresti si sa ma intalnesc macar cu o parte din voi, posibile gravidute pana atunci!
Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR !! Deci ne vedem maine? Vin si eu dupa 5.00, daca atunci veniti si voi! Si .. accept si invitatia la cafea, dupa...! Cum ne recunoastem? Claucia , ne vedem deci? Cine mai vine? Poate o sa pun niste poze mai tarziu. Intru si eu pe mesenger cu ID-ul IOANATUGS. Va pup fetelor, si va urez o zi buna la toate! Vorbim mai pe seara! Acumplec sa-mi scot firele![]()
Cu drag Ioana Tugs
marinar spune:
ioana, claucia, vb pe messinger ca sa stabilim toate cum facem maine, ok!
marina
pozici
Ioanatugs spune:
CLAUCIA, MARINAR ne vedem maine!
Pozele voastre le-am vazut!
Ce dragute sunteti!
Incerc sa va trimit si eu poze, nu stiu daca o sa si reusesc!
http://us.f536.mail.yahoo.com/ym/ShowLetter/STA60736.JPG?box=Inbox&MsgId=9360_62191_2446_1688_4882795_0_2811_6328931_3604356260&bodyPart=6&filename=STA60736.JPG&Briefcase=1&tnef=&VScan=1&YY=7905&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b&Idx=1
Cu drag Ioana Tugs
claucia spune:
Ioana nu se deschide linkul..![]()
din ce reuseam sa zaresc aseara pe mess esti si tu foarte draguta! Hai ca ne vedem dupa-amiaza, altfel suna mersul la doctor, nu? ![]()
Pup 
marinar spune:
neata gagicaroase
Clau, Ioana, v-ati pregatit sufleteste pt vizita de azi??? eu abea astept sa merg, dar nu stiu de ce am o presimtire ca o se plec trista de acolo...
Ioana nu se vad pozele!!!!!!!
pup toate tutunaresele
marina
pozici