Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-6

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Moaaama sunt invidioasa ca va vedeti toate acolo Eu sunt in urma rau...heheeei, abia ziua 20, asa ca...din pacate voi rata ocazia sa va cunosc

Silvana scumpa, sincer si eu m-am gandit, ma crezi sau nu, ma framanta rau de tot ideea de care zici tu dar inca mai am timp de gandire, si anume o saptamana. Cu TPC-ul, in luna cand am ramas gravida mi-a zis dr-a de atunci ca era "cat se poate de pozitiv" si asta dupa vreo 10 ore de la CS. Mi-a mai zis atunci: "aveti o glera exceptionala, aveti sanse maxime, sa stiti". Eu banuiam ca e de la plantutele Liviei, dar nu am zis nimic, sa nu ma fac de ras Pana si T. m-a intrebat la una din monitorizari daca am facut TPC, asa, din pura curiozitate...intr-adevar, nu pune mare pret pe el (dar a fost curios, nu?)

Fetelor, multa bafta, care mergeti la eco, sa veniti cu vesti bune!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Amely pai daca ai timp poti sa vi numai asa... sa ne cunosti si sa ne faci galerie. Mie mi-ar placea si sunt sigura ca si fetelor.

pup u

marina

pozici

Mergi la inceput

Ufff, nici nu stiti cat mi-ar placea...din pacate s-a aglomerat rau la job, nu prea mai plec inainte de 19.00, iar cand o fac sunt atat de franta ca abia vad drumul spre casa. Dar poate data viitoare reusesc sa ma sincronizez (macar cu o parte din voi)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by Amely

Ufff, nici nu stiti cat mi-ar placea...din pacate s-a aglomerat rau la job, nu prea mai plec inainte de 19.00, iar cand o fac sunt atat de franta ca abia vad drumul spre casa. Dar poate data viitoare reusesc sa ma sincronizez (macar cu o parte din voi)

Pozici cu noi

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Silvana, iti multumesc frumos pentru lamuririle cu estrogenul. Intr-adevar, n-ar fi rau sa-mi fac estradiolul si in ziua 14, cand am eu ovulatia de obicei. La mine endometrul la ovulatie e cam de 10-11 mm trilaminar. La tine e mult mai ingrosat ? Oricum, cred ca pana in 13-14 mm e ok.
Din cate am inteles endometrioza, fibroamele, mastozele sunt cam estrogeno-dependente, nu ? Sau nu neaparat ?

Te si iti doresc sa-ti indeplinesti visul cat mai repede !

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Asa cica, Rami, unde nu e estrogen, nu e nici endometrioza

Of-of...mai-maiii

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ma bag si eu in discutia despre endometrioza. Amely, Sylvana, voua v-a iesit estradiolul mare in ziua 14?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Rami, e f. bine endometrul tau la ovulatie. Da, la mine e cam 13-14 mm, dr a spus ca e foarte bun pt implantare dar atatia estrogeni nu fac bine la endometrioza.

Amely , ma interesez sa-mi fac si eu TPC-ul la ovulatia urmatoare, macar sa stiu pe ce ma bazez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Bubu, ce mai faci? Nu te vazusem, ai scris in acelasi timp cu mine ultimul mesaj. Mie mi-a iesit marit estradiolul la ovulatie, dar nu cu mult peste limita maxima (nu as putea sa-ti spun o valoare pe dinafara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Merci Silvana, m-am mai linistit. Cred ca nu are de ce sa-mi fac griji, mie mereu imi iese mic, si la eco mai mult de 8mm nu am vazut. Stiu ca trebuie sa fie mai maricel un pic...

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput