Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-6

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bubulina, mie mi-a iesit normal, in limite...dar promit ca ma mai uit acasa pe analize si-ti spun sigur

Silvana, ar fi fain sa ramai daca tot faci TPC-ul, n-ai fi singura...si Madana a "patit-o"

Fetelor, am vorbit azi cu Marair, bebe este bine, din pacate ea era demoralizata ca i-a iesit hepatita C si va fi obligata sa nasca prin cezariana si sa nu alapteze, ca exista ricul sa-l infecteze pe bebe. Iubita, noi suntem aici sa te sustinem...ai grija de tine, da?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

la fetele mele dragi.
Dupa doua zile de stat acasa, cu batut toba si nasu'n batista, la birou s-a dezlantuit nebunia.
Asa ca de miercuri dimineata si pana acum am avut atat de mult de lucru incat, spre rusinea mea nu am avut timp sa intru sa mai stau si eu cu voi.
Acum am apucat sa citesc ce faceti si sa va fac un pic de galerie.
Dupa o speranta de intarziere de 10 zile, miercuri seara am "vazut rosu in fata ochilor"().
Bafta multa la fetele care se duc in seara asta la , poate se intorc cu vesti bune.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Si mai am o intrebare la voi: unde pot sa citesc si au despre "tratamentul Liviei" despre care v-am tot auzit vorbind?

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

am fost si la dr........
partea cea mai frumoasa a fost ca m-am intalnit cu Ioana si Corina- va pup fetelor.

la echo s-au vazut cateva chisturi nooooooooi si pt intarzierea este asa mare mi-a dat sa fac hormonalele. sper sa vin cu rezultate bune.

pe rusi inca ii astept...

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Mai fetelor ce ma oftic ca v-ati intalnit , vreau si eu........
Poate luna viitoare cand o sa ma apuc si eu sa bat calea Bucurestiului , ne intalnim cu toate ...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR !
Am fost la faimosul dr.T, deci oficial sunt si eu de-a voastra?
Mi-a placut, pt. ca e un medic foarte deschis, stie sa asculte, dar cea mai frumoasa parte a fost intalnirea cu fetele! Nu stiti ce-ati pierdut! Hai sa nu va fac geloase si sa va spun ce mi-a zis! Pentru ca sunt la ovulatie, a zis sa prestez fara probleme si daca nu se intampla nimic, la prima menstra sa fac injectiilea alea urate Diferelline, dar la un gramaj mai mic: adica nu de 11.25 cat a zis Moisa, pentru ca sunt prea dure si dau efecte adverse urate, ci de 3.75mg care sunt mai slabe si luate 3 luni au efect indelungat. Cica Diferelline nu ingheata ovarele, ci din contra le excita la maxim si le tine in aceasta forma blocate, iar dupa 3 luni la prima menstra si calitatea ovulelor va fi mai buna si se poate ramane mai usor gravi. Ma rog, nu stiu cat adevar e aici sau cata poveste frumoasa, ca sa ma faca sa le folosesc totusi. Acum, inca nu am luat o hotarare, deocamdata ma concentrez pe prima parte a spuselor sale si sper sa nu mai vina rushii peste 10 zile!
CLAUCIA , MARINAR , AMELY, LAURAVOINICU, SILVANAPOPOVICI, RAMI73 va pup pe toate si va trimit cate o

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

BUBULINA_1 am vazut ca m-ai trecut pe listuta voastra! Multumesc frumos si ce pot sa spun decat ca sper sa fie cu noroc pentru toate fetele ! Poate ca luna asta se mai anunta vreo graviduta pacienta dr. T, poate tu, poate Amely, poate eu ..., cine stie..., oricum eu sper si va doresc la toate sa fiti cat mai multe gravidute luna asta. Tin pumnii la toate fetele! Eu dupa cam stiti si dupa cum am mai vazut fete pe aici sunt si la dr. Moisa, in primul rand pentru ca dansa face si inseminari si FIV, iar cum eu nu sunt un caz tocmai fericit cu endometrioza mea, am mai putine sanse sa raman natural. O sa ma monitorizeze dr. T in continuare si daca nu raman cu tratamentul prescris de d-ul o sa apelez la fertilizare asistata, cu dr. M. D-sa mi-a dat mai putine sanse sa raman natural, dr. T mi-a dat mai multe sperante si aripi! Asa ca ce-o vrea Doamne Doamne!!
CLAUCIA , MARINAR sper ca v-ati distrat bine aseara in oras cu sotiorii vostri, sper si pentru mine, ca eu am avut multa treaba dupa intalnirea cu voi! Va
AMELY da-mi un semn!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara fetelor,
Am intrat si eu acum, una din fetele de la marea intalnire (de 3 persoane)!!! Vreau sa va spun ca fetele, nu ca sunt frumoase, sunt foarte frumoase, bune si dragute. Amandoua.
Marinar
esti o draguta si stii tu ca trebuie impreuna sa ne prezentam cu o burtica la fel de frumoasa ca cea a fetei de pe scaun - asa ca nu ma supar ca pe pagina 7 mi-ai spus Corina...:-(
Ioana,
am petrecut cu sotul dupa, pana pe la 1 si ceva la un restaurant frumusel; apropos la tine e foarte frumos, si muzica si tot. Mi-a placut si abia astept sa ne mai vedem, poate cu vesti mai bune?
La dr T am constatat ca in z16 nu se vede nimic ce ar putea sa semene a ovulatie, asa ca mai merg Marti (in z20) ca poate poate avem vreo surpriza. Daca nu, asta e, asteptam un ciclu si o stimulam pe d-na ovulatie ca nu e dupa ea ci dupa noi!!! Si chisturi mici sunt pe ovare, eu personal sunt convinsa ca sunt foliculi nedezvoltati suficient sau involuati din cauza ca nu a fost ovulatie pana acum (de 7 luni de cand nu mai iau AC) dar e parerea mea.
Fetelor frumoase si dragute, nici nu stiu cand au trecut cateva ore (cu Marinar chiar m-am intalnit mai devreme si am petrecut 3 ore :-)
Abia astept sa ne revedem. Si cu toate fetele.
Marina, sa-mi spui cum iti ies analizele date de T.

Va pup pe toate apirante si paciente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetelor ma bucur ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine.
Claucia la ce ora te-a chemat marti mie mi-a zis asistenta sa ma duc la ora 3.Sa mai sun oare o data pentru a intreba din nou ora?

Mergi la inceput

CLAUCIA tu vorbesti de frumusete? Tu care arati ca un fotomodel! Credeti-ma fetelor - e frumoasa foc, nu exagerez! Si mie mi-a parut foarte bine ca ne-am intalnit! Nici nu am simtit ca sa astept sa intru la un dr. la consultatie ci pur si simplu la o intalnire cu fetele! A fost super si sper sa o repetam cat mai curand!
Ma bucur ca v-ati distrat frumos! Si multa bafta in z20 sa fie un folicul mare, mare de tot! Tin pumnii!!Pa!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput