Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-6
Raspunsuri - Pagina 4
claucia spune:
Buna seara tuturor,
Eu nu sunt inca pacienta Dr. Tutunaru dar sper sa ajung incepand de maine. Am programare maine la dansul si abia astept sa merg. Am facut niste analize hormonale, nu stiu daca le va lua in considerare, numai din ziua 3 si o ecografie abdominala facuta deja. Insa, am o problema. Ma poate ajuta cineva cu numarul de strada insa din Maior Coravu?
Mi-am, notat eu, nu zic insa nu aveam la indemana decat un bon :-( pe care l-a aruncat sotul intre timp. Am retinut parca ceva de 51... imi poate spune si mie cineva? Pe PM eventual.
Am fost cu sotul cu masina pe acolo ca sa vad dar nu am remarcat nici un loc iar maine ma duc singura cu masina asa ca imi trebuia. Si pana una alta mi-e cam rusine sa sun din nou si sa spun ca eu sunt programarea care nu stie unde sa ajunga. :-)
Va pup si multumesc
Claudia
claucia spune:
Buna dimineata fetelor si multumesc mult pentru raspunsuri!
Imi puteti spune acum daca ar trebui sa stiu ceva deosenit inainte de a merge la Dl doctor? Eu merg astazi prima oara si nu stiu cam la ce sa ma astept.
Cum e, aglomerat, bine eu as vrea sa stiu cum va fi de cand intru si pana ies dar asta nu cred ca imi poate spune cineva inainte... poate eu maine!
As vrea sa stiu, cand platesc, daca il intereseaza analizele hormonale (putine) pe care le-am facut deja, daca facem ecografie direct (eu sunt in ziua 12 si as vrea sa vedem daca am ovulatie)
Sotul nu merge cu mine ca nu e in Bucuresti astazi :-(
Va pup si multumesc.
LoredanaG spune:
Buna dimineata!O saptamana buna tuturor.Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca aveti idee de ce nu mi se raspunde la nr de telefon ptr programari,sau cam pe la ce ora trebuie sa sun?Trebuie sa incep monitorizarea de luni si nu stiu ce o sa fac.Nu as mai vrea sa pierd inca o luna.Multumesc!
LoredanaG
BIENCUTA spune:
fetelor cat costa o monitorizare de ovulatie?aproximativ.am nevoie de raspuns urgenu ,va rog.multumesc
Amely spune:
Claucia, daca esti ziua 12 atunci eu cred ca iti va face ecografie transvaginala sa vada cum ovulezi. Banii ii dai dupa, inainte sa pleci, ti-i va cere asistenta. Pe hormonale nu prea se uita, decat daca constata la eco ca nu ovulezi, sau alte probleme majore...
Biencuta, monitorizarile costa 1 mil/luna, indiferent de cate ori te cheama (la cabinet sau la spital).
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
claucia spune:
Multumesc Amely esti o draguta.
EU cred intr-adevar ca nu ovulez, desi nu am de unde sa stiu practic, dar de cand nu mai iau AC de 7 luni, singura data cand mi-a venit normal cantitativ si reglat este luna trecuta dupa ce am luat 10 zile Duphaston. Aici mi-e supararea. Inainte de AC nu aveam nimic, era normal sau asa imi parea mie. Tin minte si secretia specifica si tot. Iar acum?
Asa ca abia astept ecografia, cu toata viteza inainte.
SilvanaPopovici spune:
Buna fetelor!
Si eu pe aici...fara vesti, in cazul in care era cineva curios
Amely, imi pare rau ca asta iti este diagnosticul, dar trebuie sa fii optimista, mai ales ca ai reusit si ai ramas insarcinata o data, trebuie sa se intample din nou!! Iti tin pumnii sa iti revii repede si sa iei cea mai buna decizie!
Daca vrei sa ma intrebi ceva legat de tratamentul pe care il recomanda T, te rog sa o faci. Intre timp, pana iti mai vii pe-acasa (si pe mine m-a bulversat in primele saptamani vestea ca am endometrioza, acum m-am obisnuit ) iti recomand sa intri pe site-ul lui T la "intrebari' si sa dai cautare dupa "endometrioza", sunt vreo 7-8 pagini de intrebari si raspunsuri, poate daca citesti te hotarasti mai repede si in cunostinta de cauza.
Eu am facut laparo anul trecut in iulie, dipherelyne apoi si cred ca voi incepe un tratament homeopat cat de curand.
Incepusem sa tin cont de alimentele interzise dar sunt extrem de multe si in afara de legume si fructe am ajuns la concluzia ca nu mai am voie sa mananc nimic. Apoi, foliculul ala din ce mai creste, ca scopul e sa raman insarcinata insarcinata, nu?!!
Unde ai citit ca mierea e contraindicata in endom.?? Eu tocmai am ingurgitat o cantitate importanta luna asta (reteta prof. A) dar totusi nu cred ca mi-a facut rau, nu stiu cum se face dar am un ten foarte curat de vreo saptamana, niciun cos sau iritatie ca de obicei..hm Apropos, nici eu nu am gasit Nikeprop, folosesc Propoderm si nu stiu daca e ok.
Amely spune:
Silvana, merci iubita...chiar aveam nevoie sa imi imparteseasca cineva din experienta sa, am sa citesc si unde zici tu. Deocamdata am intrat pe un site in engleza si uite ce am gasit la alimente interzise in endometrioza:
FOODS TO AVOID:
wheat - this includes breads, cakes and pasta products, all based on wheat
refined and concentrated carbohydrates
sugar, in whatever form, including honey
alcohol
caffeine which is found in tea, coffee, soft drinks
chocolate
dairy produce including all milk and cheese
fried food, margarine and hydrogenated fats
soy products and soy protein - tamari can be used in small amounts
tinned and frozen packaged foods as little as possible
additives and preservatives
Deci dupa cum vezi din pacate, mierea e si ea pe lista neagra. Cateodata realizez si eu ca nu prea ne raman multe variante de mancare, dar deocamdata ma descurc ca e sezon de verdeturi, si mama sta aproape...
Pupilici!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
aurelia77 spune:
Dragile mele,
Nu v-am mai scris de mult dar stau foarte prost cu psihicul.Nu stiu ce se intampla cu mine .Probabil nu am putere sa mai sper.
Trebuia sa merg la monitorizare inainte da Pasti.Dar am renuntat .Dar azi am intrat din nou si v-am citit si mi-am facut programare pentru marti la monitorizare.Parca mi-am mai revenit putin.O sa faca si sotul meu spermograma.Nici nu stiu ce sa mai zi. Am o stare de spirit foarte proasta.
[red]Amely[/red] ma bucur ca ai trecut cu bine peste laparo. si sa speram ca de acum inainte totul va fi bine.Sa speram ca in curand vei invinge endometrioza si vei veni cu II.
Silvana ,Bubulina si tuturor celorlalte va doresc ca Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti toate dprintele.
Bun venit si celor noi si sper sa nu stati prea mult pe aici ci sa treceti la mamici.
Stiti ceva de programul dr.Am fost programata marti la 3(17 mai) dar mi s-a parut cam aiurita asistenta aia.