Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-6

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Mai fetelor scumpele,
Unde au disparut toate Tutunaresele, fervente sustinatoare ale Tutunarului sef?
Sa va gasesc eu pe voi pe a treaia pagina si cu ultimul mesaj scris ieri, dupa ce suficient ca in ultima vreme ati cam lipsit de la apel?
Unde sunteti ca mi-e dor de voi si vreau si eu sa mai stiu despre voi. De prin alte surse am aflat ca Amely este bine, dar astept cu nerabdare sa scrie ea, sa aflam "in direct" ce mai face.
Deci, fetelor, va astept.....
si

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mai fetelor, eu am vorbit cu Amely si i-am zis sa se odihneasca, inca nu si-a revenit intr-atat incat sa poata sta pe scaun la calculator. Este acasica si trebuie sa-i treaca durerile de la laparo.
Pe mine sa nu ma asteptati sa scriu, eu inca sunt in pauza...

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

dj_mama, dr.T inseamna doctorul Tutunaru

Fetelor ce stiti: de ce nu raspunde dr. T pe site-ul lui? A revenit in tara?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Gata fetele, am scapat... nu am cuvinte sa va multumesc pentru sustinerea voastra. Am simtit incurajarile si mi-au prins tare bine, sunteti extraordinare!

Totul a decurs bine, am facut laparoscopia marti, deja dupa-amiaza mergeam la toaleta pe picioarele mele, iar a doua zi la pranz eram acasa. Cel mai rau mi-a fost in noaptea de dupa operatie cand am avut stari de greata de la anestezie, plus durerile de umeri, piept si gat, parca eram calcata de tren dar acum gata, greul a trecut. Asaaa... sa va zic rezultatul: endometrioza. Localizata pe vezica, ovar stang si putin pe uter. Nu era foarte multa, dar era ceva, au curatat/cauterizat tot ce au vazut, iar acum sunt ca noua pentru cateva luni, pana incepe sa se refaca. T. si echipa lui au fost adevarati profesionisti, asa cum ma asteptam. Trompele sunt bune, ovarele ok. Am ramas cu 3 cicatrici micute, cea de la buric e inauntru, deci n-o sa se vada. Pt. endometrioza, dr. mi-a recomandat tratament cu Diphereline. Inima ma trage sa las lucrurile asa cum sunt si sa ma rog la Dumnezeu sa raman anul asta. Eu cred ca ca Dipherelinul este intr-adevar foarte bun (si scump) dar am inteles are multe efecte secundare, iar organismul meu e deja un pic socat de la operatie, ca sa-i mai dau si eu "la cap" cu intreruperea CM, plus ca ar insemna sa pierd vreo 6 luni de incercari pt. bebita. Pe de alta parte n-as vrea sa reapara endometrioza si sa ma trezesc peste vreun an - doi tot fara bebita. Asa ca am o saptamana de gandire pana decid ce fac...

Cam atat fetele mele dragi. Inutil sa va zic cat de bine mi-au prins telefoanele, mesajele voastre si gandurile bune pe care le-am simtit. Sunteti minunate! Pana si sotul meu a ramas impresionat de sustinerea si caldura care exista aici, la aspirante

Kittysor, multumesc pt, flori, sunt superbe!

Bubulina, esti o dulce si o sufletista, no comment!

Danotino, fara sfaturile tale nu stiu cum ma descurcam inainte (si dupa)operatie, la cat sunt de aeriana! iti multumesc din tot sufletul!

Silvana, Laura

Marair, ma bucur ca esti bine!

Va pup pe absolut toate!

Deocamdata sunt in medical, deci stau acasa cumintica, asa ca promit sa revin

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Tutunarese, , la apel sa o primim cum se cuvine pe Amely.
Amely, bine-ai revenit scumpo.
Ma bucur ca esti bine, iti urez sa-ti intri in forma cat mai curand. si te asteptam .

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Amely ma bucur ca esti bine. Fi optimista si o sa apara si bb.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Amely bine ai revenit , ma bucur sa aud ca-ti revi repede . Ce facem ne luam de mana amandoua cu nenorocirea asta de endometrioza? Lasa ca nu ne face ea pe noi...... o invingem noi cumva , nici nu ma gandesc...
In schimb cu tratamentul de 6 luni , nu stiu ce sa-ti spun.... Eu pot sa-ti spun ca sunt o "norocoasa" daca pot spune asa.... ca nu mi l-a dat, eu neavand ciclu , dar cu cat nu reusesc sa raman gravida si venind-mi ciclul din cauza stimularilor ma tot gandesc sa nu se refaca endometrioza si ca eu nu pot face tratament....
Cel mai bine sa te mai sfatuiesti cu dr. , mai bine sa faci cum spune.
Stiu ca asteptarea asta ne omoara , dar 6 luni trec repede
In fine , te gandesti tu , poate ramai gravida acum repede si nu o mai fi nevoie.... Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna fetelor,

Intru si eu in clubul Tutunareselor cum suna
Ieri am fost la prima consultatie la dr T. Mi s-a parut mult mai cunoscator decat doctorita mea anterioara. Am inceput monitorizarile, deoarece m-am nimerit fix in ziua a 11-a si mi-a zis "Treci la aparat!"
Ma suspecteaza de endometrioza si mi-a zis ca singura sansa s-ar putea sa fie laparo, chiar daca ma sperie ... oare ar trebui sa ma sperie??
Pana una alta mi-a zis ca 2 luni nu are cum sa imi faca laparo (n-am inteles de ce exact), asa ca mai avem timp sa urmarim ovulatia si sotul sa faca un tratam pt mobilitatea si de ce nu, poate in timpul asta poate raman Dr ne-a trimis sa cu o sticla de vin si sa

Desi nu prea sper, pt ca mi-a mai zis si ceva ca un ovar ar fi lipit de uter ... complicata medicina asta , dar poate ma ajuta Dumnezeu si nu mai trec prin laparo si alte nebunii.

Va pe toate si va doresc sa aveti numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

mult de tot fetele sufletiste si multam' inca o data

Off, Laura nu stiu de ce eu aveam impresia ca doar Silvana avea probleme cu endometrioza... Oricum la tine, daca nu ai ciclu, putin probabil sa ia amploare. Mai bine las-o asa cum e...
Cat despre mine, sunt intr-o dilema cat casa, pe de o parte vreau sa scap de ea sau sa o stopez, pe de alta parte as vrea bebe cat mai repede, si ma gandesc ca acum e momentul, adica in urmatoarele cateva luni dupa laparo. Iar 6 luni mi se pare o vesnicie, mai ales ca ar fi total compromise. Deocamdata mi-am facut o lista de alimente care sa combata excesul ala daunator de estrogeni, care intretin endometrioza. Stiu ca e doar un adjuvant, dar deocamdata fac si eu ce pot...

Fetelor, am cautat la plafar unguent Nikeprop si nu am gasit, au alte unguente cu propolis, or fi bune? Sau sa comand prin posta de la Vasile Andritoiu? Cat despre miere, stiu ca Andritoiu o recomanda ca terapie, impreuna cu apilarnil si laptisor de matca, dar eu am citit ca mierea este pe lista alimentelor interzise in cazul endometriozei.

Asa ca...sunt confuza

Iriss, n-ar trebui sa te sperie laparo, ci ceea ce ti-ar putea gasi acolo. Totusi, eu iti tin pumnii sa se intample curand minunea si sa nu ajungi la nici o laparo

Va pupicesc pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Fetelor,

Cui ii trebuie o cutie de Pregnyl de 5000? Eu l-am cumparat si apoi am aflat ca nu mai am nevoie de el, trebuie sa-l intrerup ca sa pot face triplu test. Asa ca daca vreuna din voi are nevoie, raspundeti aici sau trimiteti-mi PM, ajung destul de des in Bucuresti.

Pupici,
Lucia

Mergi la inceput