Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-6

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragelor Madaluta si Marair,va pup pe burtici si ma bucur ca acum cand v-ati vazut "cu sacii-n caruta" (ca sa zic asa) nu ne-ati uitat si mai treceti si pe la noi.
Sunt convinsa ca cel putin prima parte a acestei minunate experiente - sarcina - nu este prea usoara, dar fetelor, la cat v-ati dorit si ne dorim toate mai conteaza un mic rau de 2-3-4 luni, acolo?
Dragelor aspirante, oare noi nu ne mobilizam si noi sa schimbam lista? Oare ce trebuie sa facem ca sa trecem si noi pe lista de , ca sa va spun drept eu m-am cam saturat de prima lista; cand ma vad scrisa acolo, vad rosu in fata ochilor, iar eu vreau sa vad albastru.
In alta ordine de idei vreau sa va spun ca m-am hotarat sa merg si la un alt sa vad si o alta opinie. Sper sa nu ma puneti la zid pentru curiozitatea mea de inca o parere. Mi-am facut programare pentru 9 mai la Moisa. Sunt extrem de curioasa sa vad ce o sa-mi spuna. In consecinta luna asta fac pauza la T. al nostru, inainte de a incepe tratamentul de stimulare si intentionez sa fac si niste investigatii in plus pe care T. nu m-a pus sa le fac. Am sa vad daca noua ma pune sa le fac, iar daca nu eu oricum intentionez sa le fac, macar pt cultura mea generala.
Fetelor dragi, ce mai stiti despre ancuta_stan, aurelia, Silvana, cherry, ca nu au mai scris nimic si eu nu mai stiu nimic despre ele.
Amely te si strig "Bafta multa, Amely" si sa treci foarte usor si repede peste interventia de astazi.
Acum va pupic pe toate si ma apuc si eu de treaba, ca dupa atatea zile libere s-au adunat atat de multe lucruri care trebuie rezolvate, incat am ajuns sa nu-mi mai doresc zile libere.
la fete dragi

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
fetelor, despre mine...vesti proaste.ziua 32, sau ziua 1? mai bine ziua 1.asta e, luna viitoare.
despre amely:am vorbit dimi cu ea si se simte bine, a trecut cu bine dupa laparo. mai multe o sa va spuna ea cand revine.
era ingrijorata de marair. marair ti-ai repetat analiza? cum esti?
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

buna,
Eu din fericire am ales sa merg deocamdata pe mana unui alt dr. si in plus am facut si o pauza, pentru a-mi da un ragaz si mie si sotului meu. Luna asta sper sa incep stimularea pentru ca avem concluzia: ovulatia mea este de proasta calitate.
In rest toate bune, am fost in vacanta si am venit cu bateriile incarcate, gata sa ma pun pe treaba pentru bb.
Referitor la lista, ma puteti scoate de pe ea deocamdata pentru ca nu cred ca ma voi mai intoarce la dr. T - am gasit pe cineva mult mai atent si mai pe stilul meu.
Va doresc toate cele bune si spor la bb-i.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Ei, hai mai Kitty, ca am mai scris ... numai ca eu nu am internet acasa si cum zilele astea n-am fost la serviciu..Am mai zis de altfel si ca incerc sa nu ma mai agit cu subiectul bebe pentru ca am constatat ca nu imi face bine la moral. Asa ca scriu doar sa va incurajez pe voi sau sa va mai intreb de una alta.

Marair, Madaluta nu va lasati, acuma sunteti pe val !! Imi dau seama ca e greu dar macar aveti un "termen de livrare" pentru

Ma bucur sa aud de Amely ca este bine!

Ancuta, am o curiozitate tipic feminina (sa nu te superi): totusi, la ce doctor mergi?

Kitty, sa ne spui cum e la dr Moisa. Vrem amanunte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am intrat si eu sa va transmit pupici din partea lui Amely.
Este posibil maine sa o externeze si apoi o sa intre ea sa va spuna personal toate detaliile.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

bubulina, multumim ca ne tii la curent cu ce face Amely.
Amely, ca asa se asteapta doamnele cand se intorc de la spital, nu? Felicitari ca ai trecut cu bine peste tot si asteptam sa ne spui ce rezultate ai dupa....
Silvana, ai dreptate, ai mai scris, dar scumpo, daca ai luat o pauza, eu tot imi doresc sa aflu despre voi una-alta, ca m-am atasat tare mult de voi. Iti doresc o pauza placuta, constructiva si care sa te ajute. Ia un de la mine sa simti cat de dor mi-a fost de tine.
Marinar, cum a fost scumpo la botez? Ce-ti face nepotica? Sa ne aduci poze!!!! si tie, ca n-am prea mai vorbit de mult.
[purple]danotino, sa-ti treaca supararea. Asta este, poate ca nu sunt inca pregatiti sa vina. Da si cand or incepe sa vina, atunci sa te tii, ca nu se mai opresc.
si la toate scumpicile

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kittisorule la botez a fost super frumos- petrecerea a fost "la Popescu"- cred ca sti despre ce vorbesc, nu? am o nepotica de vis. pozici sunt in album.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Fetelor am si eu nevoie de ajutor...
O prietena de-a mea este pacienta Dr Tutunaru si urmeaza de maine sa inceapa o stimulare usoara cu CLOMIFEN 100 MG.
Intrebarea este: ce medicament care contine clomifen sa cumpere?(ovamit, clostilbegyte, klomifen....) si daca pastilele sunt de 50 mg, trebuie sa ia 2 ???? Din experienta voastra care din cele enumerate are reactii mai puternice sau e mai eficient????

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Salutare, fetelor!Pupici pe obrajori (astept sa zic pe burtici)!danotino, mi-am refacut toate analizele care tin de toate tipurile de hepatita si o sa-mi iasa joia viitoare.Toti medicii care m-au consultat, inclusiv dra de la Cantacuzino, au spus ca li se pare o eroare...ma rog si eu sa iasa bine...O sa o sun pe Amely sa o intreb cum fu operatia.Culmea, ieri eram prin Elias cand probabil au scos-o din operatie.Am vrut sa intru la terapie intensiva, dar m-am gandit ca nu se cade sa mai vin si eu mot..Oricum i-am tinut pumnii!!!Va pup pe toate inca o data!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Amely, sa te refaci repede si sa ne povestesti cum a fost .......

Marair , burticoaso ... ma speriasem ca nu te-am mai vazut pe aici..
Iti tin pumni sa-ti iasa bine analizele .Te pup pe burtica!

In legatura cu ce ziceau fetele despre schimbarea medicului sunt de acord cu ele , in fond este vb de sanatatea noastra. Sunt de parere ca cel mai bine este sa cauti medicul potrivit pt tine , pt problemele tale . La fel am procedat si eu , am tot vazut pareri de la diversi medici , numai ca eu l-am ales pe dr. T. , mi s-a parut cel mai potrivit pt mine , si mai pe stilul meu .......A fost singurul care nu m-a facut sa cred ca bat pasul pe loc. Si cred ca mai conteaza si increderea pe care o ai in medicul respectiv.
Va pup!

Mergi la inceput