Cursuri vanzari/marketing/pr/comunicare?
Salutare tuturor!
Dati-mi un sfat in legatura cu niste cursuri pentru vanzari/marketing/ pr sau comunicare.
In prezent ma ocup si de vanzari si un picut si de marketing dar vreau sa ma perfectionez sau sa cuprind si alte domenii care au legatura cu ele.
M-ar interesa sa imi recomandati firme/institutii la care merita sa dai banii si sa ai o diploma si cunostintele pe masura.
Daca aveti si ceva preturi ar fi super...
Multzam frumos si sa va distrati in week endul asta prelungit cu 1 mai
Raspunsuri
addinel spune:
codecs- "obiectiv final: clientul". pentru partea de vanzari. preturi nu stiu.
nunta mea
ana_maria222 spune:
si pe mine m-ar interesa un curs de comunicare...stie cineva??
Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
Mishulina spune:
Si pe mine ma intereseaza un curs de comunicare in cel mai inalt grad,adica urgent. Din pacate cam peste tot se platesc aceste cursuri,uneori chiar cu sume (prea) mari pentru mine in momentul asta. Dar interesul ramane,in continuare...
Inteleg ca te intereseaza cam orice curs autorizat si cu diplome recunoscute de institutiile statului nu?
Uite,pe mine de exemplu ma tenteaza www.fjsc.ro/Romana/master_com.htm" target="_blank">asta (e un master la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Univ. Buc) dar costa 500 euro. Ar mai fi si www.milschool.ro/index.php" target="_blank">asta (al doilea de sus,in stanga paginii) la un pretz mult mai rezonabil.
Daca mai stiti si altele....vreau si eu!
Ina
ana_maria222 spune:
eu as dori un curs de comunicare care se poate face in timpul facultatii............am intrat pe al doilea link dar despre cursul de comunicare nu sunt informatii deocamdata!!
Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
andram spune:
Multzam de raspunsuri,
am studiat site-ul Codecs dar sunt destul de scumpi, pt mine cel putin...
mai caut...si astept in continuare raspunsuri.
Victoria spune:
Daca esti grabita si nu-ti poti permite ca timp si bani un curs, fa un training...Sunt firme bune care fac asta, dureaza 2-3 zile si e eficient, eu am asistat la unul facut de Amadeus Consulting, si am auzit si alte firme care au fost multumiti de ei( au facut training pentru tot stafful de vanzari, si au si training de comunicare)
V
veni, vidi, Victorie!
lulu77 spune:
Nu este super tare ,este mai slabut ,dar de inceput si cu bani putini incearca http://www.academiadeafaceri.ro
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
olim spune:
Fetelor, eu as face un curs de contabilitate.Credeti ca merita sa il fac on-line?
ASTEPT PAREREILE VOASTRE.
O zi placuta sa aveti
lulu77 spune:
olim , nu prea "ramai" cu nimik dupa un curs online de Contabilitate .Uneori dupa nici un fel de curs ,pentru ca secretele le inveti de la un contabil.
Pentru inceput poti face un curs la care sa participi efectiv ,si apoi ideal sa gasesti un contabil ,un contabil bun, care sa te invete toate secretele .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
olim spune:
Multam pentru raspuns.
Eu ma gandeam sa fac cursul mai mult pentru diploma, si apoi cand plec in Ro sa invat contabilitatea de la cineva.Eu am facut in faculta, Marketing, Management, si Contabilitate, aproape 2 ani, dar nu am nici o diploma, ca erau obligatorii, si vreau pentru diploma mai mult.Cat despre conta am facut cu doamanaFunar, dar nu prea am ramas cu mare lucru, adica stiu sa fac bilant si balanta, dar cred ca practica ma omoara
Mi-ar fi placut sa fac un curs bun in tara, dar cum nu ma duc pana la anul, as incerca on-line.
O zi frumoasa tuturor.
AZI SE IMPLINESTE UN AN DE LA NUNTA NOASTRA!