Va recomand studiile aprofundate/masterele de la FJSC (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii). Sunt cele mai la obiect.
www.fjsc.ro/Romana/cursuri_postuniv.htm#module" target="_blank">Relatii publice
www.fjsc.ro/Romana/master_campanii.htm" target="_blank">Campanii de relatii publice
Nuka si Mama la Nuka
Multam.
Dar eu nu am studii in domeniul, si nu stiu daca as putea face un mastwer acolo, de asta ma interes mai bine un curs.
Oricum ma mai gandesc daca nu ma inscriu la a doua faculta la Cluj.
O zi buna tuturor
Daniela Ivanov:“Despre NLP citisem una-alta, asa ca eram curioasa sa trec la practica. Am inceput cu training-ul NLP START, am fost vreo douazeci de oameni, am ascultat ceva teorie, am facut multe exercitii, uneori am ras, alteori am tacut adanc dar, cel mai important, m-am surprins actionand in anumite situatii asa cum fac si in viata de zi cu zi, doar ca habar n-aveam de ce fac asa. Am inteles, pe ici pe colo, cum "functionez", ce as putea sa fac altfel, de ce nu-mi ies unele lucruri (de exemplu sa spun NU), m-am uitat la ceilalti siuneori, m-am văzut pe mine (ce senzatie!), am aflat despre mine lucruri care nici prin cap nu-mi treceau. NLP-ul m-a făcut sa am cu mine o relatie mai bună, sa stiu cum sa obtin de la mine altceva, sa recunosc o cale batatorită, sa explorez cai necunoscute. Pentru mine, NLP-ul este un fel de sport extrem. Pana nu incerci, nu stii de cat curaj ai nevoie sa te intalnesti cu tine insuti. Si apoi...incepe sa-ti placa.”
www.mindmaster.ro