In 16-18 mai sotul meu este invitat la o conferinta care va avea loc la Baile Felix. Sunt interesata sa merg si eu cu fetita in varsta de 8 luni. Doctorita de familie mi-a dat unda verde. Dar am auzit zvonuri cum ca in apropiere de statiune sunt zacaminte de uraniu, nu stiu ce sa cred. Voi ce ma sfatuiti sa fac?
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A
http://www.ici.ro/romania/ro/turism/b_felix.html
Gresit ! Apele termale sunt usor radioactive. Dar daca nu stai cu orele nu se intampla nimic. Fac concediu de vreo 9 ani in fiecare vara la Felix. Acolo s-a calit copilul meu si nu a mai racit.
Trebuie vara sa nu stai mult (peste 3 ore) in apa si nu stai prea mult la soare intre anumite ore-defapt ca oricunde.
Am vazut copii mici care nu stateau in fundulet dar inotau cu o placere nemaipomenita sustinuti de parinti bineinteles.
Nu este un anotimp rau dar sa ai grija daca afara e frig , cand isiti din apa -imediat prosop, halat.Capul sa nu i-l udati daca bate si putin vant.
In rest e foarte frumos si vei prinde gustul in asa fel incat in fiecare vara veti dori o cura de apa calda.
cica zona cu uraniu e la Nucet sau Baita. Deci nu-i foarte aproape.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
pe langa probabilitatea radioactivitatzii...eu nu sunt fan baile felix..din motive igienice. in apele bazinelor...colcaie tot felul de streptococi, cipuerci,etc...;daca mergi, nu baga bebelitza in apa, ca risti sa ia ceva ciuperca, doamne fereste!
pupici!!!!!!
roxi foto
Anul trecut am fost la baile felix cand eram insarcinata cu ea si nu am patit nimic. Si am prins gust de aia il bat la cap pe sot sa participe si anul acesta la conferinta. Oricum nu stiu daca o sa ii fac baie la bebitza in bazin sau poate daca e vremea foarte calda,anul trecut am fost 30 grade dar am fost la sf lui mai.Oricum astept cu nerabdare acest concediu pentru ca il meritam toti trei.
Va multumesc din suflet papapa
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A