cateva idei
Raspunsuri - Pagina 2
Lona spune:
quote:
Originally posted by ubita
Oameni buni ma gindeam sa fac si eu o gradi..dar ma las la mana mea..cu parere de rau va spun CE CEREM NOI NU SE FACE CU BANI PUTINI.Sunt mama in primul rand..dar ganditi-va un pic va rog la costuri si raportati-va la salariile voastre si spuneti-mi ce salarii le-ati da..celor 4 educatoare si 1-2 infirmiere pt un program bun..(deci din start 2 schimburi)personalul super calificat(asta trebuie motivat bine),bucatarului sa nu gateasca numai prostii(nu mai zic de dotari bucatarie),doctorului ..asist medicale care ii controleaza,logopedului,femeii de servici,profesoarelor de dans,engleza..etc optionale ce-ar mai fi acolo,cat sa dai la chirie daca nu esti mostenitor al vreunei case,asta in mare fara sa amintesc amenajarile si mincarea.Si conditiile primordiale sunt k sa fie putini in grupa sa se poata ocupa mai intens de ei....pai cat sa le ceri la 15 copii ,poate zic prea multi deja.Ziceti voi????????????????????deschid gradinita va iau 5 mil pe luna inmultit cu 15 =75 mil.Pai ce facem fratilor???Mai cade un control..sanepid,un impozit,o taxa...
Nop..gradinita cu bani putini..exclus.
CE NU NE OMOARA..NE CALESTE.
Da, corect.
Am vizitat de curand o gradinita particulara dintr-un oras de provincie, facuta pe un proiect de accesare a fondurilor europene (deci banii investiti de proprietari au fost mai putini, doar 30 la suta). Conditii excelente, personal calificat, microbuz care ii duce pe copiii, activitati interesante. Pret - 11 milioane pe luna, iar managerul imi spunea ca nu mai face fata cheltuielilor decat daca creste taxa cu 2 milioane. Daca nu va gasi destui parinti sa accepte scumpirea, va desfiinta programul prelungit si va face doua ture de cate 5 ore (fara masa, fara somn, fara bucatarese).
Ii stiu pe proprietari, nu se imbogatesc nici pe departe din aceasta afacere (au alte surse e venit).
Asa ca, ubita are dreptate, nu se poate cu bani putini din nicio parte.