Stelisti si steliste (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ratusca1977 spune:
Stelisti si steliste, haideti sa facem galerie STELEI la meciul de diseara...locul 1 ne asteapta...si daca tot vorbesc behaitorii de la rapid de event, il pot incerca pe acesta: locul 4 si Cupa Romaniei castigata de National. Cred ca la acest event se refera huliganii.
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
SunSmile spune:
Hai Baieti! Hai STEAUA! Restul...doar vorbe...
Laca...iti multumim pt tot!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Catalin spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Multumesc pentru atentionare, eu postasem la "Lectii si know how on line, sport" si nu inteleg de ce mi-ai inchis subiectul.
Nu tin cu echipa de fotbal, dimpotriva!, si cum pentru unii Steaua=fotbal, prefer sa vorbesc singura.
Nu cred ca se compara sub nici un aspect fotbalul de la Steaua cu celelalte sporturi ale Stelei si nu vreau sa fac parte din gramada lui Jiji!
Draga Craciunitza, ma crezi daca iti spun ca te-ai suparat degeaba? Nu scrie nicaieri aici ca discutam exclusiv despre fotbal, ci despre tot ce inseamna Steaua. Si pentru ca nu suntem forum sportiv, am considerat sa continuam sa vorbim despre meciul de handbal al Stelei tot aici, mai ales ca s-a mai vorbit despre finala Challenge Cup.
Steaua nu inseamna fotbalul si nici nu consideram asta pentru ca am desconsidera celelalte sporturi in care ros-albastrii au facut cinste tarii. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i consideri pe cei (majoritari) care apreciaza sportul-rege drept "gramada lui Jiji". Nu cred ca este suporter adevarat al echipei de fotbal care sa-l iubeasca pe Jiji si daca el nu va mai finanta Steaua... El nu e Lacatus, nu e Ienei, nu e Voinescu sau vreo alta figura legendara a echipei de fotbal, ca sa merite sa fie adulat. Insa trebuie sa recunoastem meritul lui de a fi creat conditii pentru o astfel de performanta in fotbalul actual.
In fine, tu nu iubesti fotbalul, dar nu facem diferente atata vreme cat e vorba de stelisti. Insa daca vrei sa discuti despre handbal la un alt subiect, esti libera sa o faci!
FELICITARI HC STEAUA!
Chiar daca nu mi-a placut meciul si rezultatul de duminica seara, am incredere ca stelistii au revenit pe pamant si vor fi mai seriosi in restul de meciuri din acest campionat.
Anul trecut au avut o cadere de forma din momentul eliminarii din optimile Cupei UEFA si au avut mare noroc sa-si revina in ultimele 3 etape si sa castige titlul. Sper din tot sufletul sa-si razbune toate supararile din aceasta saptamana si sa aduca in Ghencea titlul 23.
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
cgaby spune:
astept cu oarece emotii meciul de deseara...sper sa nu se culce pe-o ureche ca joaca cu echipa de pe penultimul loc....
hai baieti! imi pare rau ca a plecat lacatus asa....pacat!
HAI STEAUA!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Catalin spune:
Ramai cu bine, Laca! Bun venit acasa, Duckadam!
(www.gsp.ro/index.php?a=41902&shift=1" target="_blank">click pentru detalii)
Sper sa fie cu noroc, mai ales pentru portarul de azi al Stelei, indiferent care ar fi acela! Si, mai ales, sper sa fie acelasi inger pazitor al Stelei de-acum inainte, ca si in seara magica de la Sevilla!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
boeru spune:
Multumim LACA!
Bine ai venit acasa Duckadam!
Succes baieti diseara! Sper sa va fi revenit!
Tin pumnii stransi!
impreuna spune:
Eu tot nu inteleg de ce a plecat Lacatus de la Steaua. Cred ca intre stelistii adevarati nu e loc de orgolii, trebuie sa fie o echipa. Dar asta e.
Bun venit Duckadam
Flavia (sotie si mamica fericita)
ratusca1977 spune:
Bun venit Duckadam, bine ar fi sa nu stea si el numai 6 luni ca Lacatus.
Catalin, ti-am simtit lipsa printre stelisti.
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
Catalin spune:
Jiji a descoperit la www.youtube.com/watch?v=J4B2Q8YyMeE" target="_blank">zeroTV cauza recentelor insuccese ale echipei de fotbal!
Iar pentru un moral ridicat asta-seara, va invit la un tur prin www.gsp.ro/index.php?a=41961&shift=1" target="_blank">principalele campionate din lume!
FORZA STEAUA! Te asteptam pe primul loc!
Andreea, Mi-am strigat supararea departe de forum!
Catalin
Think pink!
geo_ionita spune:
Suntem si vom fi tot timpul alaturi de echipa noastra de suflet...au pierdut o batalie, nu-i nimic, vor castiga RAZBOIUL!
HAI STEAUA!
Poate de data asta Carlos, sa le arate suporterilor ca este intr-adevar un portar BUN! Mie chiar imi place dar in ultima vreme a gresit!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos