Stelisti si steliste (6)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea_trend spune:
Asta e ... am pierdut... este efectul eliminarii... parerea mea.
Tot ce-mi doresc e ca baietii nostri sa se refaca cat mai repede.
Claudelu spune:
da sigur e o cadere psihica ...asept revenirea lor...sufletul meu, indiferent de final, e si va fi tot stelist! Vorba sotului meu stellist pana la moarte
ratusca1977 spune:
Fetelor, am fost pe stadion, ce sa va spun, atmosfera mi-a placut, suporterii au fost alaturi de echipa chiar si in clipele grele...am pierdut o batalie, dar razboiul il vom castiga cu siguranta.
Suporterii rapidisti au fost execrabili, niste huligani needucati, au facut o coregrafie cu "Thank you Boro", ce sa spun...nu am cuvinte...nemernicul de Copos a fost in galeria lor, un huligan si el... si alta faza care m-a scarbit a fost cand huliganii au aruncat cu o fumigena spre Tribuna I, fumigena care a cazut pe suporterii STELEI, nu stiu cum au reusit ei sa patrunda cu asa ceva pe stadion, e tare curios mai ales ca s-a facut control corporal.
Baietii nostri erau cu capul plecat, eu asa i-am perceput, demoralizati...asta este, sper sa-si revina in curand si sa ne readuca pe primul loc, acolo unde meritam.
Important e ca suporterii nu i-au huiduit, eram cu totii dezamagiti dar am suferit in tacere.
Am pus in album si niste poze de la meci.
POZE
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
CRISMIR spune:
Frumoase poze,pacat ca baietii au pierdut...sigur sunt demoralizati...iar din pacate Olaroiu nu este omul potrivit in acest moment,nu aruncati cu pietre,pt mine el nu a facut niciodata nimic echipei,cei dinainte merita aplauzele si jucatorii,dar el ca antrenor lasa muuuuuuuult de dorit.
la toata lumea!
HAIDE STEAUA!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
ratusca1977 spune:
Eu una sa stiti ca il prefer pe Zenga, are mentalitatea fotbalului din afara si cred ca el altfel i-ar indruma pe baieti.
SunSmile spune:
Ratzu multumim pt poze! Pt mine nu e nici o noutate ca rapidistii s-au purtat execrabil si copos a stat intre ei si nu a facut nimic. huliganilor nu ai ce sa le ceri.Si k sa vada ca le-am dat inca o lectie....
http://www.stelisti.ro/index/Galeria_Stelei_Multumim_Steaua_c.html
Asa se sustine echipa preferata!!!!
HAI STEAUA!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
ratusca1977 spune:
Haideti sa fim alaturi de baietii care ne-au adus atataea bucurii...
Chiar si Gigi e alaturi de ei dupa cele 2 esecuri:
"N-am venit aici sa va cert. Si asa sunteti destul de suparati, am venit sa va spun ca sunt alaturi de voi si mergem împreuna înainte", le-a zis Becali, care a stat mai bine de 30 de minute alaturi de Radoi si compania. La final, el le-a strans mana fotbalistilor si le-a urat bafta în continuare. Dupa ce a iesit din cabina, a urcat în biroul lui Olaroiu, unde a stat de vorba cu antrenorul despre care a spus, atunci cand l-a angajat, ca "va deveni printre cei mai buni din Europa în doi-trei ani" iar dupa înfrîngerea cu Middlesbrough l-a caracterizat drept: "O mare dezamagire".
Ce le-a zis Becali în vestiar:
"Sunteti familia mea si sunt alaturi de voi acum, la greu, asa cum am fost si la bine"
"Capul sus, baieti, nu e loc de reprosuri acum, nu e loc de certuri, trebuie sa fim uniti!"
"Am pierdut doua meciuri, dar nu mi-am pierdut nici un moment încrederea în voi"
"Nu-mi fac nici o problema ca nu vom lua campionatul si o sa reusim împreuna si terminam pe primul loc"
www.gsp.ro
boeru spune:
Si eu sunt aici alaturi de baieti, n-am avut timp sa scriu.
Oricum ma bucur ca Gigi vede lucrurile asa, sau macar asa declara ca ce-o fi in sufletul lui....
Eu zic ca le trebuie neaparat un psiholog, sper din tot sufletul sa-si revina si sa castigam campionatul!
Rusine rapidistilor pentru thk boro!
impreuna spune:
Si mie mi-a placut de Jiji, nu s-a mai lasat dus de val.
Sper ca baietii sa-si revina, sa vina aici ca ii consiliem noi:)
Sunt cei mai buni si ei trebuie sa fie convinsi de asta.
geo_ionita ai primit raspunsul la PM?
Flavia (sotie si mamica fericita)