A fost cineva din Romania in Malta?

A fost cineva din Romania in Malta? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Vreau sa plec in Malta. M-ar interesa o agentie buna care sa organizeze sejururi acolo!

Daca ati fost plecati in Malta, povestiti-mi putin: cum a fost? Merita deplasarea sau sa ma reorientez?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tzuni, sora si cumnatul meu au fost anul trecut si au fost suuper incantati. hotel frumos, imprejurimi la fel, shopping daca vrei. au facut excursie de o zi in sicilia cu catamaranul...ce mai, una peste alta o vacanta reusita.
au fost cu agentia malta travel, au stat la hotel Vivaldi in la valetta. http://www.malta.ro/index.php?link=vivaldi cica sunt seriosi si au cele mai mici preturi. vacanta frumoasaaa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc, roxanaz!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna fetele!
Am vrut si noi sa mergem in Malta, dar cei de la agentie ne-au zis ca nu ne sfatuiesc sa mergem cu copii.
Plaja e stancoasa, apa este adanca.

Acum e alegerea fiecaruia.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am fost in Malta si mi-a priit. Plaja stancoasa, dar apa nu musai adanca. Te descurci super cu engleza, au un umor britanic si accent italian, mancare buna.

Pe catamaran personalul este roman si f amabili. Foarte buna de distractii, plina de istorie si locuri frumoase de vazut. Se pot face tururi cu busurile si eu cu prietena mea am fost si in Gozo, insula alaturata, unde viata e mai "ca la tara". Dar frumos.

Avertizare: cald...... calllddddd... m-am topit cu haine cu tot Eu nu am fost cu agentie, dar nu am auzit sa nu fie oamenii multumiti de insula. Senzatia cand cobori din avion e ca la Europa Africa: aer umed, caldura inclusiv dimineata, putina verdeata.

Biletul luat de la agentie nu pare a fi scump, dar noi nu prea am venit convinsi ca e cel mai ieftin loc:) Isi merita banii. Daca sunteti amatori de scufundari si dat cu parapanta legati de barca.... Blue Lagoon e f faina si gasesti o apa minunata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=dd2e sper sa mearga linkul. Sunt pozele mele si ale prietenei mele de anul trecut din August.... lord de cald era...

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Infiorator,baby,stai acasa,uita de Malta.Primele doua nopti am stat la un hotel care era la baza unei strazi care era in panta si sa vezi gaze ce imi intrau pe geam de la toate masinile care schimbau intr-a 2-a sa urce panta.M-am mutat apoi la Hilton,unde am scapat de gaze da in schimb am schimbat trei camere ca sa gasesc una unde sa functioneze aerul conditionat.
In rest,destul de plictisitor,nu e mare lucru...
Baby,ia-ti sandalele si hai sa mergem amandoi in Paradis Island,e mai funny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by cge

Buna fetele!
Am vrut si noi sa mergem in Malta, dar cei de la agentie ne-au zis ca nu ne sfatuiesc sa mergem cu copii.
Plaja e stancoasa, apa este adanca.

Acum e alegerea fiecaruia.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

exact asa este.....;plaja deloc, ba nu, mint...o fashie scurta intr-o singura statziune din insula. merita excursia in sicilia....

oricum, daca e de mers, e de recomandat agentzia malta travel.

succe!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Tzuni, a fost o prietena de a mea acum 2 ani, cu sot, sopil de 8 ani si a fost incantata.Nu au nimik de reprosat.Multe de vizitat, soare si peisaje superbe.Eu iti recomand sa mergi cu agentia Malta Travel , si inca ceva in staiunea ST.JULIAN.Ai grija ca hotelurile de akolo au cu o stea mai putin decat cele continentale, adika daca zic 3 sa stii ca sunt de 2.
Oriunde alegi sa mergi, vacanta plakuta!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

tzuni, apropos de stele, sa nu alegi mai jos de 3*sup sau 4*. am stat cica la 4 */hotel preluna...dar e cel mult de 3*. mancarea nu e grozava la acel hotel, avantajul lui fiind ca se afla in sliema , aproape de valetta si st julian`s.
pt shopping...e cam scump si nu prea merita.

pupici

roxi foto

Mergi la inceput