Bebelusi de sept-oct 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 3
nanadana spune:
MIflor as vrea sa dor dar teroristul meu mai mult de o jumate de ora nu doarme ,mai mult ma turbacesc asa
Ioana inprospetire buna
Deea nu se vad pozele
poze
Ioana75 spune:
Dana frantuzoaica, multumesc.
Cristina, da, asa-i, le caram pe fete de mici cu noi, sa stie ce trebuie sa faca cind or sa fie mai mari.
Cind era mai mica, pina in 3 luni, si dormea aproape tot timpul, o luam pe Miruna cu mine in marsupiu la manichiura, pedichiura, etc; nici pis nu zicea. Acum insa n-o mai tine nimeni intr-un loc, vrea sa exploreze tot.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
anya spune:
Raportez cam cu intarziere: vaccin executat.
Am fost ieri cu amandoi piticii la dr.Calapod la Medicover. Baiatul meu de 3 ani se inscrie ca inaltime si greutate la copiii de 6 ani. Iar pt cel mic, Calin, raportam 8.250 kg si 70 cm, putin peste mediu. Ce sa facem daca a luat toate racelile de la fratele lui? L-a intepat de 2 ori, amaratul, si in plus de data asta mi-a facut si reactie. Maraie, nu-i intra nimeni in voie, febra nitelus (nu m-am invrednicit sa-i pun termometrul) si de dimineata dupa ce a mancat cu pofta ultimul borcanel (din Bucuresti) de piersica de la Hipp a binevoit sa-l verse si ca atare a trecut pe Nesle . Sper sa-i treaca starea asta repede.
ma duc sa-mi iau o cafea de la automat si revin
anya spune:
Dormiti?
Sunt ingrijorata totusi cu cel mic pt ca de o saptamana au inceput sa-i trosneasca genunchii (intai stangul si apoi si dreptul) si am senzatia ca-i "joaca" in articulatie. Am inceput sa-i dau mai repede cu 1 sapt decat programarea - calciul 0.5 fiola gluconic/zi + 4 pic vigantol. Dr Calapod a zis ca am facut bine si sa-i fac masaj. Altfel el calca pe picioruse si dupa mintea lui ar vrea numai in picioare..
Ioana75 spune:
Nu dormim, Anya, doar asteptam weekendul in liniste. Sanatate celui mic, lasa ca recupereaza el cind o sa fie mai mare.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Dana_ch spune:
raportam 8,700kg,70 cm.lungime,43cm.circumferinta capului.
am venit de la vaccin,a plans putin iar dupa 5 minute era asa de vesel de ziceai ca nu sa intamplat nimic,acum doarme si-a luat coltul de la paturica si a adormit instantaneu.
Poze cu Lucas
kristinutza spune:
raspunsuri din urma:
cge, iti dai seama ce bucurie pe bunica sa-l vada pe raducu. plus ca odata o vedeai ca-si ia bluza noua si disparea cu baiatul in carucior. s-a plimbat bunica tot satul cu el.
ioana, stiu ca ar trebui sa stim toate sa schimbam capitolul, dar crede-ma, e mai bine ca nu ma bag la treburi de-astea complicate.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
kristinutza spune:
felicitari pt executarile de vaccin.
anya, uau - la 3 ani cat la 6 ani!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
tangerine spune:
hai salut
eu mai putin pe-aici ca bantui pe la forumul cu psihologice-pb, deh..
kristinutza, cartile pe care le vrei tu le-am trimis eu pe adresa comuna; Am Trimis si totul se intampla pana la 6 ani-o sa-i trasez bonei sarcina sa citeasca paginile pana la varsta de 2 ani si mamei mele la fel
cristina cge, o sa ne aflam la 20 de km distanta in we-noi plecam in seara asta spre miercurea ciuc; daca-i conving de o plimbare la tusnad, iti dau un telefon; sau daca voi poftiti la o raita prin ciuc, vorbim (sunt cam 20 de min de mers cu masina)
ioana, succes cu planurile de remodelare si infrumusetare; din estimarile mele, sunt sanse sa ne vedem weekendul cu 7 mai, da mai vorbim
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze