Bebelusi de sept-oct 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 2
miflore spune:
Bianca, filmul a fost asa si asa, cum e si drumul cu pietris pana la Plaiul Foii! Parerea mea! Tie cum ti s-a parut?
Bruiajele de la inceput ti-au placut?
Diana, spor la despachetat si multe bucurii in casa cea noua!!! Si felicitari pentru ma-ma!!!
Roxi, frumos foc Darius! Bafta la doctor!
Dana_ch, bafta la vaccin!!!
Nanadana, poate doarme azi Antoine si tu pe langa el! Pupicei sa doarma bine la noapte!
Ioana, felicitari pentru iepuras!!!
Cristinele, , drum bun si distractie placuta la Cluj si Tusnad!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Mihairi, sanatate lui BB Iustin!!! I-ai luat temperatura?
Anto, ! Bafta la sofat, sa-i dai gata!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI LUCA, LUCAS SI VLAD!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Cristina, miine am chemat bona la "servici", iar duminica pe frate-miu. La World Class au "Max Club for kids", dar ma duc miine sa intreb daca Miruna se califica la "kid" sau nu. Super faza cu saritul lui Victor si plinsul Ancai.
mifloricico, multumim. Lasa ca ai sa scrii din nou tot mesajul, stiu eu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ioana lista ta "to do" pentru sambata!
Marinela sportivul meu cand e foarte bucuros da puternic din maini si rade "heeeee". E mai degraba un ranjet . Faza tare e cand il tin in brate si e tare bucuros - imi trage cateva palme bune peste oki , deci avem de exersat la manifestarea bucuriei.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Ioana, lista ta!!! SI eu sunt curioasa daca o iei si pe Miruna peste tot! Daca e asa, esti tare, eu n-am atata curaj!
Marinela, fi-mea cand e bucuroasa tare, trage niste chiote de se aud in tot blocul si rade in hohote cu sughituri! Si daca este pe o suprafata plana pe spate, face sarituri paralele cu planul! Adica se opinteste in picioare, se arcuieste si sare si tot asa, cam ca o foca! Si mai face si brrrrrrr din gura, gen ploicica! Distractie mare!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Hi hi, Miflore, si a mea e moarta de fericire cand ii iese ploicica bine...adica cand e baloasa rau si face baloane si arunca mai departe Si in general ii place si mai tare cand face ploicica cu mancarea in gura, un piure de morcovi e cel mai simpatic de improscat pe fatza lui mami...
Si mai galgaie asa din gat...parca face gargara.
mihairi spune:
Miflore, multumim. Am gatat deja 5 pampersi pana acum. Temperatura mare nu are, avea dimineata 36.8.
Ioana, e super ca ai timp si pentru tine. Bravo!
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
cge spune:
Pai si eu si Ioana, daca nu luam bebeii cu noi peste tot, n-avem alta solutie decat sa nu mai mergem.
Dar varianta asta nu o luam in calcul.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
deeapui spune:
Am pus si noi poza in albumul comun de 6 luni si ne laudam cu 8,650 kg. Nu credeam, ca piticul de 3,150 la nastere va evolua atat de bine...ce mai..azi sunt o mamica mandra.
deea&bebe Alex