La noi la Galati sa veniti ! (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salut!

Robert, sa cresti mare, sanatos si frumos!

Fetelor, eu am in continuare o stare de kko...chiar nu stiu ce am...indispozitie, oboseala, lene,lipsa de energie...sau toate la un loc...
Da' las' ca-mi revin eu!!!

Vilma...super faza!
Deci tre' sa ne pregatim sufleteste pentru faza cu pipi la olita...greu de tot!
Ai vorbit cu teacher la gradi?

Eu votez pentru gaseala, desi nu stiu cum am sa fac saptamana viitoare, ca tati pleaca departe si ne lasa singurele..sper ca nu mai mult de o saptamana...

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cookie ca sa iesi din starea asta ai nevoie de o intalnire cu noi :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Da, am vorbit, dar nu cu teacher, ci chiar cu directoarea. A fost o discutie amiabila si diplomatica, nu cred ca a avut impact asupra nici uneia, ideea era sa nu-i mai spuna Ancai chestia cu mirosul, chiar daca li se mai pare inca. I-am scos din uz jeansii noi, luati din piata, presupun ca aia miroseau, desi mie nu mi s-a parut deloc.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Viorica, ne luam de mana . Si eu am fost sfatuita sa fac un test de sarcina . Una din colege ( care a nimerit-o pana acum ) mi-a spus ca cica mi s-a schimbat fizionomia....Am sa fac si eu testul zilele astea poate am scapat vreo pilula si ....
Cookie, ai gasit cumva nr ortopedului ? Eu din pacate nu. Vrem sa mergem sambata . Nu ne-ai povestit cum e cu creativitatea.
Vilma, naspa situatie. Nu stiu daca as fi reusit sa fiu atat de diplomata ca tine ! Pupici lui Tudor pentru stradania de a ascunde boacana !
Cristina, eu am un singur Cd, maine cred ca reuseste colegul sa-mi fac o copie. Nu trebuie sa-mi aduci nici un blank , iti dau tie exemplarul de la Vilma
.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ROBERT! Sa cresti mare,sanatos si voios!

Fetele,tin sa va multumes pt. vizionarea pozelor lui Sebastien si pentru multitudinea de laude aduse la adresa lui. Sunteti niste dragute!.Este cea mai frumoasa realizare a mea. Chiar daca pt. el eu exist doar noaptea.atunci ma striga sa ma pupe,sa-mi faca draga-draga,sa-i dau apa bine'nteles In rest e lipitoare dupa papa.Si eu sunt fericita,caci o astfel de relatie am dorit sa fie intre ei doi!

Cum toate minunile tin doar trei zile,de ieri fii'miu drag,nu mai vrea sa manance cum trebuie.Iar! Abia uitasem prin ce am trecut pana la 2,6ani! Nu'i nimic,ca tot al meu este! Trebuie sa aiba si el un bai,caci altfel nu as simtii ca am copil mic!

Cookie ,cred ca este astenia de primavara! Au dreptate fetele cand spun ca ai nevoie de o intalneala cu ele!

Vilma simpatic puiutul tau! Intentia conteaza,nu? Accidentele de pipi in pat,inca vor mai fii. Cred eu!Nu tocmai luni seara am avut si noi unul,dar eu l-am pus pe seama oboselii acumulate si a experientelor avute peste zi. El nici nu stie ca a facut in pat,caci plange de nu mai poate cand vede.

Laura,piciorusul Dariei este mai bine?
Cu steperul cum stai? Azi l-am omorit pe al meu,aprox. 50 min. Mirosea a incins! Si mi-am pus si pantaloni(bermude) din neopren ca sa transpir pe posteriorul meu mare.

Vio,nu stiu cat te poate ajuta un neurochirurg. Poate un neurolog ar fii mai indicat,dar nu stiu! As vrea sa-ti treaca durerile astea de cap! Aruncal-e pe aici,dar nu pe mine.
A fost OK la banca?
Sa inteleg ca va duceti dupa marfa?

Pupici la fete!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Laura, iubita, abia acum am observat ca tu tipi dupa nr. doctorului Dragulescu din Braila. Ia de aici: 0722.310.833 Este foarte dragut, iti face programare si se tine de cuvant.... pupici si sanatate multa!

Votez si eu pentru gaseala si atunci iau si CD-urile de la voi, nu-i asa???

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Delphin, 50 de min ?????? Suuuuperrrr ! Eu inca la 15 min sunt...dar promit sa te ajung din urma !

Am avut programare la tuns in pauza de masa, dar pentru ca era foarte aglomerata, ar fi trebuit sa stau mai mult si am reprogramat la 16.30. Ce-mi plac situatiile astea !!!

Mergi la inceput

Multumesc Cristina ! Cookie a fost mai rapida. E mai bine la intalnire sa-ti dau Cd-urile, pana atunci poate fac o copie si dupa Maria-Mirabela .
Atunci hotaram ? Marti sau joi pot eu, tot asa pe la 17-17.30, locatia sa fie o terasa, nu ? Sa ne bucuram de cateva raza de soare.
Spune-ti voi si eu fac listuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

mey!ma faceti sa rad!mi-a trecut toata supararea ca am cautat in tot orasul o pereche de pantofi sport si n-am gasit.o sa-mi iau din turcia saptamana viitoare ca plec si din pacate nu voi putea fi la intalnire cu voi.
cat despre sarcina nu e posibil pt ca am fost la CM pana alaltaieri si nu cred.dupa CM starile de greata s-au mai ameliorat si durerile de sani dar a ramas durerea de cap.m-am saturat de quarelin!
nu se pune problema de sarcina.maine am programare la ginecologul meu si vad ce imi spune.cat despre gustul amar din gura a disparut cand am inceput sa mananc light.mai usor si fara dulciuri ,sucuri acidulate, paine doar dimineata si numai neagra.de 2 zile ma simt bine si am slabit si cele 2 kg pe care le-am pus de paste.
cat despre durerea de cap,Delphin tu stii ca eu am facut operatia aceea de rinoplastie la 18 ani,eram in liceu.ei bine, de atunci ma doare capul.ma gandeam sa merg la buc sa mai fac una de deviatie de sept,poate imi trece,dar nu prea mai am curaj si sotul meu spune ca am deja destule operatii pana la 30 de ani.dar daca trebuie. am sa merg la un orl-ist dar nu la noi pt ca nu stiu nici unul bun.
si eu care m-am repezit sa ma inscriu prima pt intalnire!in zbor mi-am amintit ca trebuie sa plec!
DAR DACA FACETI MARTI.....

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Eu sunt cam in aceeasi stare ...si in plus, simt ca m-apuca deprimarea...asa ca azi nu-s in cea mai buna forma.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput