La noi la Galati sa veniti ! (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cookie nu ne tine pe jar ! Spune-ne !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, ramane pentru ora 16:30, max. 17.
Da-mi nr. de mobil sa te sun, sau da-mi un bip pe la ora 16, daca ai numarul meu.
Pupic

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Pagina 4 ??? Hai la cafea somnoroaselor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata!

Am aparut si eu la cafeluta! iami-iami, ce buna e!

LA MULTI ANI ROBERT!!!
Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii!Diana, sa-ti traiasca flacaul si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!!

Laura ai luat cd-urile de la Vilma? Eu de la cine le iau acum? Cate sunt de toate ca sa stiu cate goale sa aduc?

Laura, cum e cu Daria? Ati mai ajuns la Braila??

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Ce spuneti de-o intalnire saptamana viitoare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA MULTI ANI ROBERT sa cresti mare si sanatos !!

Laura eu zic DAAAAAAAAA!

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ROBERT!!!
Sa cresti mare si sa ai numai bucurii!!

Cristina, a ramas sa va dau si CD-ul cu filmul Maria Mirabela, numai ca e dezordine in cutia aia si nu l-am gasit ieri. Sau poate ca nu am fost atenta, sau eram prea grabita. Cred ca maine ma intalnesc din nou cu Laura sau daca nu, daca facem intalnire, il aduc atunci.

Noaptea trecuta Tudor n-a mai vrut de nici un fel sa puna pampersul, dar a facut pishu tocmai spre dimineata....in pat, desigur. L-am gasit pe la ora 6 jumatate asezat pe olita in care facuse deja pipi Anca, cu capatul de la body in olita (plina), era satisfacut totusi, nu zicea nici pis. In primul moment am crezut ca nu s-a scapat pe el, dar dupa ce l-am ridicat si am vazut ca era pe jumatate ud, patul cu baltoaca......eeeeh, buna dimineata, vilma!

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata fetelor!
Cookie nu imi iau trimitere de la medicul de familie pt ca urasc sa fac anticamera la policlinica sau spital asa ca vroiam un cabinet particular sau pe la buc. cu programare sa nu stau sa astept.toti medicii pe care ii stiu au cabinete particulare si imi fac programari din timp.e mai comod asa.deci...stie cineva vreun neurochirurg cu cabinet particular?sau un medic de boli interne bun?ca anul trecut mi-am facut analize si m-am dus sa le citeasca un medic de boli interne si nu mi-a gasit nimic iar eu eram insarcinata si am facut si radiografie lombara.cica sa mai ai incredere in medici!am stari de lesin,ametesc,am un gust amar in gura iar la doc. mi-au gasit un fir de nisip la rinichi....si atat.plus dureri groaznice de cap.
n-am nimic!!!!!!!asta e!uite de asta vreau sa plec din romania!
va pupicesc

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Viorica nu as sti sa te indrum spre un medik, dar stari de lesin, greata, ameteli si amar in gura da o fiere puturoasa, asta stiu de la mama ea are toate astea dar ea are in plus niste probleme neurologice, asa am ajuns sa face rmn la constanta unde au vazut ce de fapt o artera de la cap (una mare) e lipsa total defect de fabrikatie, de atunci ia tot felul de pastile, cica nu i se iriga bine creierul. La neurolog stiu ca a fost la unu de la spitalul cfr ala i-a dat trimitere la constanta pt rmn da nu mai stiu cum il cheama, orikum cred ca e singurul de acolo.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Viorica, un test de sarcina ai la indemana?

Si eu zic ca poate fi fierea, simptomele sunt asemanatoare. Dar fierea poate fi deranjata din mai multe motive: hormonal, alimentatie nepotrivita, oboseala+stres. Fierea da si dureri de cap.

Cu calciul cum stai? Pofta de mancare? Tensiunea?
Totusi, ar trebui sa te duci la un medic generalist, care sa te indrume sa faci investigatiile potrivite.
Multa sanatate!

Mergi la inceput