Mamici de mai-iunie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

nikolett2445, din explicatiile tale, pare ca acela sa fie dopul gelations. Asta nu inseamna neaparat ca nasti in curnad. Dupa pierderea dopului gelatinos poti sa nasti oricand intre 0h si 3 saptamani.
Daca totusi nasti, nastere usoara!

_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Multumesc de aprecieri celor care mi-au admirat burtik.

Nicoleta,mie doc mi-a zis ca dopul asta se poate elimina treptat sau tot odata,ca e galbui si poate contine sau nu firicele de sange si sa o sun cand constat chestiunea ca pe semne ca nu mai e mult.La fel mi-a zis si de lichid(apa).Unora li se rupe apa si se scurge mult odata,altora putin cate putin.Acum stiu si eu cum o fi la tine?

viviana37w3d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Nikolett - si eu cam de o saptamana am aproape zilnic durerile pe care le aveam inainte sa-mi vina rusii.....astazi m-au tinut chiar 10 minute....uneori mai simt si ceva intepaturi...rare dar sunt zilnic.....nici nu stiu ce sa fac...oare sa-l sun pe lee...o fi grav..n-o fi????

Poate ne pot ajuta cele care sunt deja mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

FELICITARI AMA SI DOLCE PENTRU MICUTII PE CARE I-ATI ADUS PE LUME! INSANATOSIRE GRABNICA, LAPTIC MULT SI COPILASI MANCACIOSI!!

Lyly usurel cu drumurile! La urma urmelor e doar o geanta ... Ai fost astazi la gym?? Eu sunt tare necajita, azi mi-a aparut prima vergetura pe un san cu toate ca m-am tot dat cu creme... Tu cum te mai simti, esti ai bine??

Roxana 34sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

DOLCE FELICITARI CU PAPUSICA TA!!!! MULTA, MULTA SANATATE SI NOROCEI!!!!

BIEN AI VENIT PE LUME MARIA-TEODORA!!!!

CARMINA
Aici se spune ca e bine sa-l culci pe bb in primele luni in cosulet sau ceva mic in orice caz pt ca inca e obisnuit cu spatiu mic din burta mamicii. Dupa vreo 3-4 luni poti sa treci la pat. Bineinteles pt cine isi permite acest lucru...adica si pat si cosulet.

In legatura cu scoica, aici se recomanda a se feri bb-ul (nou nascut) de a fi tinut indoit, chiar si o ora. Tot mereu orizontal.Cica nu e bine pt coloana.

VIRGI
Si eu ma voi descurca singura, fara mama....ea ar vrea f. mult sa vina sa ma ajute dar nu avem spatiu pt parintii mei.....ar fi o aglomeratie pe aici ca numai stres as avea. Lasa ca ne descurcam noi..atatea femei se descurca singure...
In legatura cu simptomele tale, si eu le-am avut si le mai am cateodata. Gineocolugul mi-a spus ca sant "exercitii" ale uterului, deci nu sant contractii adevarate. Asta nu inseamna ca vei naste mai repede. Si AMA a avut simptomele astea inainte cu cateva zile de a naste....deci nu se stie niciodata....

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Multumim frumos pisoi.
Doroti, treci la datorie si mai inscrie o mamicutza pe lista .

Dolce, toate urarile de bine...Sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea si tie refacere rapida .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Gata am trecut.
DOLCE FELICITARI, MULT LAPTIC!!! mARIA TEODORA BINE AI VENIT PE LUME!!!

doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Dolce felicitari,multa sanatate la amandoua
38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by nikolett2445

FETELOR FELICITARI,SI LA MULTI ANI BEBELUSILOR IUBITI

RALUCUZA si eu ma cu sotul din ce in ce mai des.
In sfarsit, avem si noi noutati ,ceva cu care sa ne laudam,ca pana acum am tot citit.La ultimul control ,la care am fost ,la 36w doctora mi-a aratat manusa cu un pic de sange si a zis ca o sa-mi curga cateva picaturi.Asa a fost .Picaturi rosi pana a doua zi.La 37w bebeul a inceput sa impinga in col, sau nu stiu exact ce a facut, dar am avut dureri ca la menstruatie un pic mai mari si nu au durat decat 3 secunde de doua ori pe zi,doar trei zile.A urmat un firicel maroniu dar foarte mic de gel ieri si astazi gelul care e tot foarte scazut cantitativ este incolor,sa fie dopul gelatinos?
37w+5d

NIKOL

Nikol iti facem galerie?
Sa intri sa ne zici!!

doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amonar

Multumesc de raspuns. Nici nu vreau sa ma gandesc ca ar putea fi ceva care sa prezica nasterea....eu abia marti implinesc 36 w.....asa ca ma rog sa mai stea acolo cel putin o saptamana si ceva. Eu insa nu am renuntat la mersul pe jos....de ex ..ieri am mers ore bune...astazi doar 2...Dac as sti ca are vreo legatura, as incerca sa renunt la plimbarea din cursul zilei si s-o las numai pe cea de seara.
Si noi speram sa ne descurcam...ca alta solutie nici nu avem. parintii deocamdata nu au aflat de bb....inca mai tinem secret..si dupa ce vor afla nu ne pot ajuta....

Dar tu ce faci? SE pare ca bb al tau se simte bine acolo in burtic. N-ai ceii face, el e seful.

Diana79- pe tine cine te ajuta cu bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Mai fetelor,eu simt asa o greutate jos cand ma ridic in picioare,voi simtit asa ceva(cele mai apropiate de mine)?Si osul cu pricina ma doare,o fi normal oare?

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">31 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput