Mamici de mai-iunie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
doroti_5 spune:
Carmina am vazut cosu si sunt deacord cu fetele ca la inceput sal pui pe bb acolo ca e mai micut, dupa il treci in patuc.
Nikol tu ai DPN intro zi cu mine... da eu azi am fost la medic si mio zis ca saptamina asta precis nu nasc, ca colul e inchis de tot, plus ca ma monitorizat ca nui placea bataile inimii.
Si Inaioana e intro zi cu noi, da naste marti...
doroti_5
37+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
aida_o spune:
nikolett2445,
da, ala-i dopul. poate fi incolor, galbui, rozaliu, maroniu ...sau una din culorile mentionate mai devreme, cu firicele de singe.
cum a spus si Lucia, poti sa nasti oricind incepind de azi pina peste doua-trei saptamini :)
40+5
papadie spune:
DOLCE si AMA felicitaroaieeeeeeeeeeeeeee!!! Refacere rapida si laptic gramada
MARIA & SEBI bine ati venit
Sa fiti sanatosi, somnorosi si necoliciosi!
papadie spune:
Am pus pose cu pescarushu. cine vrea pose sa dea c-o adresa de email in mine sa va dau invite:))
26octombrie spune:
Duamna cu iz marin, io, mica si prapadita, doar burta ce-i de mine (si cele 30 de kile achizitionate..) as pohti la niscaiva poze cu pescarush!! ne dati? cica la luanaines@gmail.com
AMA, mama draga, sa fie intr-un ceas bun!! Sa fie Seby asa cum iti doresti matale, deja e o partida, ca la cat timp a petrecut prin hipermarketuri va deveni un sot tare rabdator cu soata sa, la cumparaturi!! Fetelor, acum io am dat-o pe Hora deja, da io zic sa va inscrieti...
DOLCE, ma bucur tare, tare mult ca ai scapat de teama! Ai vazut ca n-a fost chiar asa scary?! Sa-ti traiasca Maria Teodora!! Trebuie sa vii si sa ne spui cum a fost Nayel, abia asteptam! Te asteptam cu poze!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
gabi25 spune:
Si eu vreau sa-ti vad printesuca mica!!!!
primavara2001@yahoo.com
36w1d
Evolutie Daria
Poze
LYLY809 spune:
Papadie, si eu vreau sa-ti vad galusca: lacryonel@yahoo.com
Roxana, am fost la gym si m-am simtit mult mai bine dupa aceea.
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
puiudana2004 spune:
Papadie si eu vreau sa-ti vad bebelina-bombolina:puiudana2004@yahoo.com
Dana
35+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png
Diana79 spune:
Virgi la mine vine mami pe 29 mai si sta cu noi 3 luni. Sunt un caz fericit. Acum recunosc ca mi-e frica ca poate habar nu am sa o infas pe fata mea. De multe ori zic daca o strang prea tare sau daca nu...dar invatz eu repede. Oricum abia astept sa vina bebelusha lui mami scumpa si draga.
Stiu ca tu ai zis ca vei singurica, adica nu chiar cu sotul tau. O sa fie bine vei vedea.
Al meu sotz e cam speriat asa. Rad de el mereu. Ii zic hai sa mergem si noi acolo sau dincolo in vara asta, in sensul la 100 km de Toronto, la Niagara de ex si el intra in panica. Cu fetitza?? Daca ramanem in pana. Dar am spus ca-i trece lui cu timpul.
Papadie adresa mea de e-mail este necdiana@yahoo.com. 
O sa mai citesc si eu ce ati scris si incerc sa mai raspund.
Apropo voi avetzi probleme cu mancarea? CA mie nu prea mai imi place nimic. Nu stiu ce sa mai pap
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
doroti_5 spune:
Papadioara cred ca toate fetele vor sa vada pescarushu, nar fi mai bine sa trimiti pe contul nostru comun o invitatie, acolo toate fetele ar putea intra si merge la foto cu pescarushu.
doroti_5
37+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa