Mamici de mai-iunie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
26octombrie spune:
uff.. de la patru dimineata nu mai pot dormi.. nu am mers la bridge, de teama ca va fi prea obositor pentru mine (pentru aceasta decizie ma simt o tampita!), m-am culcat pe la 1 noaptea, iar la 4, cand a venit barbatu-meu, m-a mancat in .. de-am manjat o napolitana... de atunci, cum adorm, cum fac precum gheizerele, da cu acid !! simt ca o iau razna, ma sting de somn si nu pot pune capul jos de teama ca iar m-apuca! am luat rennie, am luat carbune, iar rennie, iar carbune, lapte... nimic, nici un efect![]()
heeelp
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
LYLY809 spune:
Lu, beey, scoal-te si da-mi un buzz, ca-s singura toata ziua!
Ziceai ca-i este rau lui Magg? Pai, sa vezi ce simptome dubioase am si io: greatza, chioraie matzele, dar, daca mananc, oricum imi sta mancarea in gat, nu se duce deloc in matze...
Inaioana, iti urez de azi nastere usoara pentru marti, caci luni o sa fiu la servici si pe drumuri, n-o sa apuc...
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Lya spune:
Papa,sa-ti traiasca pescarusu!E o frumoasaaa!Cred ca sunteti topiti dupa ea!Abea astept sa ma laud si eu cu feciorul meu!
Mersi mult de invitatie!
Lyly,draga de tine!Si acum ti-e rau?Las ca vine bebe si uiti de toate starile astea!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">31 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
doroti_5 spune:
Buna fetelor.
Pentru cele care vor sa vada minunea Papadioarei sa intre in e-mailul comun si sa acceseze invitatia de la vraja_noptii.
doroti_5
37+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
abibrinza spune:
Fetelor, Victor e cu mine acasa, sanatos, voinic, are 48 cm.Am nascut natural fara epidurala.Sa nu va fie frica.Cum am mai spus, desi doare va veti descurca fara nici o problema.Eu am avut parte si de un doctor extraordinar si in 5 ore se terminase totul.Am avut noroc ca o nastere de prematur poate sa dureze pana la 48 de ore.
In orice caz, cezariana nu e o solutie pt mine.Am vazut fete cu cezariana la Constanta si e cam ingrozitor dupa nastere.Varsaturi, dureri de cap, spate, burta, ameteli si toate astea nu dureaza doar o zi.Recuperarea e cam lunga.eu pot sa zic ca nu mai am nimic.Doar ca trebuie sa ma obisnuiesc fara burta.inca am tendinta ca nu ma pot apleca, desi pot fara nici o problema.A fost assa de bine azi-noapte acasa cu Victor si taticul lui!
Eu nu prea am timp sa va citesc dar ma intru in cate o pauza.
Arabela
LYLY809 spune:
Abibrinza, bine te-ai intors acasa. Ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca ai nascut asa de usor! Felicitari inca o data
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
puiudana2004 spune:
Abibrinza bine ai revenit!Ma bucur ca esti bine,refacere usoara in continuare.
Papadie e super dulcica Maia.M-am uitat aseara cu sotul la poze si nu ne mai saturam,mai ales ca el isi dorea o fetita,iti dai seama cum se uita la poze.
Lyly uite de la mine multi
si apropo,mai te duci mult la serviciu,nene?Mai poti,avand in vedere starile tale de rau?
Carminuto,chiar ca ai ramas in locul Amei la cumparaturi.
.Da' azi ma duc si eu sa termin cu geanta pt spital si poate iau si ceva hainute pt bebe.
iu all si un we placut.
Dana
36 fix azi cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png
mihaela.f spune:
26 octombrie,
incearca un bridge pe net. E cam greu sa te agati de trei parteneri, dar gasesti pana la urma.
Mihaela
32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
26octombrie spune:
Mihaela, saru'mana de sfat!
Parerea mea de rau venea din faptul ca asta era un duplicat indelung astaptat, cu bajeti unu si unu...
asa il am pe barbatu'meu, ca doar la clubul de bridge ne si vazuram, ne si placuram!! mai intra el pe bbo, ca eu... la cratitza.. (glumesc, da tot ii spun ca m-a luat de la masa de bridge si m-a legat in bucatarie, la cratitza!)
noi organizam acasa, aproape saptamanal, o seara de bridge, da de cand nevasta-sa s-a prostit de tot, s-a lasat de fumat, nu mai suporta fumul, o dor toate si vrea nani la 11, ce bridge sa mai joci, zi si matale?!...
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005