Mamici de mai-iunie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
LYLY809 spune:
Dana, mi-am propus sa mai merg doar 2 zile, luni si joi, sa termin niste urgente. Si io te
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Monnica spune:
Buna fetelor. Sunt o mamica de mai-iunie, mai precis DPN 9.06.06. Va urmaresc de mult timp dar nu am indraznit pana acum sa ma inscriu.
zax spune:
Buna Monnica
Bine ai venit printre noi. Nastere usoara si un bebelus perfect.
Da-ne mai multe detalii despre tine si daca poate, te trece Doroti pe listuta noastra.

zax
32+ 
Poze si Povesti
Voinicel
Amonar spune:
Bine ai venit MONICA!!! De ce nu ai avut curajul sa scrii pana acum?
Mai stiti ceva despre AMA si DOLCE? Aveti contact cu ele, cum se simt?
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
virgi spune:
Salutare dragi burtici, mamici si tatic!!
Cam slaba miscarea pe la voi, avand in vedere ca nu puteti fi prea departe de casa....sau faceti nani?????
Eu sunt singura, sotul a plecat la o petrecere, eu am refuzat categoric....chiar vreau sa scutesc o seara de intrebari si explicatii, cum ar fi: cand? cum? in ce fel?. asa ca suntem pe baricade.
Diana79 - esti o norocoasa ca-ti vine mami. dar asa cum ne-a spus si Irinel trebuie sa intrebam in spital tot ce nu ne este clar, acolo ni se pot da multe explicatii si sa procedam corect. Oricum ajutorul mamei tale va fi mai presus de toate..... Mie mi-e teama sa nu fiu prea obosita si sa adorm intr-un moment nepotrivit.
Cat despre vacanta, eu abia astept sa plecam undeva, cand bb si sanatatea va permite acest lucru.
virgi spune:
Bine ai venit Monica. Sarcina usoara!!! si te asteptam cu mai multe detalii.
Papadie - ti-am vazut fetita..o dulceata...sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
puiudana2004 spune:
Bine ai venit Monica!Sarcina si nastere usoara!
Eu acu am sosit de la cumparaturi.Am fost in Cora Lujerului si nu prea am vazut hainute pt bebe.I-am luat un costumas(daca se poate numi asa) bleu,am luat sol pt sterilizat Chicco,perie pt biberoane,termometru pt baita si un halatel pt baita.Si cam atat,deocamdata.
iu all!
Dana
36 fix azi cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png
Steluta spune:
Felicitari, DOLCE!!! Sa-ti traiasca MARIA TEODORA!!! Refacere rapida si multa sanatate la amandoua!!

Papadie, sa-ti creasca mare minunea ta cea micuta!!!
Monica, bine ai venit!! Sarcina usoara in continuare!!!
Aseara, dupa lungi negocieri, m-a scos sotul un pic la cumparaturi
. In ultima saptamana am mai avut dureri si contractii, dar s-au mai redus ca durata si intensitate. Oricum eu nu eram impacata ca nu aveam nimic pentru bebelina. Si cum sotul a plecat azi pentru o luna din tara, am zis sa profit de prezenta lui.
Asa ca ne-am dus la un magazin Happy Baby si am cumparat cateva body-uri, un set complet pentru nou nascut si inca un costumas. O sa incerc sa fac si cateva poze sa ma pot lauda cu ele. Doua body-uri cu manecuta scurta sunt pentru varsta de 1 luna, dar sincera sa fiu am ramas socata de cat de mici sunt. Initial am crezut ca sunt pentru cei prematuri. Inca nu sunt convinsa ca nu au gresit aia marimea, dar oricum sunt atat de simpatice... Am ales si caruciorul, dar a ramas sa-l cumparam cand vine tati.
WEEK-END PLACUT!!!
Steluta
32s+.
Steluta spune:
quote:
Originally posted by virgi
Steluta - o luna de shopping!!! super. Nu poti sa pierzi ocazia asta.
Problema e ca sotul este plecat o luna de acasa!!! Si in tot acest timp eu trebuie sa stau la pat, caci am colul scurt, si nu am voie la plimbare.

Cat mi-ar fi placut mie sa am o luna de shopping!!!!
Steluta
32s+.