Mamici de mai-iunie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Imi pare rau.... era o ocazie buna....n-am stiut ca trebuie sa stai la patut.
Dar mai avem putin si recuperam apoi.

Eu ma duc la culcare, e deja 12 la mine.......o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Bine ai venit Monnica, eu sunt tot din Pitesti ca si tine.Unde ai stabilit ca o sa nasti? Ce sti de spitalul judetean din Pitesti? Eu inca nu l-am vizitat ,dar am auzit numai lucruri urate .Inca nu pot sa ma decid si nu mai am mult timp de gandire.In evidenta carui doctor esti?
Hai ca ti-am pus o groaza de intrebari.
37w+6d

NIKOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Fetelor, ce parere aveti sa ne scriem povestile despre nasterea bebeilor pe o pagina web separata??

Dat fiind ca eu tot sunt "imobilizata" la pat, si ma pricep un picut la programare web, m-am jucat si iata inceputul:

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html" target="_blank">Povestile mamicilor de mai - iunie 2006

Si in functie de cum imi trimite fiecare povestea, o voi adauga pe pagina. Voi trimite aceasta adresa si pe adresa noastra comuna de e-mail.

Steluta 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Va multumesc mult fetelor. Sincer, nu ma asteptam la o primire asa calduroasa. Sunt tare emotionata.

Medicul meu este dr Tutunaru, imi urmareste sarcina de la 5 saptamani. Am ajuns la el dupa ce am pierdut 2 sarcini.Acum in burtik un baietel tare vioi, sper sa fie si sanatos. UM este 02.09.05 si DPN este 09.06.06. Bebe Alexandru avea, conform masuratorilor facute de dr Iosup, la 20 sapt 15 cm si 344g, la 32 saptamani avea deja 2165g.

Am avut o sarcina fara prea mari probleme. Nu am avut contractii aproape deloc. La 20 sapt s-a deschis colul de la o tuse care m-a chinuit 2 saptamani si mi s-a facut cerclaj. Apropo, stie cineva cu cat timp inainte se scoate firul?
Tutunaru este al 7-lea medic la care am mers in ultimii 2 ani si pot sa va spun ca este un om extraordinar.
Nikolett, sfatul meu sincer este sa nu te duci sa nasti la spitalul judetean. Atat eu cat si cunostintele mele am avut experiente foarte urate in acest spital cu doctori ca Stefanescu (el) si Copacianu. Pe mine acesti medici m-au dezamagit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Steluta super ideea, multumim! Nu stiu cand oi reusi eu sa imi fac timp sa scriu povestea, da o sa ti-o trimit cu mare placere. Pupici. Imi pare rau ca trebuie sa stai la pat, trebuie sa fie tare greu.

Amonar tu cum te mai simti?

N-am avut timp sa vad pozele cu Pescarushu, da incerc mai pe seara...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

Buna fetelor, ne mai tineti minte?
Am intrat sa va spunem ca sambata, pe 22 aprilie, s-au nascut fetitele mele Cosmina si Medeea, la 37 de saptamani.
Acum suntem acasa si ne-am pus pe ingrasat, avem doar 2.300 grame fiecare.
Va pupam,
Alexandra si maimutelele Cosmina si Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by alda

Buna fetelor, ne mai tineti minte?
Am intrat sa va spunem ca sambata, pe 22 aprilie, s-au nascut fetitele mele Cosmina si Medeea, la 37 de saptamani.
Acum suntem acasa si ne-am pus pe ingrasat, avem doar 2.300 grame fiecare.
Va pupam,
Alexandra si maimutelele Cosmina si Medeea

FELICITARI!!!SA FIE SANATOASE SI PAPACIOASE COSMINA SI MEDEEA!!De ce intri asa de rar?Si cum puteam uita o mamica de gemeni?
Zine si ce Apgar, citi cm, la ce spital, cu ce medic si cum ai nascut!!!Povesteste tot!

doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ARABELA ma bucur ca sunteti bine

ALDA felicitari pentru bebeline si ingrasare rapida

MONICA si eu am cerclaj si saptamana viitoare, mai exact vineri, cand voi avea 37 de saptamani implinite imi va scoate firul si dupa cum spune si doctorita la ce presiune e pe col din cauza bebelinei e posibil sa si nasc tot atunci. Dupa cum am tot citit cerclajul se desface in saptamanile 37-38.

36w2d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Stelutza, excelenta idee!!! felicitari!

Alda, sa-ti traiasca fetele, sa doarma in acelasi timp, cand or incepe sa mearga sa o ia in aceeasi directie... Bravo, ai fost cea mai harnica dintre noi!! FELICITARI!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Monnica

Buna fetelor. Sunt o mamica de mai-iunie, mai precis DPN 9.06.06. Va urmaresc de mult timp dar nu am indraznit pana acum sa ma inscriu.

Monnica bine ai venit, nastere usoara si un bb sanatos.Team trecut in lstuta, daca ceva nu e bine sami zici.

doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput