Mamici de mai-iunie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Pescarushu, adicatelea lideru' de varsta al bebeilor de mai-iunie e de nu se poate!! m-am ranjit la dansa de mai aveam nitel si pupam monitoru'! si, draga papadie, imi pare mie au ii tare hotarata sofica ta?! adica parca zice, atentie, acum dorm! banui ca e la fel de ferma cand zice atentie, acum pap!! o mie de pupaciuni pentru delikatu si felicitari! felicitari! felicitari!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Mai fetelor stie cineva ceva de Magg?Ea nu cumva naste si noi nu stim?Mijlocul toamnei tu nu stii nimic, sunteti cuscre parca.

doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

nu naste, doamne fere, mai are de asteptat! o sa vina ea, nu-ti face griji, am inteles ca nu se simte prea bine in ultimele zile, ceva cu stomacul. uite, sunt convinsa ca va intra chiar ea sa va asigure ca e bine!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Am vazut si eu pescarushu, e o dulce, sa va zic de ce vreai asa de tare sa o pupacecti: pai e o dulceata, de altfel si Mariuca lui Irinel e tot dulceata!!Pina acum avem niste minunatii!!

doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Papadie, sa-ti traiasca fetitza. Sa va bucurati de ea. E maricica sa stii, si tare dragalasha. Cam peste cat timp va lasa sa o luatzi acasa?

Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna fetelor!!! Papadie unde reusesc fetele sa o vada pe Maia ca eu nu reusesc...sau trebuie sa-ti dau adresa mea de mail? ea fiin carminabulina@yahoo.com

Fetelor va multumesc pentru aprecieri dar mie tot nu-mi place . De fapt cred ca fac o asociere intre el si meciul de aseara .

Am fost la cumparaturi si am luat ceva pt bebe dar nu am gasit geanta in schimb am luat o cutie din plastic in care sa-i pastrez biberoanele , un ibric, 2 body, ei si tot asa....

Acum sunt foarte obosita si o sa merg la nani, asa ca va pup si va urez noapte buna.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Bulina draga, tu esti la stafeta cu Ama??! Adica dansa pleca sa nasca si te lasa pe tine sa bantui prin magazine?! Ia potoleste-te si mai stai pe acasa! Lasa bantuiala pentru dupa, ma inscriu si eu, iesim cu carucioarele si ne fataim. Eu vreau sa-mi vad cupilu' intai, sa stiu pentru cine iau!
Mai fetelor, io m-am prins, voi iesiti la cumparaturi de plictiseala!! ia pune mana pe hartie si scrie-i o scrisoare lui Mihnea! o sa o ratacesti apoi intr-o carte si, peste multi ani, i-o vei da, spunandu-i: uite, aici faceam terapie, ca sa nu-ti mai iau pampersi si bodiuri, ca umplusem casa....

Dupa cum vezi eu veghez aici, cu bata (nu gasesc iconu' da ma ghicesti, nu-i asa?)

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Luana , hai ca esti haioasa, ce spun eu haioasa? Mortala, nu alta .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

BUna burtici, mamici si sotior de burtica!

Ama sa iti traiasca Seby mult asteptat, sa te refaci rapid, sa ai laptic si el sa fie mancacios si sa n-aiba colici. Pupici dulci la amandoi, va asteptam acasa.

Dolce, uite ca a trecut si iti tii fetita draga in brate. Felicitari!!! Sanatate multa la amandoua. Sa fie fericita in viata si sa va aduca numai bucurii!

Nu am apucat sa citesc decat in mica masura ce ati scris, ca ati scris mult. incerc acum da nu stiu daca reusesc. La noi au cam inceput colicile, aseara plangea Mariuca mea si la mine in brate. Pana la urma a adormit pe burtica mea (burtica pe burtica) si dupa o repriza de somn de vreo 2 ore asa, s-a linistit. Da tot nu mai doarme reprize asa lungi ca in primele zile, doar vreo 2 ore legate. Nu ma plang, ca e bine si asa, da is cam cheauna, ca mai am si alte treburi. Azi am fost la doctor, ca voia sa fie sigur ca ia fata in greutate. A facut 4 kg (la nastere 3.95 kg, a doua zi 3.80 kg, deci a pus ceva pe ea, e ok, ne-am linistit).

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Virgi, si eu tot singura. La Danut am fost singura pana la 3 luni jumate. A fost greu da m-am descurcat. De fapt si sotiorul m-a ajutat mult. Acum vine mai usor, da Danut e la gradi. Se pare insa ca din august o sa il tinem acasa, si atunci cred ca va fi cam greut. Voiam sa il ducem doar jumate de zi din august da ne cer trei sferturi din pretul de zi intreaga, si cred ca zicem pas. Intr-un fel chiar mi-e drag sa petrec mai mult timp cu el, da e la varsta lui "nu" hotarat si uneori mai are reactii neasteptate, iar Mariuca o sa inceapa si ea mai incolo sa fie neastamparata. Sper sa o scot cumva la capat. M-am lungit. Ce voiam sa iti spun tie si Dianei este sa folositi timpul stat in spital in folosul vostru. intrebati tot ce vreti sa aflati. mie asa mi s-a spus si asa am facut. Am intrebat cum sa pun pampersul, le-am cerut sa imi arate cum sa fac baie (inainte de a pleca acasa cu Danut mi-au facut o demonstratie pe viu)...O sa va descurcati...

Diana79 cand va fi cea mica putin mai marisoara, puteti merge linistiti. Noi ne-am deplasat mult cu Danut.

Carmina si eu tot asa voiam sa sugerez, cosuletul intai si patutul mai tarziu.

Si eu vreau sa vad pozele cu Sofia Papadiei, deci cefac? intru pe contul comun sau dau adresa de email?

Arabela bine ai revenit acasa. Refacere rapida? Victoras e si el acasa sau e inca in spital?

Diana, Sofia Papadiei din cate stiu eu e deja acasa demult.

UIte ce fac eu in loc sa dorm ca ma doare capul de oboseala... :-)
Va pup dulce.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput