Mamici de mai-iunie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela.f spune:
Felicitari Ama si Dolce!! Refacere rapida si sa vina lapticul cat mai repede posibil! Sa aveti grija de puiuti!

Noi ieri am fost la un mic control, Rado inca se mentine tare pe pozitii! si-a luat pozitia de iesit si bineinteles ca e cu 2 saptamani mai maricel(adica din punctul lui de vedere are deja 35 de saptamani). Sper sa nu fie alte probleme!
Azi a fost si la mine prima zi de stat acasa oficial! Si a fost atat de bine! Cred ca o iau pe urma Amei cu mersul la cumpaturi.
Doamne! avem deja 5 bebelusi!! And more are comming....

Mihaela
32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
abibrinza spune:
Lacramioara, pe scurt.La inceput sunt dureri de menstruatie si crezi asa vor fi toate dar se amplifica si incepi sa injuri, sa tzipi si iti vine sa se termine toate repede.desi dureaza, dupa ce ai nascut ai uitat totul.Eu am sculat toata sectia, dar am avut un doctor care a stat cu mine tot timpul si a fost extraordinar, toti au vorbit cu mine, mi-au distras atentia si multumesc Domnului totul a fost bine.In plus, Victor a avut si circulara de cordon.Desi e micut, e un dragut.
Arabela
lucia_cs spune:
Diana79, eu am citit ca avem nevoie de vitamine si in timpul alaptarii. Cand nasc o sa intreb dr-ul si o sa-ti dau raspunsul oficial al lui.
abibrinza, bine ai revenit. Poate ca e mai urat spitalul din Constanta, dar e posibil sa fie pe maini mai bune, sa aibe aparatura mai buna, etc.
Se stie cam cat timp va sta acolo?
papadie, d'abea astept sa o vad pe Sofia. Adresa mea este: lucia_csoma(at)yahoo.com
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
LYLY809 spune:
Arabela, multumesc pentru detalii. Oi vedea cum o fi...
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
nikolett2445 spune:

Fetelor multumesc pt raspunsuri.
Doroti nu inca mersi.eu cred ca e devreme,pentru galerie. Cred ca doar se pregateste colul de dilatatie ,cu siguranta o sa mai dureze un pic.
Marti margem la control ,adica pe 2 mai.
Voi cand v-ati gandit sa faceti ultima ecografie?Eu am facut la 37w si doctora a zis ca ar fi ultima.
37w+5d
NIKOL
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Buna fetelor.
Felicitari Ama si Dolce pt bebelusi.Sper sa treceti cu bine peste perioada recuperatorie dupa cezariana, e cam naspa.Cine naste natural sa stie ca desi sunt niste dureri ingrozitoare, sunt suportabile si iti revii repede.
Victor al meu a vrut sa vina de Inviere si s-a nascut pe 22 aprilie cu apgar 9 la ora 22 in spitalul din Cernavoda cu doctorul Chazli Fawaz.Fiind prematur am fost transferati la Constanta, sincer mai bine ramaneam in Cernavoda.Spital mic, dar foarte curat , despre Constanta nu pot sa spun acelasi lucru.
Poze o sa pun mai tarziu si o sa va povestesc nasterea.
Arabela
Arabela sa inteleg ca ai nascut natural?Cu epidurala?Si citi cm a avut voinicelul cel grabit?
doroti_5
37+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445Fetelor multumesc pt raspunsuri.
Doroti nu inca mersi.eu cred ca e devreme,pentru galerie. Cred ca doar se pregateste colul de dilatatie ,cu siguranta o sa mai dureze un pic.
Marti margem la control ,adica pe 2 mai.
Voi cand v-ati gandit sa faceti ultima ecografie?Eu am facut la 37w si doctora a zis ca ar fi ultima.37w+5d
NIKOL
Nikol eu am facut la 35w da stiu ca ultima se face la noi la 38, asa ca ma gindesc pe acolo sa fac si eu inca una da mai sre 39, dupa cum vam zis mia zis medicul ca sigur nu nasc saptamina asta.Na, dupa ce la 35+ mia zis ca am iminenta de nastere prematura, acum nu nasc degraba.
doroti_5
37+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
papadie spune:
Fete acu am venit de la Pescarushu. Am trimis invitatie:) Ca sa pun in contul comun dati-mi si mie un pm cu adresa si parola![]()
Pupicei*******
lucia_cs spune:
Papadie, Pescarusul este o superba si e maricica. Buzitele alea scumpe cer pupaturi, sa-i dai cateva din partea noastra. 
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8