Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mama ce de pauza pe aici!
ANA se vede ca n-ai vazut pozele cu Diana cu paturica in cap De multe ori,si-o trage ea singura,nu trebuie sa i-o pun eu!
DEEA si Diana vrea de mult in fund,daca sta pe spate pe mine,la 30 de grade se ridica lejer singura si se sprijina in fatza pe mainile mele care o cuprind.Mie mi-e cam frica sa o las,ca toti urla ca nu-i voie inca La chestia cu homeopatia,sunt si in Arad,dar eu abia am ajuns la doi pasi la doctoritza de familie,la timpul meu liber Mami a luat ceva tratamente din astea,dar sincer n-au prea avut efect la ea.Mai repede i-a picat bine reflexoterapia si masajul. Pana la urma n-am luat antibioticele,mi-a mai trecut,desi mai stranut din cand in cand.
Si eu incerc pe cat posibil sa folosesc naturismul,dar nu ma fortzez prea tare (adica ma indop si cu ... cum era chestia aia? - material genetic animal parca,nu? ) Se pare ca dupa dieta aia cu grupa sanguina ,avand 01,cica sunt carnivora ,desi mie imi plac muuult legumele si fructele,dar nu refuz nici carnea!
Hai ca am luat-o pe aratura....
Nici nu mai stiu ce voiam sa va zic,a la mine ioc ciclu,sper s-o tina tot asa.
CATA deci ai recuperat partial congelatzii Diana mai are un smoc negru la ceafa,ala e din vechea genetratie,in rest e par nou,dar mai saten,abia se vede.Creste el n-avea grija!
Apropo de par:al meu din castaniu inchis,ondulat/cretz si uscat a devenit negru corb,lins si uns Si in plus cade groaznic,dar la cum arata nici nu ma supar,sa plece tot.Sa-mi vina vechiul par inapoi! Se pare ca pana alaptez,n-o sa cam vina! Si nici alte cele...
Vad ca-s singura pe aici,trec la nani!
Noapte buna!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Moni, noapte buna.
Si mie imi cade parul super mult de vreo saptamana, poate raman cheala! Sper sa se opreasca la un moment dat. Eu iar Fier, ca a descoperit dr. de familie ca am anemie, probabil de la nastere, de la sangele pierdut.
Dana, nu ne oprim in Buzau decat foarte putin, ca ramanem seara la chef la Lopatari iar duminica venim inapoi la Bucuresti ca de 1 mai sotul lucreaza Aberatia aberatiilor! Nici macar de 1 mai nu le da liber!
Dar promit ca data viitoare cand vin la Buzau ne vedem. Sper sa stam si mai mult la Buzau, probabil in concediu, ca saracul tata noroc ca el a venit sa ne vada la Bucuresti, ca daca era dupa mine... ne vedeam la anul!
Fug sa mai fac bagaje, ca pana acum am alaptat pruncul, am papat etc.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor am fost astazi la farmacie si nu a stiut farmacista ce este Ca lactic, i-am explicat ca e ceva cu milch, ca se face branzica din 2 tablete si lapte fiert, habar nu avea!!! pe ce lume traiesc astia aici? Ne-am intalnit cu socroseniu, am cumparat un robot Siemens pe care inca nu l-am desfacut din cutie ca nu am avut timp....mi-a aratat socroseniu un magazin cu jucarii pt. bebei si a zis ca are covoras cum vreau eu, am intrat cu el, m-am uitat si am zis ca e bun si stupoare......am plecat din magazin A ramas socroseniu cu Angelo la intrare si am fost cu Giorgos sa vada jucaria si am cumparat-o noiSocra-miu vroia luna viitoare, sa fie sanatos ca nu asteptam eu inca o luna Cum l-am pus pe Angelo sa se joace a si inceput sa se bucure si sa vorbeasca cu jucarioareleIn seara asta a fost foarte agitat Angelo, s-a trezit de vreo 4 ori, o data a facut o criza de plans( cred ca il durea burtica ) si in sfarsit doarme adanc...astept inca vreo juma de ora si il scol sa pape ultima masa pe ziua de azi.
Cata la protv am trimis 6 poze si au ales ei una ca sa fie pe post Nu prea am scris bine ca se intelege ca salutarile sant si pt noi de la altcinevatarziu mi-am dat seama Angelo ar vrea el in fundic dar nu il las, pozele de azi sant facute asa dar pt. cateva secunde in pozitia aiaDoar cand e la mine in brate il tin in fundic, ca e mai sigur.
Alina, vai prin ce ai trecut iarasi!!!! Sanatate si pupici sa te faci repede bineNici nu pot sa ma gandesc ce ai tras , mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc....
Azi m-am intalnit cu romanca din salonul meu, tipa care nascuse a doua zi dupa minebaiatul ei pare mai mare decat Angelo, are 8 kg deja si este foarte receptiv cand vorbeste lumea in apropierea luiPt. ca Giorgos spunea ca al nostru nu se uita la orice zgomot auzit, am spus si eu ca poate seamana cu mine mai increzut si nu baga in seama totul
Fetelor si mie imi cade rau de tot parul, dar rau de tot, ce sa mai spun.........nu i-au vitamine si am incetat si cu Mg, ma gandesc sa incep iarasi sa i-au macar Mg....maine ma fac bella( ma vopsesc ) si mancam si tort ca implineste Angelino 4 luni Va pup pe toate si pe bebelushi, noapte buna

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Si eu am un programator pe langa casa.se intelege bine cu Alexandre la joaca.a stat si 3 ore cu el si culmea ca a crapat ceva pe la el la serv fix atunci si a tr sa si intervina de acasa...acu ca a aratat ca poate pe 8 il asteapta proba de foc: va fi dadaca 10 ore

sapt viitoare cred ca o sa fiu si eu mai activa pe aici ca stau acasa cu bebe.mi s-a terminat distractia: pleaca mama.....vine soacra apoi....
acu ma car la bucatarie sa trag un tiramisu ca azi avem musafiri.

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..tineti-mi pumnii sa nu se lase cu ochisori ca aseara ne-a luat valul si am comis-o fara sa mai ajungem la cauciuc!Acum cum o fi, dar grija mea e alta...daca ceaiurile astea de chimion, anason si fenicul ar fi contraindicate in sarcina...ca acum ma gidesc chiar si la asta...dar nu cred eu sa am ghinionul sa ma trezesc asa repede iar gravida!
Anda si eu ma simt minunat fara ciclu, am si uitat cum e sa porti tampoane, dr ma cam bintuie niste dureri pe colo si de aia cred ca mult nu mai e pina sa-mi vina!
Off ce rau imi pare ca Alina a ajuns la cutit...stiu ca sunt cumplite astfel de interventiiCe as bate-o pe aia de i-a facut pedichiura!
Monica si Maraki si mie imi cade parul rau, dar sa zicem ca e umpic mai bine de cind ma splat cu sampon si balsam Klorane cu kinina...acum la cit costa cred si eu ca are oarece efect, dar tot mai e mult pina sa nu string smoc de par la baie
Maraki La Multi Ani lui Angelos pentru 4 luni..Sanatate si sa va bucure pe toti! Eu pe 2 cind face Bia 4 luni, vreau sa ma duc in Cismigiu la o intilnire cu fetele aspirante la statul de mamici si cu citeva gravidute de pe forum..intailnirea este la 17:00 la Izvorul lui Eminescu si merg si cu Bia..sper sa ne simtim f. bine!

mamicuta de ciresica -PASTE 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maraki, pentru Angelos!

Catalina, ai emotii ?

Pisoi, am inteles cum sta treaba acum, dar astept sa ne intalnim totusi daca mai ajungi in Buzau.

Noi aseara am fost la o scurta intalnire cu cateva mamici forumiste din oras.
Bineinteles ca a fost si Astery cu Razvenelul ei scump. Mai, frumos foc baiatul !
Din pacate a fost asa o nebunie, ca n-am facut decat foarte putine poze: POZE DE LA INTALNIRE

Pupici !

Daniela mamica de Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM OANA MARIA
ALBUM ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La multi ani pentru ANGELO!
Buna dimineata fetelor!
Diana s-a trezit pe la vreo 8,30,dar acum am reusit s-o adorm iar si nu stiu de ce sa ma apuc,atata treaba am
Cred ca incep sa pun hainele la spalat,am vreo 3 ture,cred! Noroc ca am mancare,m-a aprovizionat mami.Azi pleaca cu tati la tzara pana luni si sa nu va explic de cate ori s-a intors aseara din drum s-o tzuce inca si inca o data pe Diana
Am vazut ca faceti si concurs de tatici prin zona Al meu asa de "expert" a devenit,de cand i-am dat-o in primire,ca o critica pe mami,ca-i toata perpelita de parca n-a mai crescut copii,ca o ia imediat in bratze (mami abia apuca saraca) etc. Ca la el nu plange ca la noi ,cica Dar sa nu va explic ce tzantzos merge cu caruciorul si ce mandru se intoarce si-mi da raportul cu cine s-a mai intalnit si ce succes a avut Diana In rest stie s-o schimbe (inclusiv de kk ) ,o imbraca ,ii incalzeste lapticul,se joaca,se plimba si cate 2 ore cu ea, e ok,mai mult decat ma asteptam. Ce-i lipseste e meseria aia banoasa Nimeni nu-i perfect
Ma duc la treaba

Apropo Dana ama vazut pozele

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Vazut Roxana si Razvanel..frumosi foc..pupici pe falcute!

mamicuta de ciresica -PASTE 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI ANGELITO,SA CRESTI MARE SI INTELEPT,CA FRUMOS ESTI DEJA
MARAKI,asa ceream si eu la farma baneocin sau rennie si se uitau ca la alte alea,desi existau si aici..mie mi-au trimis din romania ca...
ALINA,SA treaca buba si sa nu mai ai niciodata probleme...
DANA,frumosi foc roxanica si razvanel,sa ne traiasca
MONI,spor la smotru,eu am tras ieri cand am venit de la munca si azi am facut doar mancare:supa si mazare.
IRINA,ce mai zici de gogosarul mic,papa lapte sau nu?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!
Trebuie sa fie tare bine sa va ajute sotii cu copiii, ca al meu are frica de bebelusi, ii place sa stea cu bebe doar cand e vesel si rade, cum scanceste putin ma cheama, daca sunt la dus vine cu copilul dupa mine in baie cica plange dupa mine . El e asistent medical, lucreaza pe salvare, iar saptamana trecuta a avut de transferat un nou-nascut de 4 zile in alt oras si a refuzat sa se duca, ca cica daca se intampla ceva cu copilul pe drum iese balamuc mare, mai ales pentru noi ca straini.
Candaeu il las sa se duca la munte si fara mine ca altfel e cu nervii in punga si decat sa-l vad ca e nervos si sta toata ziua la computer mai bine se duce cu baietii la catarat. Iar daca se mai incalzeste mergem si noi ca aici sunt multe faleze unde poti ajunge cu masina, ca la mare nu cred sa ajung cu toate ca stam la 40 km de mare, ca el vara asigura urgentele cu ambulanta pe plaja si dupa 6 zile de stat pe plaja , duminica cand e liber nu-i arde tot de mare, iar singura nu ma duc.
fetele si bebelusii!

oana si eduard

Mergi la inceput