Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Fetelor daca mai alaptez numai 1 data/zi nu ar trebui sa vina si ciclu?
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca
canda_h spune:
Cata teoretic ar trebui sa iti vina ciclu ... practic nimeni nu iti poate spune sigur cand iti vine.
Eu mai alaptez de trei ori/zi si azi mi-au venit rusii ... tocmai cand trebuie sa plec la drum
Angi de motanel
Bee spune:
Fetele io n-am programator acasa ci electronist, deci pe-aproape. Si chiar se descurca minunat cu bebitza, numai ca eu nu-l las singur cu ea, ca mie-mi place mult sa fim toti trei. O singura data l-am lasat cu fata, saptamana trecuta si nu s-a intamplat nimic rau! Mi-a povestit la intoarcere ca era sa ma sune ca facuse fata o isterie meseriasa la culcare, dar a adormit-o pana la urma.
Stiu eu c-am mai vrut sa spun ceva, dar am uitat.
MArch, pune-i linistita supozitor la 8 ore! Supozitorul e mai eficient decat siropelul. Ioanei, sa scape de efectele astea neplacute.
Cata, eu de la cereale am observat doar ca face kk zilnic, dimineata, la aceeasi ora, putin mai tare decat inainte, dar e minunat ca nu mai e constipata!
Bee spune:
CAta, mie mi-a venit fix in noaptea de Paste, adica de Inviere! Si nu s-a schimbat cu nimic fata de perioada dinainte de sarcina! Tot 8 zile ma tzine. . SI nasol de tot, am avut asa o hemoragie horror, ca mi se facea rau pe strada. DAr sunt obisnuita.
monica70 spune:
Am sosit si eu de la munci...Azi am stat vreo ora la coada la depus bilanturi si am turbat de ce mirosuri de parfum erau pe acolo la prima ora La birou am impartit tichete de masa,a fost lejer....Acasa odata ajunsa,am hranit odorul,apoi am echipat-o si am trimis-o la plimbare cu taticu.Asa m-am lafait si eu vreo ora in pat,apoi am citi pe aici...
Azi i-am cumparat 2 body cu maneca scurta un pinochio - din musama - ce se poate lipi (l-am pus pe patutz),ca de canmd caut...si era la doi pasi,in piata de alaturi,doar 50000 lei.Sunt si alte modele,probabil mai iau de decor.I-am luat si niste calutzi de agatzat, (ca ursii Biancai),dar sa nu va explic ce nervi pe ea! Intai a hatzit de ele de mi-a fost frica sa nu rupa elasticul si sa-i zboare in cap,pe urma a inceput sa strige la calutzi de mama focului...Cred ca si cu salteaua aia ar face ca TEA lui BEE
Hai ca va las un pic,a sosit mami,urmeaza baia...dar mai intru eu!
MONI care DIANA (01.01.2006)
utocatalina spune:
Aha...deci vad ca ploua cu tampoane...parca vad ca eu urmez!
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca
J G spune:
intrebare:
Copii vostri mai au colici? Stiu ca Mirela se mai bate cu ei.. dar restul?
J si Carla (05.02.2006)
marchplayer spune:
Janina, Ioana nu mai are colici de vreo 2-3 saptamani, este alaptata exclusiv la san iar mami a iei baga la greu ciocolata si lapte si fructe si salate nu mananc fasole si mazare in schimb...ca nu-mi plac nu de altceva. fata tu cand mai pui poze cu piticelul tau?
Multumesc fetele de sfaturi..pana la urma i-am mai dat 2ml de siropel amestecat cu niste ceai de tei, acum este ok sper sa nu-mi mai faca febra la noapte ca pana se scurg cele 48 de ore critice mai este....
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
pisoi3 spune:
Pai, fetelor, vad ca suntem multe cu soti de astia care merita . A venit al meu acasa si l-am luat la rost, mi-a zis ca nu a auzit absolut nimic, m-a intrebat daca eram sigura ca plangea bebe si ca nu dormeam! Uitati si voi nesimtire! Cum naiba sa dorm cand eu lucram la computer?
Janina, al meu aproape nu mai are colici, da' ce criza mi-a facut el pana acum, n-am sa uit vreodata!
Moni, sa poarte Di sanatoasa body-urile si sa stapaneasca sanatoasa pe Pinochio! Si noi avem tot felul de chestii de astea lipite pe pereti, se uita bebe super curios la ele!
Angi, naspa ca ti-a venit, eu sper sa nu imi vina in curand.
Cata, ce ai de vrei sa iti vina? Eu ma simt minunat fara!
Nasol ca te-ai umplut de kk, eu n-am mai patit-o in ultima vreme dar la mine a inceput sa iasa pipi din pampers, cred ca trebuie sa schimb marimea, naspa e ca mai am aproape 50 de bucati!
Bee, deci al tau sot electronist, tot pe acolo, da' a tunat si i-a adunat pe toti! Lasa sa ne traiasca ca au meserii banoase!
Fetele, am vorbit cu Alina, saracuta de ea, a trebuit sa o taie la degetul de la picior, i-a facut anestezie, i-a taiat din unghie si nu a durut-o dar in momentul in care dr. a inceput sa curete infectia a durut-o rau de tot. Offf! Dr. i-a zis ca i-a fost taiata prost unghia la pedichiura. Cand am vorbit eu cu ea o durea dar nu putea sa ia decat algocalmin, dar daca lua algocalmin nu mai putea sa il alapteze 4 ore pe Ayan asa ca nu luase inca. Mi-a zis sa va zic ca va pupa si ca va intra si ea pe forum cand va putea. Sper sa ii treaca durerea, mi-a zis ca a durut-o rau de tot. Plus ca nu poate pune sosete, doar papuci.
Ma duc sa fac bagaj ca maine plecam al Lopatari, la un botez.
Intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
dana_ene spune:
Azi m-am intalnit cu Astery si cu Razvanel. E taaaaaaaaare frumusel ! Am facut poze, o sa le adaug. Iar mamica arata super
Cred ca o sa va scrie si ea.
Canda... si mie tot azi mi-au venit rusii . Fir-ar sa fie !
Drum bun !
Pisoi... si daca ajungi la Lopatari nu dai nici un semn ?
Noi cand ne-om vedea ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM OANA MARIA
ALBUM ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006