Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
BUMBITZA bine ai revenit!
DANIELA Ai cautat mult pana ai dat de el?
Fetelor,dupa ce m-am laudat ca mi-a trecut,azi iar m-a apucat:imi curge rau nasul,tusesc ,asta dupa ce am stat la balcon in vant sa intind hainele si nici macar nu era frig ! Am cautat pe net,se pare ca pot lua ampicilina daca alaptez,nu mai rezist cu nervii,o sa incep la ora 12,iau una la 6 ore.
Ghita a iesit cu printesa la agatzat,pe inserat ,chiar acum am vorbit cu el la telefon.S-a intalnit cu prietena-mea Laura cu micutza de 4 ani,deci a avut companie la plimbare.Si l-a mai agatzat un cuplu cu un baietel un pic mai mare,tipa a navalit pe Diana ca ce dulce e etc. si au ajuns la discutii ca ce culoare ii vor ramane ochii Ieri la fel,a fost cu ea pana la ghereta ce o avem sa aduca ceva (acum o inchidem) si au navalit clientele din zona ca l-au vazut cu caruciorul Era in extaz omul,cand s-a intors
Ca de obicei in week-end bate vantul pe aici,noroc cu Daniela!
MONI care DIANA (01.01.2006)
alina80 spune:
Buna fetelor!
V-a zis ANDA ce am patit cu piciorul, a trebuit sa-mi scoata o bucata de unghie pe lung, a durut ingrozitor, iar s-a lasat cu tipete, mi-am amintit de nastere. Mi-a facut anestezie, dar am inteles ca la infectie nu prea prinde. Doctorul si asistentele s-au purtat super frumos, dar de durut tot a durut. Acum sunt ok, ma mai doare asa, din cand in cand.
Fug sa calc niste rufe.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
maraki spune:
Multumesc pt. urari fetelor Sa ne traiasca copilasii si sa fie sanatosi si norocosiAstazi au venit socrosenii pe la noi, bineinteles ca au adus o cutie cu lapte praf si atat....socrosenia a fost prin oras ieri si a spus ca a vazut covoras mai mare decat am luat noi si ca era cu 10 jucarii si bine ca nu l-a luat ca il cumparasem eu pe asta si ea nu stia L-a tinut pe Angelo numai in brate, l-a si leganat si a dormit o ora dupa care a inceput sa planga rau cand s-a trezit si a vazut-o pe ea Angelo nu este obisnuit sa il culce altcineva in afara de noi parintii si nu i-a convenit Afara nu am iesit nici astazi pt. ca a plouat toata ziua, prin nordul Germaniei a si nins
Dana pai te-ai scos cu botezul, o sa fie fara stres si mult mai relaxant E frumusica foc Roxanica si vad ca incepe sa semene cu Oana
Astery l-am vazut pe Razvanel a crescut bine de tot si e super frumosL-am vazut in albumul Danei, o sa intru acum si la tine ....
Fetelor sant in urma cu pozele, intru mai pe seara ca ma duc sa-i fac bibe puiului.....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
bumbita spune:
multumesc mult pentru urari fetelor...sa ne traiasca sanatosi si frumosi bebelusii...marchplayer...acum inteleg de ce este asa de scump caruselul....merita...este super...mi-ar placea mult sa vad si eu po\zicile voastre si mai ales sa postez si eu poze cu strumfi meu...da nu ma prea procep...o sa-l rog pe sotul meu sa ma ajute...dar spune-mi te rog ce inseamna pm si spune-mi exact care sunt pasii...multumesc
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
LA MULTI ANI ANGELOS, SA CRESTI MARE SI VOINIC! SI LA MULTI ANI PENTRU FETTIZELE SI BAIETZEII CE AU SARBATORIT CAT N-AM INTRAT PE FORUM!
Ce sa spun fetelor, mai am un pic si damblagesc de tot, azi mi-a venit rezultatul la urocultura, cica: STERILA!, atunci de unde simptomele pe care le are, mai ales lipsa poftei de mancare, o tin afara cat pot, degeaba, se lungeste intervalul dintre mese si tot atata papa!!!
Azi e a 5-a zi de cand face kka verde, ca o pasta moale, mai lipseste cred eu o coprocultura si cu toate analizele ce i le-am facut pana acum ramanem fara bani!
Mirela, cred ca tu intrebai de colici, ei bine si la noi e "materialul prost", adik mai are cateva zile pana la 3 luni si urla acuma mai tare ca niciodata, aproape de 5 ori pe zi..., ce distractie...pana acuma erau crizele maxim de 2 ori. Nici nu stiu, poate e de la altceva, dar vad ca se strange si se face rosie, trage niste bashinutze saraca...mi se rupe inima de mila ei.
Luni mergem la pediatra, ca m-am saturat sa o chem acasa si sa o platesc, iar cand o caut ca am o urgentza, normal ca nu dau de ea!
Maine o cantaresc, sa vedem cat a luat sapt asta, ca sapt trecuta doar 90 gr pe linie..anormal de putin.
Citeam ca va cade parul, de unde imi cresteau fire noi si ma veseleam si eu...iaca s-a schimbat kalimera si imi cade nene...la greu. Ciudat ca nu-mi cad fire lungi, parca se rupe firul, ca doar scurte gasesc pe perna si cand ma spal pe cap...iar eu am o coama...cam ca si Cata!
Ma duc sa-i fac un ceiutz si ma intorc, sper sa pot, ca tot asa promit, dar se iveste altceva si nu mai apuc.
Va fetelor!
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
INGRID bine ca n-are infectie,acum e apogeul la colici,asa a fost si la Diana mea,pe la trei luni.Si sa stii ca de la colici nu are pofta de mancare! Si ea era rosie si tragea la partzuri si kk era cam moale,facea de mai multe ori pe zi si inainte o durea burta si nu voia sa pape.Acum face doar odata,maxim de doua ori. Ea de cate ori pe zi facae? Ca daca face doar de doua-trei ori asa moale,n-are nimic!
Oricum mergi si la pediatra sa fi linistita!
Si eu vreau s-o cantaresc,sa vad maine sau poimaine,cand aduce fratelo cantarul.
BUMBITA PM-ul e pentru ca sa primesti(trimiti) mesaje private,iti trimitem acolo adresa si parola contului comun.Nu mai stiu cum l-am activat ,cred ca pe la profil personal pe undeva.Iti apare deasupra pozstarii PM
Eu sunt am stat cu nasul pe aburi,am mancat ceapa...si inca ma mai gandesc pana la ora 12,dac a sa iau sau ba ampicilina
Diana s-a intors vesela,a ras in hohote dupa ce am lasat-o in fundul gol,ea dadea din picioare eu dadeam cu mainile in pat si se distra de minune! Eu pun sub scutecul pe care o schimb un fel de plastic subtire care fashaie si tare-i place sa de din picioare pe el.A continuat si la baie sa faca figuri si scheme ,ea care statea nemiscata! Acum doarme tun.Cred ca o urmez in curand!
monica70 spune:
ALINA imi pare rau de tine,se vede ca suntem cu imunitatea la pamant,acum se prind toate alea de noi
MARAKI vad ca tot in esti cu socrosenia saraca Bine ca-i cuminte si sanatos Angelo,asta e important!
MIRELA si INGRID las ca vedeti voi in curand ce material genetic bun aveti! Trec si colicii astia,o sa uitati si ca exista!
ASTERY ai mai depistat ceva? Sigur era de la apa? Pusi lui RAZVANEL!
Ingrid S spune:
Moni, mersi de incurajari! Kka face doar o data pe zi, uneori daca o stimulez eu, deci nu exagereaza. Dar culoarea...e un verde ca frunza (nu cruda) si are o consistentza moale...parca e o pasta de tomate subtiata cu apa! (scuze de comparatie, dar chiar n-am idei la ora asta).
Iar cu urocultura..care sunt sansele sa nu-i fi reusit? Oare trebuie repetata? Ca pe cuvant ca sunt satula de atatea analize...
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
INGRID eu zic sa te calmezi,precis n-are nimic! Daca papa cat de cat,doarme si se mai si joaca din cand in cand e ok! Restul pune-o pe seama colicilor.Iar cu greutatea eu m-am consolat! Adica daca eu sunt slaba,nici sotul nu-i gras sau solid,de unde sa iasa ea grasuna,nu? Inca si asa are prea multe "falduri" de grasime Chiar mai vorbeam cu cateva mamici care s-u uitat ca la felul patru la pozele ei cu "caltabosii",ziceau ca bebiici lor n-au avut asa ceva!
Eu daca maine are 5,500 sunt multumita (la 4 luni, cand altii au 7 kg!!!!) La 3 luni avea doar 3,900 kg! Deci 600 g intr-o luna ar fi ok.
Eu zic ca e ok cu urocultura.
Ma duc si eu la nani!
Noapte buna!