Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
Florinini spune:
Vorba vine timp...ca stau cu David langa mine si se tot maraie ca are muci...de aseara a inceput si cand stranuta saracu ii ajung mucii pe barba si incepe sa si-i linga daca nu-s imediat langa el...saracu.E tare marait si tuseste sper sa fie ceva trecator. De mancat mananca si nu are febra ...Ii dau la 6 ore Tylenol ptr. babies ca altceva nu este ptr. ei aici...Daca o tine tot asa luni merg la medic.
Si isi baga pumni in gura si jucarelele si se enerveaza ca nu poate sa se frece cat vrea el de tare la gingii...sper sa nu-i iasa inca dintii ca are numai 3 luni jumate .
Alina sper sa treaca repede pacatoasa aia de unghie..si eu mi-am taiat acum cateva zile o unghie la picior si m-am speriat ca mi se inrosise in jur si ma durea mai tare cand stateam intinsa ...dar vad ca astazi nu mai doare ..poate a fost o mica infectie care s-a rezolvat de la sine.
Moni tu vad ca te lupti cu raceala. Chiar ca suntem sensibile acum si mai ales daca ne si stresam probabilitatea de a contacta boala se mareste...Sper sa nu i-o dai si lui Diana...ca David a luat raceala de la sotu'..
Vad ca mai multe va plangeti de caderea parului...intru si eu in gasca viitoarelor chelioase...moama ce-mi cade si mie...cand ma spal se aduna un pumn cand ma piaptan la fel...cand bag mana prin par iese plina cu par...pe perna par... pe David par...turbezzzzzz ca de asta imi era cel mai frica si de dinti...inca cu dintii sunt ok...vad eu mai incolo
Florinini si David (13.01.2006)
Florinini spune:
Vad ca glasuiesc singura...hai va mi-a expirat si mie time out-ul....asa ca va doresc un we fain. Ma duc la trebile mele si la mucosul marait ca ma exaspereaza deja.
Am mai pus ceva pozici si o sa mai pun in we asta.
Florinini spune:
LA MULTI ANU BEBE ANGELO SA FI SANATOS SI SA CRESTI MARE SI CUMINTE CA FRUMOS ESTI CA UN PRINTISOR
asteryaro spune:
buna dimineata!
puiu doarme la mine in brate, asa ca pot sa scriu ceva.
Daniela, caruselul este de la Primii Pasi si a costat 1800000. Problema este ca lui bebe nu-i prea place .. Ceva cu casuta am vrut si eu de pe net (Chic Bebe) dar nu-l aveau.
Angelos to moro, LA MULTI ANI!
Moni, nu stiu de unde a fost, dar banuiesc ca din apa. Dupa botez poate ma internez la Buc. sa vad ce si cum.
Puiu meu aseara a picat la datorie, ca niciodata, si doarme pana dimineata la 6, fara pauza de masa !
va pup pe toate si pe toti!!!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Neata fetelor..sunt suparata ca incepind de ieri de la 18 vomam dupa masa la greu...si acum cred ca toata masa de la 8:30 a dat-o afara treptat in jeturi...am udat toata babeticile si bluzele..uff..nasol..in ritmul asta de botez ne facem ca porcii in rochita de printesa...si mi-a vomat chiar si mesele la care am pus si nitele cereale..uff...asta e...mergem inainte!
Monica am vazut poza cu "distrugatoarea" Diana..pai de, daca a avut boala pe calutii aia..normal ca le-a luat gitul!Auzi de ce nu incerci osciloccocilium asta..eu cu asta m-am facut mereu bine cind m-a luat raceala dupa nastere si este si homeopat..
Ingrid sa stii ca si eu am avut probleme asemanatoare cu Bia dar dupa vaccinul de 2 luni, timp cam de 1 sapt. in care a plins f. mult, kk putin de tot si verde verde, nu minca bine si i-am facut si eu coprocultura care a iesit ok...nici acum nu stiu ce sa fi fost!Pup Diana sa sa faca bine si sa-i revina pofta de mincare!
Florinini, of David cu mucisori..vad ca si Bia le cam fonfaie si tare mi-e frica sa nu raceasca, ca ieri a fost maraita afara si am luat-o in brate sa o linistesc si cam batea vintul si caciulita era subtire si nici nu prea ii statea pe urechi, basca ca pulovarasul de pe ea ii cam lasa gitul si si spatele nitel dezgolit!Bine ca ii dai Tylenol si scoate-i mucisorii ca astia deranjeaza mult..Cum stai cu pregatirile de botez..
A..oare cum a fost la Ana si Giova....sper ca fff. bine!
Azi am vizite la mama si in parculet pe undeva..sper sa iasa soarele si sa nu mai bata vintul ca ieri..a si trebuie sa fac si o poezie pe care ursitoarele sa i-o zica nasului la botez!
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca
asteryaro spune:
Catalina, ai incercat sa o pui pe Bia pe o pernuta, dupa ce eructeaza? si s-o tii mai mult pe umar dupa ce papa.
Pupici!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor si Hristos a inviat !!
Am revenit si noi acasa, am stat la parintii mei o saptamana si jumatate. Am intrat si ieri si pana am citit ce ati mai scris voi s-a agitat Alain si a fost gata distractia mea, a trebuit sa iesim la plimbare. Acum sta putin linistit ca tocmai s-a trezit si profit de asta ca sa va scriu. Am vazut pozele....am ramas uimita ce repede cresc bebelasii, pe Alain cum il vad tot timpul nu-mi dau seama. Bee, ma bucur ca micuta Tea isi tina capsorul asa de bine. Ce mai, toti sunt niste simpatici, Nicolas la intrecut cu muuuuult pe Nicolas al meu la freza. O sa mai pun si azi ceva poze, mai tarziu. Noi suntem ok, mananca f bine si e sanatos, nici cand am plecat n-a avut probleme, doctorita a zis ca doar era un pic infundat nasucul, nu i-am dat medicamente dar mai nou doarme cam putin si se trezeste devreme .
Poate pana se adapteaza din nou acasa, ca azi s-a trezit la 7 dar ieri la ora 5,30 servea micul dejun si inainte nu se trezea niciodata inainte de 7,30.
Chiar inainte sa plec la parinti am facut o boroboata mare cat capul meu, avea Alain un dondolino de la Graco super fain, cu vibratii si muzica si jucarii, am apucat sa-l pun in el doua zile ca desteapta de mine am calcat pe el cu bebele in marsupiu si l-am turtit . Era pe jos si nu l-am vazut, bine ca nu am picat cu copilul in brate, dar din pacate cred ca nu-l mai pot repara. asta e.....ma consolez ca era doar pana la 8 kg si Alain imediat cred ca le face in viitorul apropiat.
pupici la toata lumea, mai intru si mai tarziu
Silvi si bebe Alain
utocatalina spune:
Astery din pacate Bia, mai nou nu mai vrea sa pape decit in bouncer la 45 de grade...si chiar de o iau pe umar sau o tin mai mult sus, peste putin/mai mult timp incepe sa-l vomite..Silvi bine v-ati rintors acasa..nu-i nimik, mama "distrugatoare" ce esti...vorba ta, in curind face Alain 8 kg si nu-l mai putea folosi. Asa imi ziceam si eu cind ii dadeam Biei suc de morcovi sau mar si pata lucrusoarele de nu mai ieseau..las ca nu-i mai vin peste 1 luna!
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca