Cluj rulz! (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Da, mai, ma lupt pe multe fronturi! + mai trag cu ochiul si la tv pe vh1 e rock si dau muzic bun.

Soro, te-am iertat! Dar, totusi, unde ai stat pana la ora asta?

Finutza, tot nu mi-ai zis! Si Alex e in doliu? A mancat azi ceva? A se intelege " a primit ceva de papa"
Saracu` piciu! Voi nu sunteti normali! Vorba Stancai, ce-i si cu pasiunea asta!

Svety mi-ai facut pofta! Ma duc sa dau iama la borcanul cu masline

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Corino, io-ti zic una io de-l prin pe Macarone in Turda, ii dau in freza aia cheala. Atat iti zic. Vii si tu si-l chinuim. Il punem sa strige de 100 de ori iubesc Steaua pan la moarte.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Pot sa-mi fac intrarea in clubul vostru? ma primiti? sunt una bucata mamica ( 64 kg ) de doua fete...un sotz adormit... deci clar nu mai facem inca una!
la miez de noapte am prins curaj!

Svety, multumesc de invitatie! ce ai patit draga? m-am uitat si eu la Jiji...cred ca ai bagat bere fara alcool!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Poate apucam odata sa pove sa-mi raspunzi la retorica ? "Ce saracia si nevoia au patit" Mihai zice ce mai conteaza. Da conteaza. Pentru unitatea si pace in univers si bine-inteles pt. alinierea planetelor .
...deci noapte buna

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Vin tat intr-o fuga!
Da numa semnalu'!

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Stii ceva Ella - bine ai venit. Ti-am zis io ca aci e loc pasnic si prielnic. Da tu nu ma baga in seama ca eu sunt suferida. Si am baut o Timisoreana tradatoare care calca steaguri steliste si tine cu anglejii mama lor de conservatori. De la aia mi se trage.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Ella zici ca ai doua fete...la ce diferenta? Ca acu ma enervez negativ si ma duc sa mai fac un ficior. Numai ca nu prea are cine sa ma ajute prin gospodarie...

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Svety, multam de primire! ba chiar ca te bag in seama ca aveam nevoie de o tavaleala ... de ras! ia... aci imi sarbatoresc aniversarea casniciei!cu tine si nici macar Timisoreana nu am!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

OOOO LA MULTI ANI FERICITI, SANATATE SI TOT CE VA DORITI. SA VA BUCURATI UNUL DE ALTUL SI SA CHEFUITI SI LA NUNTA DE AUR.

...si bine-inteles, Hai Steaua

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ella, bine ai venit la noi! Intr-o fuga te trec si pe listutza, asa ca sa nu mai pleci!

dana, de data asta nu scapi nici tu; apari pe lista si esti obligata la prezenta.

Corina, ma ignori?

Simona, cred ca maine iar iti pui mainile in cap cand vezi paginile curse pt steaua!

Simona (machetutza), m-am dat o tura pe la parintii clujeni si am vazut explicatiile de la poza voastra.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput