Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 10
Ella2000 spune:
Svety, la diferenta de 4 ani si o luna! una e de Sf. Maria mare ( Paula - 8 luni ) si celalata de Sf.Maria mica (Iulia - 4 ani si 7 l) ... a doua am facut-o rapid ca m-am dus acasa,de la firma, dupa un CD! daca tot vrei sa faci...stii, nici pe mine nu m-a ajutat nimeni si nici nu mai am nevoie! am luat-o pe aratura de mult, m-am obisnuit cu toate cele grele si sunt mandra si fericita! da dupa un fecior ca-mi trebuie la fete!
Ella2000 si printesele
Ella2000 si printesele
svety spune:
Ella sa-ti traiasca printesele. Ce fete frumoase ai. Un motiv in plus sa vii la noi, ca avem copii frumosi. Facem album fain
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Ella2000 spune:
Mariana, mersik de primire!
Svety sa dea Dumnezeu sa ajungem pana la cea de argint! cu radiatiile... cu alinierea planetelor... E! mai stii...
multumesc de urari!
si cand ma gandesc ca bantuiam pe la subiecte active... si la voi era galceava?!
ella2000 si printesele
svety spune:
Mariana, Simona e anti Steaua? De Machetutza zici? Ioi sa ma ierte daca am umplut pagini cu ...da aveam o piatra pe inima...Acu e mai bine...
...iar va spun noapte buna. da chiar plec. Corino, hai din cand in cand pe mess. Mai pove ca intre suporteri.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Ella2000 spune:
Somn usor! maine plec din Cluj! ne "auzim' seara!
pupici tuturor! inca nu va stiu! dar mi-ati cazut la suflet!
ella2000 si printesele
mariana tache spune:
Svety, eu am vorbit de nana-sim; si nu cred ca e anti steaua, dar se ia cu mainile de cap ca are de cetit atatea pagini, ca ea-i constiincioasa si isi face temele integral!
Ella, fug si eu sa iti vad printzesele!
Corina, ssst! Nu mai spune la nimeni, ca va faceti de rusine (tu cu nashu-tau sa va luati de o mana si sa va aruncati in somes!)
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Raluca, am uitat sa-ti spun ca nu merg la nici un curs ci mi-am luat profesoara si faceam ore in particular. Acum nu mai am profa ca s-a mutat din Cj si trebuie sa-mi caut alta Si ma preseaza timpul si am o tona pe cap! Nu stii pe cineva?
Chiar asa: fetelor, am ramas fara profa de engleza! Nu stiti pe cineva care da ore de engleza in particular???
Oana, acum am descoperit ca ai pus poze noi si poze de la ultima intalneala. De ce nu zici nimic????
Fetelor, ati vazut ca au aparut mici modificari la listutza?
Gata, ma duc si eu la treaba mea . Da, nu ma duc la somn, ca mai am treaba ; ce sa fac ?!
Sa aveti somn usor si vise placute!
A! Simona, nu te du cu zanul la munte! Stii tu de ce !
Gata!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
bucluc spune:
Fetelor, cine stie un dr urolog bun in Cj? Mi-e iubi acasa pt inca o saptamana si nu stie pe nimeni. S-atunci a zis ca nu se mai duce nicaieri. Eu insist ca are nevoie, deci... cine stie cine stie?
Daniela
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
ralucames spune:
Buna dimineata, fetele !!
Mariana, mersi de detalii, profa nu stiu, ca altfel ma apucam demult de reamintit engleza... cine stie, sa dea informatii utile, dragelor mersic anticipat
Fetelor, nu stiti undeva prin cj o curatatorie de haine??? mi-am patat rochia cu care am fost nasha anul trecut, am spalat-o, dar fara rezultat, ca voalul de deasupra tot patat e... si la sfarsitul lunii mai trebuie s-o imbrac again... mersi din nou, dar nu ma uitati cu un raspuns, pliiiz.
Noi plecam la tara azi si ne intoarcem sapt. viitoare spre sfarsit.... oare unde va gasesc atunci???
Svety, m-am distrat copios de tine si ale tale Timisorene... si mie imi place berea Te pup si ma voi gandi la tine duminica
minunea vietii mele