Mandrie si prejudecata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Aici eu fac opinie separata, scena cu camasa uda NU mi se pare sexy deloc. O gasesc putin cam fortata si penibila. Dar asta nu strica impresia generala (extraordinara) pe care o am despre serial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nici pe mine nu ma impresioneaza scena camasii cine stie ce, desi sunt mare fana la Pride and prejudice 1995, categoria-care-nu-se-uita-la-2005
Si am citit si eu la 15 ani Mandrie si prejudecata ca toata lumea, numai ca sambata mi-am luat de la biblioteca cartea in engleza, si azi cred ca am s-o termin...este delicioasa si presimt ca am s-o citesc inca o data si inca o data (nu stiu daca e bun acest vechi, vechi obicei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Il ador pe Colin. In toate filmele in care joaca are aceeasi personalitate: pare inaccesibil, insensibil si rece si el de fapt e tocmai invers, numai ca se exteriorizeaza mai greu. Si-apoi cad se indragosteste, e capabil de fapte marete...
Daca nu ma insel in Jurnalul lui Bridget Jones, il cheama tot Darcy.
Daca e si in realitate asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, am vazut ieri Mandrie si Prejudecata, varianta noua, cu Keira. Ce sa zic? Dupa ce vezi seria BBC, nu-ti mai trebuie nimic.
Pai in filmul asta nou, Lizzie rade de parca a luat praf de ras, halucinogene, chiar ma enerva, Mr.Darcy nu e atragator deloc, mai degraba pare un pampalau, nici un personaj nu e bine conturat, parca nu sunt bine alesi actorii
Pai unde e Mr.Colins, ale carui purtari penibile starnesc zambete, unde e mama isterica a lui Lizzie, Lidia cea iresponsabila?

Insa am o nemultumire - in nicio ecranizare nu au gasit intr-adevar o actrita superba - ca doar era frumoasa tinutului, nu? Mai degraba Lizzie e cea atragatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Ma inscriu si eu in club.De-a lungul anilor am vazut diverse ecranizari si de fiecare data le urmaresc cu acelasi interes.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Nici pe mine nu ma impresioneaza scena camasii cine stie ce, desi sunt mare fana la Pride and prejudice 1995, categoria-care-nu-se-uita-la-2005

vreau si io in FanClubul "Pride and prejudice '95" PP2005
nu de alta, dar mi s-a spus ca's "fitzoasa" cand nu m-am putut uita la PP2005

Zambeste-mi!

Mergi la inceput