Mandrie si prejudecata
Raspunsuri - Pagina 3
danielai spune:
Aici eu fac opinie separata, scena cu camasa uda NU mi se pare sexy deloc. O gasesc putin cam fortata si penibila. Dar asta nu strica impresia generala (extraordinara) pe care o am despre serial.
Llaura spune:
Nici pe mine nu ma impresioneaza scena camasii cine stie ce, desi sunt mare fana la Pride and prejudice 1995, categoria-care-nu-se-uita-la-2005
Si am citit si eu la 15 ani Mandrie si prejudecata ca toata lumea, numai ca sambata mi-am luat de la biblioteca cartea in engleza, si azi cred ca am s-o termin...este delicioasa si presimt ca am s-o citesc inca o data si inca o data (nu stiu daca e bun acest vechi, vechi obicei).
Olivia26 spune:
Il ador pe Colin. In toate filmele in care joaca are aceeasi personalitate: pare inaccesibil, insensibil si rece si el de fapt e tocmai invers, numai ca se exteriorizeaza mai greu. Si-apoi cad se indragosteste, e capabil de fapte marete...
Daca nu ma insel in Jurnalul lui Bridget Jones, il cheama tot Darcy.
Daca e si in realitate asa...
felicia74 spune:
Mama, am vazut ieri Mandrie si Prejudecata, varianta noua, cu Keira. Ce sa zic? Dupa ce vezi seria BBC, nu-ti mai trebuie nimic.
Pai in filmul asta nou, Lizzie rade de parca a luat praf de ras, halucinogene, chiar ma enerva, Mr.Darcy nu e atragator deloc, mai degraba pare un pampalau, nici un personaj nu e bine conturat, parca nu sunt bine alesi actorii
Pai unde e Mr.Colins, ale carui purtari penibile starnesc zambete, unde e mama isterica a lui Lizzie, Lidia cea iresponsabila?
Insa am o nemultumire - in nicio ecranizare nu au gasit intr-adevar o actrita superba - ca doar era frumoasa tinutului, nu? Mai degraba Lizzie e cea atragatoare.
sheherezada spune:
Ma inscriu si eu in club.De-a lungul anilor am vazut diverse ecranizari si de fiecare data le urmaresc cu acelasi interes.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
catrinelteodoru spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Nici pe mine nu ma impresioneaza scena camasii cine stie ce, desi sunt mare fana la Pride and prejudice 1995, categoria-care-nu-se-uita-la-2005
vreau si io in FanClubul "Pride and prejudice '95" PP2005
nu de alta, dar mi s-a spus ca's "fitzoasa" cand nu m-am putut uita la PP2005
Zambeste-mi!