Mamici de sept-oct 2006(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

bogdan_alyna bine ai venit printre noi
Sarcina usoara si sanatos.

17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heii, buna seara, sau mai bine soomn usor ...cred ca toate dormiti...numai eu ...nu. Am adormit de la 20.30 si acum am venit pe net ca sa nu il deranjez si pe sotul meu cu foiala in pat.

Mephala30, multumesc pt compliment. Toate burticile sunt frumoase ca suntem fericite, nu-i asa?

Aida_o, stiam asta cu mesajele ca sunt moderate...dar azi a durat mai mult, si o intrebam si eu pe Pufymic pt ca ea ne pastoreste aici...na pe cine sa intreb?
Tu in curand vei naste nu? Ei bine iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos!

MamiFlori asteptam vestea. Asa e... important e sa fie sanatos. De noi se ruga Iosup sa ii spunem ce vrem sa fie si noi o tineam pe a noastra ca nu avem preferinte...sanatos sa fie. Iar el ne raspunde: pacat ca puteam sa va spun ce e. A fost haios ...iti dai seama ca eu am sarit ca arsa si i-am spus sa ne zicaaaaa...mai ales ca aveam numai 12 saptamani... si nu credeam ca vede...

Va doresc soomn usor si aveti grija de voi.
Pupici

18+

itzy-bitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Felicitari fetelor care stiu ce au, sper ca si eu sa aflu in curand.Nu prea stiu ce sa va spun, eu nu sunt prea vorbareata, insa va citesc cu placere aproape in fiecare zi.
Am vazut ca ati discutat despre vitamine.Eu iau alternativ Materna si Elevit (o zi una, o zi alta), nu m-am putut decide care este cea mai buna formula.Si nu m-am ingrasat decat 4kg, sincer ma asteptam la mai mult.Dar mananc mai mult salate cu carne la cuptor sau fripta sau peste, lapte, iaurt si fructe.Noi in general nu mancam nimic prajit, dulciurile nu ma atrag nici la sarcina asta ( de fapt si la Diana a fost la fel) ci din contra mi se face rau daca mananc.Beau in fiecare zi 1-2 pahare de apa cu o lingurita otet de mere cu miere.Chestia cu otetul este experimentata si de alte mamici din anturajul meu.Exista o carte despre otetul de mere in care se desrie pe parcursul unui studiu diferenta dintre mamicile care au baut/nu au baut otet in sarcina.Cele care au luat au nascut copii mai mari , mai bine dezvoltati fizic si intelectual.Fetita mea (care a fost nascuta prematur) este foarte bine dezvoltata pt. varsta ei, foarte perspicace si eu recunosc tare mandra de ea.Lasand gluma la o parte chestia asta este adevarata, au fost mamici care au experimentat-o de la un copil la celalalt, iar rezultate au fost peste asteptari.Insa aveti grija cu stomacul, se ia numai dupa masa si are un gust racoritor usor acrisor si beti, daca va hotarati numai otet de mere nu de struguri.Eu beau cu apa minerala.Poate suna cam ciudad chestia asta,insa v-am impartatasit din experiata proprie care sper sa va fie de folos si sa nu va bag in ceata.Apropo - va ajuta si cu kg in plus.Pt. constipatie atunci cand fructele nu mai ajuta, eu iau Herbolax, recomandat de medicul meu.
Uite am zis ca nu sunt vorbareata si m-am intins cat o zi de post.
Pufymic ce mai faci. si multa sanatate.
Inni si Katia sunteti bine? Dati-ne un semn.
Try succes la doctor si alunga teama, mie imi pari o optimista.
Cricor imi pare tare rau pt. pierderea ta. Sper ca viitorul bebe sa-ti aduca bucuria si pacea dupa care tanjesti.
Pupici la burtici si multa sanatate.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Bogdan-Alyna bine ai venit in !Sarcina usoara si bebe sanatos.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alyna, bun venit alaturi de noi! Sarcina usoara!
Ce multe iesence suntem! Tu la ce medic esti?

Nicol, multumesc pentru raspunsul despre Elevit. Se ia un comprimat pe zi?

Roxana, iti multumesc ca mi-ai deschis ochii. Si eu eram adepta otetului de mere, ii cunosc calitatile benefice...dar, nu m-am gandit ca pot lua si in sarcina.
Tu cumperi otet de mere din comert? Sau ai preparat tu in casa? (e mult mai bun cel preparat acasa)

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna dimineatza frumoase..
Eu astazi am-am trezit de dimineatza cu gandul sa fac putina curatenie...dar mise cam pierde cheful..
Melpha30 intr-adevar suntem cateva iesence...
Am vorit cu Marta78 si e oksi ea si bebe mic..a fost plecata si de aia nu a reusit sa de'a nici un semn de viata...
Bogdan-Alyna bine ai venit si iti doresc sarcina usoara
pupici si o zi cat mai faina

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna fetelor!
Imi era tare dooor de voi, inca nu am apucat sa citesc decat 2-3 pagini...ati scris tare mult cat timp eu am fost plecata
Alyna, bine ai venit!
Gety si eu sunt Rh negativ si mai sunt cateva fete, nu esti singura..si eu urmeaza sa merg iar sa repet analiza saptamana viitoare si sper sa fie si la mine absenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stancescu spune:

Salutare
Nu am mai scris de mult pentru ca am fost plecata. Am fost aseara la Iosup si puteti sa completati la mine sexul -fetita. Sotul meu nu concepea alt sex decat masculin si desi i-am spus doctorului sa nu ne zica, probabil ca l-a vazut foarte inversunat si s-a decis sa ii spuna ca sa fie pregatit psihic. Intr-un fel este bine pentru ca eu, care stiam de la 13 saptamani ca va fi fetita, Iosup din nou, nu ii spusesem si chiar ma gandeam ca va avea un soc la nastere. Asa deja au inceput glumele...tampoane...pampoane...care mai de care. Totul este foarte bine, placenta s-a ridicat pentru ca eu am mai scris ca am avut probleme cu sangerari de la placenta pravia, copilul e super agitat si Iosup a zis ca e dolofan -are 380gr. Voua ce greutate v-a comunicat la eco morfologica de 20 sapt.? Pupici pentru viitoare mamici
Eu, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Bogdan-Alynabine ai venit printre noi.
salut toate burticile si le doresc week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, da, m-am hotarat la dr, desi n-am ajuns inca la ea. pe 11 mai am programare la eco morfologica si dupa asta am sa ma duc la ea! apropos de mancarica poti sa mai faci conopida pane, daca asta le place la colegi. se face f usor si e tare gustoasa. eu n-am mai facut de mult ca pane-ul ala nu suna prea bine la arsurile mele...in rest toate bune!

aida_o, eu intru mereu si la voi, si urmaresc cu nerabdare evolutia ta! nu te mai intreb nimic, ca stiu ca esti si tu stresata! mult, mult succes, si sunt sigura ca pana luni sunteti amnadoua impreuna!

bogdan_alyna, bine ai venit!

pufy, ce mai faci? tot rau, cu maseaua aia?

va pup!

raluca 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput