Mamici de sept-oct 2006(25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

BBRALUCUTZA, dupa cum ai citit, si eu astept niste raspunsuri legate de miscarile lui bebe, dar ma gandesc ca ce simti tu or fi sughituri? ca asa am citit, ca la varsta asta pot inghite mai mult lichid decat trebuie si atnci ii apuca sughitul. Nu stiu daca am dreptate, astept si eu sa ne descrie fetele cu experienta.

20+ 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryu spune:

bunadutelor.Ce mai faceti?Cum ati petrecut ziua de duminica,sper ca bine.
acd2you LA MULTI ANI si multa sanatate iti doresc ,sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Pufymic ma bucur ca te simti mai bine,sa stii ca ti sa simtit lipsa pe aici.ma bucur ca ramai cu maseluta intreaga.
Celorlalte mamici mii de si sa simtiti cum va loveste bb cat mai des.

ryu-21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

gripo, ma gandeam si eu ca or fi sughituri, dar asa puternice? mi se cutremura toata burta cand se misca!

am uitat sa va zic ca se simt si sus, dar muuuult mai putin! si culmea e ca eu sunt si mai si ar trb sa simt mai putin din ce am citit. nu se vede nimic exterior, dar eu simt din plin! plus ca simt si ca niste batai de inima care am inteles ca s-ar putea sa fie o vena...sau asa ceva?

va roooog, daca stie cineva sa ma lumineze...

acu, mi-a mai venit o idee! azi am papat 1/2 cioco! cred ca asta e un factor mai mult decat favorizant! dar n-am papat in fiecare zi! chiar rar...

raluca 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

cred ca scrisesem cel mai lung mesaj al meu la odiseea asta si Luk mi-a restartat calculatorul
O iau de la capat.
Ar trebui sa stiu sa va povestesc una alta despre miscarile lui bebe, dar din pacate stau cam prost la capitolul explicatii.

In primul rand, cred ca e cam devreme sa simtiti sughituri, ele se simt mai tarziu, cand creste bebe. Gripo, e imposibil sa ratezi primele suturi adevaret ale lui bebe, ca pur si simplu te inghionteste si simti, e o miscare diferita fata de o spasma musculara, un ghiorait de matze, etc. Raluca, e inca normal sa simti miscarile lui bebe pe linia bikinilor. Tasia, eu personal la prima sarcina am ratat cu gratie fluturasii si poate si primele miscari, ca eram nestiutoare. Acum, ca stiam la ce sa ma astept, am simtit si fluturasii si primele miscari. Fluturasii astia pot fi confundati usor, asa ca nu te supara dc ratezi momentul.
Bebe nu misca constant tot timpul, face si el pauze, mai doarme, mai suge un degetel, etc. O sa observati ca va deveni mai activ seara si mai apoi dimineata si va fi deranjat de anumite pozitii ale voastre. De pilda, din cate stiu eu si am observat, sunt deranjati daca stati intinse cu fata in sus. Exista si o explicatie stiintifica, dar n-o mai stiu exact.
Spre sfarsitul sarcinii miscarile nu vor mai fi atat de intense, pentru ca bebe se mareste si spatiul din burtica e din ce in ce mai mic pentru el. Cam intre 5 luni jumate, 6 si 8 luni veti simti cele mai intense miscari.
Eu personal n-am sa uit ziua cand Luk, in burtica fiind, s-a intors cu capul in jos. Pret de cateva ore s-a miscat intruna, burta mea lua toate formele posibile si se cunoastea si prin haine cum se misca. Colegii mei de birou erau uimiti, nu intelegeau de ce nu ma doare, la felul in care se misca. Evident, am realizat ca in ziua aia s-a intors cu capul in jos mult mai tarziu, ca eram novice intr-ale sarcinii.
Eu am azi 18s6z de sarcina si deja locatarul isi face simtita prezenta in fiecare zi, de mai multe ori pe zi. Aseara a miscat pret de 20 de minute, azi dimineata m-am trezit din cauza suturilor pentru ca staeam cu fata in sus. Ei, nici nu dormeam eu prea profund, motzaiam numai. Azi am simtit miscariel in burtica chiar si pe strada, cu toate ca la inceput nu se simt in timpul mersului.

Poate mamicile burticoase a doua oara, ca si mine, stau mai bine la capitolul explicatii.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pufy, bine ai revenit!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Adameasca si multumesc! Mai fetelor cam asa e cu loviturile cum zice si Adameasca, mai bine nici eu nu pot explica din cauza ca sunt varza la capitolul explicatii!Dar stiu sigur ca nu se poate inca sa il simtiti pe bb sughitand ca e prea micut.

bb Ralukutza si eu il simt de multe ori pe bb jos cum loveste, in special in vezica si tare nashpa e senzatia mai ales dc esti cu ea plina........iar ceea ce simti tu pulsand e sangele prin artera ta abdominala(care are un calibru mare de aia o simti asa bine).

Ryu !

Fug sa citesc din urma si revin.....sau macar completez listuta....

Pupici!

Ioana(19+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Acd2you - LA MULTI ANI!
Pufymic bine ai revenit.
MamiLili ceea ce ai simtit tu cred ca a fost bebe si eu aveam aceleasi senzatii in saptamanile mai mici, iar despre fluturasi eu nu i-am simtit nici la prima sarcina si nici acum.
Raluca nu cred ca este o problema ca il simti pe bebe doar jos. La mine la Diana miscarile de sus le-am simtit mai bine de la 6 luni.Iar stratul de grasime nu cred ca are legatura cu intensitatea miscarilor lui bebe, deoarece tu il simti in interior, mai tarziu se vede mai bine la exterior.Sper ca intelegi ce am vrut sa spun nu am fost prea explicita (scuze).
Noi suntem bine, bebe misca de zor dar am si eu o intrebare.Astazi din senin la masa nu am mai simtit gustul la mancare.Nu sunt racita si stiu ca lipsa gustului si mirosului apar atunci cand este un deficit de vitamina A.Insa mie imi este frica sa o iau ca poate da malformatii.Mai stiti voi si alte cauze?! Eu am mai cautat si pe net dar nu am gasit nimic.Va rog daca stiti faceti-va timp sa-mi raspundeti si mie.Multumesc anticipat.
la burtici si cat mai multe miscari din partea colocatarilor.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Buna ziua burtici,

va scriu doar sa va salut.

In privinta miscarilor puternice ale unui bebe ... am citit ca ar putea fi Contractii Braxton sau cam asa ceva. Uneori mi-e greu sa traduc ceea ce citesc in engleza.

Eu sunt in luna a6a (abia am intrat) si il simt pe bb miscand destul de sus ... defapt prin toata burtica, deh doar are spatiu.

Am si eu o intrebare. Cam cate kg ati luat pana acum? ca io par ca ma dezvolt ca o balena, de la o persoana destul de slabuta la ... un tanculet pe picioare.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna la toate burticile. eu o simt pe bebelina mai pina in zona buricului asa.Inca mai pe la "ficati nu am simtit-o"Acum nu stiu tb sa fie mai sus

De kg....am luat cam 4 pina acum dar slabisem la inceput vreo 2 asa ca am in jur de 56+ cred ca mai am timp sa ma fac "balenuta"

Cine m-a trecut la lista mamicilor !!!! sint de 2 ori trecuta(PRIMA SI A 7-A LA TUTUNARU) si daca completeaza PUFYMIC( cred ca ea se ocupa) SITEM FETITA SI AVEM DPN 01.09.-06.09.2006 ASA MI S-A SPUS....LA TUTUNARU

PUPICEI SI MERCIC PUFYMIC

22+ SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salut tuturor burticutzelor!

ADAMEASCA, merci pentru descriere. Eu nu am zis ca nu stiu care sunt loviturile lui bebe, ci nu stiu cat de des trebuie sa le simti, fiind la inceput. Sunt zile cand parca il simt foarte putin, si zile cand il simt deseori. E clar ca nu le poti confunda cu altceva. Ei, dar las' ca ne obisnuim si noi, incepatoarele, cu colocatarul nostru. Oricum, sfaturile si impresiile celor care au mai trecut o data prin acest inceput sunt extraordinare si binevenite.

20+ 90%

Mergi la inceput