Mamici de sept-oct 2006(25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Mda, am recitit mesajul meu si intrebarea de mai sus si imi fac mea culpa. M-am exprimat eu gresit. Cand am zis de lovituri tari, m-am referit la acele picioruse si manutze care ies prin burtica. Sorry.

20+ 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

andreeea_stancescu la eco morfologica la 20+ bebelusul meu avea aproximativ 420 grame.
bb ralukutza si eu simt miscarile lui bebe in general tot pe linia bikinilor, uneori intr-adevar le simt mai sus in jurul buricului, dar nu cred ca e o regula care sa spuna unde trebuie sa il simtim mai des. Si noi am terminat cu fluturasii si am trecut la mici lovituri, uneori sunt atat de puternice incat devin vizibile pe burtica si pentru tatic.

Ignatica

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gripo, acu am inteles ce vroiai tu sa intrebi. Pe masura ce bebe se mareste, nu mai are asa mult loc sa se desfasoare. O sa vina perioada "ghemotoacelor" (asa am numit-o eu, cand bebe face galmitze in burta, se aseaza tot pe o parte si se face burta ca un munte in anumite zone, asta mie mi s-a parut cel mai haios).

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cata, la 19 saptamani am luat 7 kg. E ft. mult!
Imi propun sa nu mai mananc decat 2-3 fructe dupa ora 18.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Bine v-am gasit!

Vin si eu in clubul vostru (cat tarziu cei drept). Sunt o viitoare mamica de octombrie 2006 (DPN 09.10.2006). La eco a iesit ca este baiat.

Sunt si mamica unei fetite de 2 ani si 8 luni (ns. pe 08.09.2003)- Maria.

In rest ma simt OK, m-am ingrasat 6 kg (cam trista sunt la capitolul asta) dar de putin timp am stagnat si este OK.

Cam atat,

Va pupic pe burtici!!!

Roxana 77 (16 saptamani) si
Maria (2 ani si 8 luni)

Daca vreti sa ne cunoasteti

http://community.webshots.com/user/roxana77
http://www.nazdravani.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Monique_new am "reparat" greseala!Sa va traiasca fetita!La nume v-ati gandit?

Roxana77 bine ai venit in trupa noastra!Sa va traiasca Maria si baietelul care va veni!Sunteti in listuta deja!

Roxanae oribila senzatie sa nu simti gustul mancarii.....din pacate chiar nu stiu ce ai putea face.....sigur nu esti racita?

Fetelor nu va mai tot stresati ca nu-l simtiti pe bb sus sau ca-l simtiti nu stiu cum.....il puteti simti in sus doar pana unde a crescut uterul(deci loviturile in ficat le veti simti dar ceva mai incolo cand uterul va trece cu marginea superioara de ombilic....). Si eu il simt de multe ori jos de tot, parca vrea sa iasa, dar e normal, asa ca nu-mi pun intrebari...

Azi am vrut sa iesim si noi la iarba verde....dar a plouat si e frig....cred ca vom face micii pe balcon sau in casa....!
Celor care pot iesi azi la un gratar va doresc sa aveti timp frumos si distractie placuta!

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare la burtici!

Monique_new, Roxana77, bun venit printre noi si sarcina usoara!
N-am mai scris demult dar sa stiti ca am citit absolut tot!
Noi suntem bine! Cred ca de doua zile am simtit miscarile lui bebe! Cand in stanga cand in dreapta, cand in jurul buricului! Ce-i drept ca doar dimineata si seara! eu le simt asa ca si cand mi-ar da cineva un bobarnac foarte finutz! intelege-ti voi ce am vrut sa zic!
asteptam cu nerabdare echo de la 20 de saptamani in 22 Mai si speram sa fie totul bine!

va pup pe toate si multa sanatate!

Beatrix
17+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Salut burtici!
Bine ati venit in clubul nostru Monique si Roxana!
Anangel,
Si eu la fel ca voi simt miscarile bebelului mai mult in partea de jos, ca niste vibratii, dar cred ca e si normal avand in vedere ca nu suntem in ultimele luni
Eu am alta nelamurire acum..stiti cumva daca lubrifiantii sunt buni acum in timpul sarcinii? Eu am folosit si desi nu scrie ca ar fi contraindicat, m-am simtit cam rau, aveam niste dureri de spate si nu stiu daca sa mai folosesc sau nu

martha 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Itzy-bitzy acum am pus pozele in album!Dar ca sa fie mai simplu pe viitor trimite-le pe adresa comuna de email ca le punem de acolo.

Ionica interesanta dieta data de tine.....nu vrei sa o punem cumva la link-uri utile ?

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxana77, bun venit in randul nostru! Felicitari pentru baietel si sa-ti traiasca fetita!

Martha, nu stiu ce sa-ti spun, de regula nu folosesc asa ceva.

Beatrix, felicitari pentru primele miscari!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput