Mamici de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_Ioana spune:
Amabella, da, sunt de-a dreptul pasionata sa ma duc la controlul cu pricina
...intrebam pt ca am citit pe-aici pe forum cum ca ar fi interzis pana la mom nasterii, ca e periculos si bla bla...dar vorba ta, cate capete atatea pareri si vorba Iulencai, mai bine nu mai citim cate grozavenii se scriu...![]()
Cristina +29 si
Luca
dariana spune:
Dar de ce se face tuseul asta? E obligatoriu?
Ca mie de la un timp mi-a facut numai pe burtica, oare o sa inceapa sa-mi faca si control vaginal de acum?
Si mai am o intrebare, voua v-a aparut vreo picatura de colostru pana acum? Ca la mine vad ca si-a facut deja aparitia![]()
26+
mishi spune:
cristina-ioana, stai linistita ca eu fac tuseul vaginal la fiecare control lunar. la mine control inseamna eco urmata de tuseu de fiecare data la dr. moisa si care cred ca stie bine ce face. de altfel, asa am descoperit ca rana pe care mi-au provocat-o medicii la fiv inca mai exista, nu s-a vindecat. acum stiu ca imediat dupa nastere tre sa ma ocup de ea chiar daca papa-nicolaul a iesit foarte bine. si pe mine ma deranjaza dar ofera mai multe info despre col. daca e lung si inchis se vede si la eco, dar cand nu esti sigur, se recomanda tuseul.
de rana nu m-am suparat ca stiu ca n-aveau incotro. ca sa "lucreze" pe la instalatia mea nu prea aveau loc ca avem colul foarte stramt si mi-au pus o pensa sa-l largeasca, s-ajunga "omuletii" la caldurica si....s-a produs si rana, da' ma fac eu mare!!
altfel, vreau sa va zic (si sper sa ma tina Dumnezeu asa) ca ma simt tare bine. imediat dupa cerclaj luam si 3 nospa si 3 gynipraluri pe zi si, treptat, treptat, am ajuns sa mai iau doar cate un nospa pe zi, asa, ca sa ma aflu-n treaba. la cata odihna bag, asa si trebuie sa ma simt.
ia aminte, bulinuto , numai cu odihna si relaxare trec toate. de intinderea aia a ta de muschi intercostali (cum a patit si cumnatul meu acum 1 an) tot cu rapaus scapi.
mi se pare mie sau de maine intru in ultimul trimestru?????
URAAAAAAAAAA!!!!!
calatoria lui
26+,
Mihnea
poza bebe la 4D
Cristina_Ioana spune:
Dariana, io stiu ca la controlul ala dr simte colul, daca este lung si inchis...cine stie altfel, luminati-ne si pe noi pls 
Felicitari pentru colostru!!
La mine nu picura nimic si sa stii ca verific in fiecare seara la dush... 
Cristina +29 si
Luca
Cristina_Ioana spune:
Mishi, pai asa am zis si io, ca desi e neplacut, prefer sa imi faca si eco si control lunar, ca sa ne asiguram ca e ok colul...
Felicitari pentru trim.III 
Buli, ia aminte, uite ce cuminte sta fata si normal ca se simte bine, subscriu si eu ca linistea si odihna fac toti banii in sarcina...
Cristina +29 si
Luca
Muuh spune:
letitzia, pumpkin pai de ce nu spuneti ca sunteti dinamoviste? Firma la care lucrez sponsorizeaza echipa si am abonamente la tribuna oficiala. Daca vreti vreodata un abonament doua pentru un meci va rog sa spuneti.
Cristina_ioana nu cred sa fie periculos nu pot fi atat de inconstienti atatia medici si sa il faca. Stai linistita. Mie una nu mi-a facut niciodata de cand sunt insarcinata dar fiecare doctor cu obiceiurile lui ce sa zic.
cristina_ana eu daca stateam sa iau totul la sfarsit pentru bebe cred ca imi ajungeau banii de pampersi si poate un body la cat de mana sparta sunt. Asa am cheltuit treptat doar pe lucruri de bebe si va avea si el cele necesare.
Amabella hai poate te mai inveselesc. Eu am avut si apgar 7 la nastere si un hematom in cap si totusi sunt normala sau ma rog in limite adica cel putin par a fi in toate mintile, pentru cine nu ma cunoaste. Cred ca la tine va fi totul bine. mai ales ca acum stii ce problema ai deci o controlezi cumva.
Legat de vergeturi - nu cred ca are nici o importanta cu ce crema ne dam. Conteaza "materialul clientului". Cred ca ne ajuta doar pe noi sa simtim ca ne ingrijim.
Mitza
26+
Cristina_Ioana spune:
Muuh, pup fata
Pai cu Apgar 7 te lauzi tu la noi si mai sustii ca esti normala? 

Misto ca ai scapat pana acum fara controlul ala, dar asta e, daca trebuie- il facem...![]()
Cristina +29 si
Luca
mishi spune:
burtici care aveti bebei angajati in pozitie de start (ca liliecii), voi ati simtit momentul intoarcerii, ca io de aseara simt ceva miscari de trupe mai ample si niste intinderi de ligamente stanga-dreapta, prin zona ovarelor. nu ma dor dar le simt prezenta si ma intreb, ar trebui sa simt ceva sau am inceput si eu cu paranoile mele?
calatoria lui
26+,
Mihnea
poza bebe la 4D
Muuh spune:
Cristina_ioana ma laud pana apucati sa ma cunoasteti.
Dar apgarul nu l-am avut mic de la cordon ci ca am incercat prea mult sa ies natural. Cordonul era laaaarg de tot cand au deschis-o pe mama, asa zice , a avut rahi si a vazut tot.
Mitza
26+
Amabella spune:
mishi, bb meu e in pozitie de liliac si cred ca am simtit cand s-a intors. nu cred ca a facut-o dintr-o singura miscare, dar am simtit si eu miscari de trupe mai vanjoase la un moment dat. dar de atunci tot simt astfel de miscari in forta si se pare ca e ocupat sa isi rasuceasca cordonul in jurul gatului. 
referitor la colostru, mie imi curge mai ales dintr-un san o substanta incolora, dar numai daca il strang si mai ales dimineata. nu stiu daca e colostru sau nu. cristina, incearca si tu dimineata, sa vezi daca iese ceva.
luiza
28+ si
mic si iubit