Mamici de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
Cristina_Ioana spune:
Leti, te inteleg cu mititeii, au frate un farmec aparte, nici eu nu ma pot abtine cand e rost de mici

si mai ales la sarbatori din astea cand toata lumea mananca si miroase de moooori 

hai ca poate o comit si eu azi, ca prea imi ploua in guritza 
Sa stii ca nici eu nu mai rezist ca alta data cu golaneala, adica ma simt ok, nu ma pot plange de nimic, doar ca obosesc foarte repede, sunt ca babutzele, mai merg, ma mai asez, mai beau o gura de apa ![]()
Ieri si alaltaieri de ex m-a durut foarte tare spatele, poate si de la vreme sau fin'ca am golanit prin oras mai mult...dar stii ceva? toate trec si va ramane minunea care zambeste si gangureste si nimic nu mai conteaza
asa ca le induram pe toate cu stoicism ca tare putin a mai ramas.
O prietena de-a mea a nascut sapt trecuta, in vinerea dinainte de Pasti si vb cu ea la tel toata ziua, sunt topiti si ea si prietenul ei, desi a scapat de niste temeri si a dat de altele, ca bebe are deja colici si ea nu prea se descurca pt ca nu stie cu ce se mananca, dar imi zicea ca e ceva magic, ca nu ii mai tb nimic, nu s-ar mai dezlipi de langa bebic...
Cristina +30 si
Luca
Sabana spune:
E o vreme de doi bani afara. Mi-e groaznic de frig, cred ca mi-a intrat frigul in oase. Acum am dat din nou drumul la centrala sa se mai incalzeasca un pic.
In ceea ce ii priveste pe dr, cate capete atatea pareri. Si eu am fost inainte la Radoi, parerile au fost impartite. Asta e, eu nu am fost de acord cu el pana intr-un punct, nu-i reprosez decat ca s-a aruncat sa faca afirmatii gratuite. Cristina Ana de ex e foarte multumita de el. La fel o fi si cu Herghelegiu si cu Lemnete si lista poate continua. Dupa parerea mea important este ca fiecare graviduta sa se simta in siguranta cu dr cu care va naste si sa stie ca in momente critice se poate baza pe el. Ca daca totul ar fi usor, ne scrememe si nastem, probabil ca am naste cu moasa, mama, bunica acasa.
Si mie mi-e pofta de mici, voiam sa incing gratarul in curte, dar pe vremea asta de doi bani nu imi vine.
Cristina_Ioana spune:
Sabana, e oribil intr-adevar...si eu am avut o tentativa de iesit, dar m-am bagat la plapumioara din nou, mai lenevesc putintel pana vine tati sa iesim.
Am trecut de nebunia cu micii momentan, dar acum mi s-a pus pe lasanga...
oaaaaaaaa, cred ca asta pap azi 

Cristina +30 si
Luca
Amabella spune:
sabana, da asigurarea imi acopera 30% din costul nasterii, indiferent daca e spontana sau cu cezariana.
cristina_ioana, in legatura cu toanele lui herghelegiu, cred ca pur si simplu sunt eu mai norocoasa, ca de cunoscut, nu cred ca ma cunoaste. am fost de vreo 3-4 ori la el pana ieri, dar ultima data cand am mers, pe 6 martie, se uita la mine ca melcul la priza. habar n-avea ca el imi facuse amniocenteza. poate ca ieri a fost in toane mai bune si fiindca il obliga locul in care se afla (desi nu cred ca l-ar concedia euroclinicul daca ar fi nesuferit) si poate era si el relaxat ca lucreaza intr-un loc unde nu ii mai trebuie shpagi si toti banii sunt "albi". nu stiu ce sa zic. poate e doar noroc. stai sa vedem cum il mai gasesc pe 15 mai, cand am programare la medsana, la eco morfologica.
in legatura cu nasterea, din fericire, la euroclinic poti sa optezi tu pentru cum vrei sa nasti, nu iti trebuie recomandare pentru ceza. asa ca daca o sa fie bb tot cu circulara, eu nu cred ca o sa am curaj sa nasc normal, chiar daca si alex dinu, si herghelegiu, si nuraltay mi-au zis ca in principiu nu e nici o problema nici in cazul asta. voi v-ati prins deja ca eu sunt mai paranoica, nu? 
si cu vremea asta, ce sa zic? imi e o lene de ma doare sa ies din casa!
noi aveam ceva planuri de gratar, pe malul argesului, spre pitesti, dar au cam cazut. si acum incercam sa ne facem curaj sa mergem macar la o plimbarica prin herastrau, ca sa nu stam cu fundul in pat toata ziua, ca se aplatizeaza.
urat, ce sa zic! si imi vine sa ma duc sa pap la city grill-ul ala de langa herastrau, ca au papa buna si o terasa misto, desi mi-e sa nu ne apuce ploaia pe terasa sau sa ne ia vantul mancarea din farfurie. 
luiza
28+ si
mic si iubit
Sabana spune:
Amabella nu cred ca e de terasa la City Grill. Noi am fost aseara si era destul de frigut, iar terasa era inchisa. Cred ca e mai sanatos inauntru. Si eu as pleca asa undeva, am dor de duca, dar pe frigul asta nu imi vine sa scot nici nasul afara. Poate merg pe la Mall sa mananc o inghetata buna si sa mai casc ochii pe la magazine.
cristina_ana spune:
Sabana, ai zis acum vreo doua zile ca ai mancat tort de bezea la Qauatro Stagioni. Ma crezi ca de atunci numai la asta ma gandesc?!!!! Eu sunt moarta dupa tortul de bezea, dar singurul pe care l-am mancat este cel facut de mama mea, care din pacate e tocmai in Braila. Asa ca eu daca nu ma duc astazi astazi sa maninc tortul mentionat mai sus, cred ca o sa morrrrrr! (de pofta). Macar e bun? Adica merita sa ies din casa pe vremea asta oribila?
Cristina, 30+
Sabana spune:
Cristina, e foarte bun nu bun. Si eu sunt topita dupa el. E un pic cam scump 120.000, dar face toti banii. Eu am mai vrut aseara o portie, dar era restaurantul full asa ca m-am mutat la City Grill. Du-te cu incredere si sa imi spui daca ti-a placut.
cristina_ana spune:
Sabana, merci de informatie. Acum chiar TREBUIE sa ma duc, daca zici ca-i asa bun!!!!!