FIV - 71

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu si Moniland mama io fac tot posibilul..si tot ce fac fac din tot sufletzelul meu...da voi nu vi'o luati in cap...ca io nu's Dumnezeu!!!!!!




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, te intelegem. Dar probabil stii, conteaza mult sa simti ca mai este cineva care iti tine pumnii sa reusesti.

Oricum contam pe pumnii tai stransi s-ar parea sa fie magici
Si cand (nu daca) vom reusi atunci stim ca ai ajutat cu ceva, fata draga

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Biencuta, intreaba la Casa de Asigurari de Sanatate daca poti sa faci compensarea. Problema este ca e o valoare prea mare. Se compenseaza medicamente in limita unui plafon de 300 ron. Vezi ca a aparut Legea reformei in sanatate si s-ar parea ca se introduce plafonul la medicii de familie si nu la farmacii ca pana acum. Prin uramre pune-te bine pe langa medicul de familie sa-ti dea reteta cu valoare super mare. In cazul acesta cei de la farmacie iti dau medicamentul. Pana acum era problema la farmacie daca mai aveau plafon pentru eliberarea medicamentelor. Oricum pentru reteta de la medicul de familie vei avea nevoi de o Scrisoare Medicala adresata acestuia de catre medicul specialist care recomanda acest tratament. Med de fam daca e om bun va face un referat justificativ pentru reteta care ti-o va prescrie avand la baza Scrisoarea Medicala. Eu anul trecut am reusit.
Succes!


Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

Moni multumesc pentru raspuns.o sa fac asa cum ai zis tu.eu am legatura cu cei de la sanatate dar au zis ca nu tin de iei ci de med specialist si de familie.merci inca o data

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Iubitele, sunt aici cu voi si va tin pumnii!
MRL - eu pentru primele 11 zile de dipherelin am dat 295 RON, la Giulesti.
Cristinici...parca tu mai intrebat: am stat acasa pana ieri, cuminte, cat am putut de mult in pat, iar de acum pana la eco pe 11, voi sta la servci pana pe la ora 14, in conditiile in care incep la 9 si ar trebui sa plec la 17. Am incercat sa fac cat mai putin efort.

Eu sunt bine si sper ca si puii/puiul sa fie bine; greturi n-am de nici o culoare, in schimb mi-e o foame de lup. Au aparut niste dureri care cica sunt de ligament, normale, care initial m-au ingrijorat fffff mult si chiar am plans, ca urmatoarea zi trebuia sa incep serviciul. Asta e!

Va din suflet si sunt cu ochii pe voi!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betyculeeee abia astept pe 11 sa ne spui




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salutare fetelor,eu intru mai rar pe net asa ca va citesc cu mare atentie si acum incerc sa va raspund:
Cristinici toate echo (si de monitorizare si de urmarire a sarcinii) le-am facut cu Marinescu.
Biencutza am mai spus asta si ma repet acum,dar e bine sa stii: daca esti din Bucuresti si ai un medic de familie,in clipa in care profesorul iti spune schema de tratament iar aceasta cuprinde Puregon poti avea reducere,El este 800.000 lei fiola (nu 1.000.000 ca la M.S.)dar spunei d-nei Geta ca vrei o scrisoare medicala catre medicul de familie pentru ca sa poti lua Puregonul la reducere.E o singura farmacie in Buc.care are aceasta conventie cu Giulestiul (tot Geta iti poate spune care!)la care te duci cu reteta de la medicul de familie.Dar ,atentie,numai daca esti bucuresteanca si ai medic de fam din Buc.
Andicu ,Moniland si MRL tin si eu pumnii stransi si sa stiti ca eu sunt 3 in 1 asa ca........aveti multe,multe,multe sanse !
Pupici la toate fetele si vreau sa mentionez ceva: Lianei cine-i tine pumnii stransi? Ca ea generoasa ii imparte in stanga si-n dreapta ! Liana iti tin si tie pumnii stransi sa ai si tu parte curand de un

http://photos.yahoo.com/verocika2002
11+ de doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Veronici, multumim de sustinere! pupici pe burtici la puisorii tai!
cat despre Liana, normal ca atitudinea e reciproca!!! eu continui sa-i tin pumnii, sperand sa ne aduca vestea cea mare si ea, cat de curand!
Bety, ma bucur ca te simti bine! ai grija de tine si menajeaza-te in continuare si-ti tin pumnii pentru 11 mai, sa ne dai vesti super!!! am eu o banuiala ca o sa-i tii de urat lui Veronici la subiectul cu gemeni...

Va pe toate!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Buna fetelor!Sunt noua pe la voi, dar va citesc demult.De maine incep si eu tratamentul cu difarelin.La sfarsitul lunii o sa fie ET.eu fac FIV la Giulesti.Mai e cineva la Dr. Dracea luna asta?Va doresc la toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

VERONICIdin pacate nu sunt din Bucuresti ci din Pitesti.asta este sa vad ce pot face.oricum multumesc mult

floroiu bianca

Mergi la inceput