Clubul nurorilor (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Sunule pup fata plina de energie............pai tu cu atatea emotii pe cap mai poti sa dai cu aspiratorul!!!!!!!!!!
Mey eu nu beau alcool, nu-mi place, dar daca ceri ajutor, poftim - asa amestecateeeeeeeee sigur te faci prastie.

Florina hai ca-ti tinem de urat.

Stelistelor sa nu dati cu rosii dar eu nu cred ca o sa am rabdare sa vad tot meciul, dar soatza mea e pe baricade.

HAI STEAUA!!!!!!!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bucurestencelor, era sa va intreb cum de nu sunteti pe stadion in seara asta, uitasem ca se joaca in Anglia
Doamne ce dusa sunt
Nu sunteti pe mess sa bagam o conferinta pt Steaua?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Stelistele,tineti-va bine! Mai e putin!
HAIDE STEAUA!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Feteleeee e 2-1 pt. Steaua...e super,trebuie sa avem mare grija ca astea au iesit ca nebunii!!!
Haide Steaua!!!Sunteti cei mai buni!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Noapte-buna, fetelor! Mai buna decat a mea!...acum 5 min mi-a scazut tensiunea la 3....sunt tot cu degetele pe tastatura...dar salvarea e in drum spre noi!...sa-mi administreze ceva...poate sindromul uitarii, poate sa-mi ia piatra asta din suflet, poate sa-mi stearga obrajii si inima de lacrimi!
Va pup si sper sa ne auzim maine cu bine!
Multumesc STEAUA! RAMAI SUFLETUL MEU!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Tuuuuuuuuuuuu, Sun-ule, sa te faci bine, m-auzi! Si sa lasi supararile, ca nu rezolvi nimic! Nu-tzi zisei eu mai devreme ca dementia e trecatoare? Nu mi-ai citit mesajul sau nu m-ai bagat in seama? (Asta e o gluma, referitor la ce ai spus tu in unul din mesaje, sper ca ai inteles, nu spus ca tu esti dementa).
Acu' lasand gluma la o parte, ce ai, pui? Ce e cu tine? Sa vii acasuca sa ne spui ca esti bine!
Andreiutza, tu cum esti, iubita? Si bb? Si iubi? Il lasa acasa cu fetele lui?
Aveti toate mare grija de voi; si asta v-o spun cu un dram de egoism, ca... FARA VOI EU CE MA FAC???
Va pup si va iubesc pe toate, de la A la Z!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

sunule!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te bat cat esti tu d eviteza si de mare! cu alex cu tot! (la sotz nu ma bag.....);revino-tzi draga doamna! lasa si esecurile sa ne dea punctul comparatziei si bucuria victoriilor viitoare!

hai sa nu mai aud de mahniri !!!!!!!!!!!
noapte buna si somn cu vise frumoase tuturor!!!!!!!!

pupici mii si mii!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetelor,
Nadia si Rox...multumesc! Sunt mai bine...doar nedormita si foarte apasata pe suflet...mahnita! Dar asta e...mergem mai departe!
Va pup si ne auzim mai incolo!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Sunu tu sa nu te prostesti acuma si sa ne lasi singure aici. Clar? Sa nu aud ca vorbesti de salvare si alte alea.
Boeru nu ma supar ca m-ai certat. De fapt aia nu a fost cearta.
Nadia eu ma simt mai bine acuma, dar am inima cat un purice pana pe la ora 1 jumate cand primeste iubi rezultatele la analize. sper sa ii fie bune. Aseara se plangea totusi ca il doare putin gatul, dar poate asta e din vina mea (si a lui) ca i-am dus o salata de rosii si castraveti. Legumele erau reci, ca tocmai le scosesem din frigider si el le-a mancat asa, ca avea o pofta.... Sper sa nu aiba ceva la gat acuma. Sper sa fie doar o iritatie, cum a tot tusit.

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Si sa nu uit. daca iubi vine azi acasa (SPER DIN TOT SUFLETUL) imi face poze la burticuta si o sa v-o arat si voua. E asa de mare.... Nu-mi vine sa cred. Si mai e pana in august. Pe 8 mai sunt programata la eco si va trebui sa o intreb pe dr daca e sigura ca nu sunt gemeni acolo. Mi-au crescut si... sanii. Daca ma aplec foarte putin in fata imi ating burta cu ei Acuma nu stiu daca burta e prea mare....sau sanii

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput