Clubul nurorilor (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La mine a fost asa: am fost impreuna aproape 4 ani, cu mici "despartiri", dar ne cunosteam de mici, am cresut practic impreuna, am fost cei mai buni prieteni, ne spuneam tot ce aveam pe suflet, asa ca pana la urma el s-a indragostit de mine iar eu vulnerabila am cedat:)
Problema era ca el era f mult plecat in strainatate, ii vedeam mai des pe ai lui decat pe el si i-am tot zis ca m-am saturat de situatia asta. Insa el cica muncea dincolo ca sa avem noi 2 un trai mai bun (aiurea, eu niciodata nu i-am zis ca m-as fi maritat cu el:)
Ce mi-a placut la relatia noastra a fost faptul ca eram foarte sinceri, cand l-am cunoscut pe sotul meu i-am spus ca incepe sa imi placa de el, dar nu credeam ca el ma va baga in seama (sotul:).
Pana la urma a vazut ca pierde teren si a zis ca pt el e mai important sa ma stie pe mine fericita, dar ca el nu va putea iubi pe nimeni cum m-a iubit pe mine, bla bla.
Eu as fi vrut sa ramanem prieteni buni, macar jumatate fata de cum eram inainte, dar el a zis "totul sau nimic" asa ca am ramas cu nimic.

Nici nu stiu daca din pacate, sau din fericire, in relatia noastra nu au fost momente urate, chiar despartirea (la telefon) a fost prea sentimentala:) Poate era mai bine sa ne fi certat, sa ne scoatem ochii, ca atunci mai ramaneau si ceva resentimente, da asa nu prea avem ce sa ne reprosam (mai ales eu:)

Acum a fost 1 data cand ne-am intalnit, dupa vre-o 5 ani de cand ne-am vazut ultima data si cand eram inca impreuna. Am tinut legatura atat cat era strictul necesar, pt ca familia lui ne este foarte apropiata, sora lui este si mi-a ramas cea mai buna prietena, parintii lor ma considera ca si fata lor, asa ca nu aveam cum sa rupem legatura.

Asa ca o paranteza, la ei acasa m-a cerut al meu prima data de sotie:) Ne-am logodit cand era ziua "lui", m-a sunat sa ii spun la multi ani (cica:) iar eu i-am zis "bine, da felicita-ma si tu ca azi m-am logodit" Si multe alte chestii...

Acum a fost si marea incercare, pt ca l-a cunoscut pe sotul meu, ca inainte doar isi trimiteau mesaje "intepatoare":) Si ce sa zic, amandoi au fost incantati, rezultatul e ca al meu sotz nu mai are retineri sa mergem la el si ai lui ori de cate ori avem ocazia, plus ca ne-au chemat la vara sa petrecem concediul la ei in Grecia si bineinteles ca am acceptat.

Oricum, mie imi sunt dragi si el si sotia lui (in sensul bun al cuvantului) si vreau sa ii ajut cat pot de mult. Fluturasi in stomac nu simt, au fost doar emotii pt ca era 1 data cand ne-am revazut, dar apoi totul mi s-a parut atat de natural... Ma mai stresa cand se uita la mine asa "pierdut" sau mai vorbea cu subinteles despre ce a fost in trecut:)
Se pare ca tot cum am vrut eu a ramas, nici totul, nici nimic, ci o cale de mijloc:)

Si inca ceva:) Eu si al meu nu avem probleme cu gelozia, asa ca ma bucur ca putem discuta deschis despre problemele astea, chiar glumim:) Acu i-am zis "vezi ca asta a venit cu masina, sa fie sigur ca are cu ce sa ma ia":)
Ar fi prea multe de povestit, dar mai las loc si pt voi:)

Dana fundu mare zici?:)
Asa m-am "consolat" si eu cand am vazut ca si fostu a facut burta, nu doar sotiorul meu Ca prea era atletic si se dadea mare macho

Flavia (sotie si mamica fericita)

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Maica da cat am scris
Gata ca vine sotu, ma duc sa-i pregatesc mancarea:)

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asa cum era de asteptat, Alex reuseste sa-mi aline orice suparare!
Acum trebuie sa strang jucariile intinse prin toata casa si sa aspir. Desi...o sa am musafiri galagiosi si agitati si maine o iau de la capat....dar maniax, maniax ramane!
Vaz ca ati inceput spovedania...e fain! La mine e scurt..pers. publica, fara prea multe tangente cu idealurile si principiile mele...dar a mers o vreme. Nu am ce sa-i reprosez....nu in relatia cu mine. Ca a preferat sa ma insele..asta a fost alegerea lui - previzibila, de altfel! A trecut mult timp de atunci...acum il vad mai des la tv decat in viata reala, dar NU tresar, nu nimic. A fost, fiecare a facut alegerile lui...eu sunt cea mai fericita femeie langa sotul meu, el...o sa-si gaseasca intr-un final calea! Cam asa a fost. Singurul barbat este sotul meu si sunt impacata, implinita, fericita si iubita!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Sun de ce esti suparata scumpa? Ca azi ai vorbit mai mult in pilde, cine te supara? Ce-i cu Victorash?
Daca zici ca ex tau era fotbalist, vorba ta, e de inteles faza cu inselatul...
Of, nu mai am stare

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Tocmai am sosit de la iubi de la spital. Azi nici eu nici el nu prea am avut chef de vorba la telefon dupa ce aseara am plans. Si sigur a plans si el. Macar am acuma o speranta ca poate il lasa acasa maine. Azi doctorita a spus ca maine ii face toate analizele, inclusiv radiografie la plamani, si daca rezultatele sunt bune, maine, chiar si mai spre seara, il lasa acasa. E o speranta pentru mine, si m-am mai linistit putin. El era foarte increzator ca sigur totul va fi in regula. Sper si eu din tot sufletul sa fie asa.
Va multumesc tuturor pentru toate gandurile bune si vorbele de incurajare. Am citit tot ce ati scris, dar nu am avut puterea sa va scriu si sa ma plang din nou. Sunteti niste scumpe toate, si ma bucur tare mult ca, desi virtual, am putut sa va cunosc. Nici nu stiti ce mult valoreaza fiecare cuvintel de incurajare pt mine. Va iubesc pe toate. Mi-ati fost alaturi la toata suferinta asta, dar si in momentele de fericire...cand ma pregateam pentru nunta. Mi-ati fost mai aproape decat unele persoane care sunt langa mine doar teoretic. Din pacate a trebuit sa sufar si eu si iubi si sa vina bolile astea, ca sa ne dam seama amandoi cine e e prieten cu adevarat si cine ne e "prieten" (daca intelegeti ce vreau sa spun).

Andreea 24+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Na fetelor, sper ca sinteti bine si v-ati descarcat cu fostii... Priviti inainte si bucurati-va de cine e linga voi. Eu ma bucur de al meu si nu l-as schimba pe nimic in lume, ca eu chiar ca mi-am gasit oala, ca eu cica is capacul.

A.cicel, ma bucur ca azi esti mai bine si ti-ai mai revenit. O sa se faca iubi tau bine si o sa va bucurati de bb. De asta trebuie sa fii tare cit ptr 3. Ne ai pe noi si te poti descarca de fiecare data. Sa ai grija de tine si bb, de iubi tau la fel si lui multa sanatate.

Nadia, inca odata mersi de retete.

Sun, sigur bate Steaua, eu o sa tin pumnii si ma uit pe Teletext, ca aici nu transmit decit meciul Schalke-Sevillia. Dulce Alex al tau, cu nazbatiile lui.

Va pup pe toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Andreiuta tu esti o scumpa si poate prea sensibila pt "rautatea" celor din jur. Asa sunt oamenii, ne mai si dezamagesc, dar e important sa stim sa-i pretuim pe cei care ne apreciaza cu adevarat.
Vezi ca pana la urma tot raul e spre bine, mai zicea si Raza parca, si-a dat seama acum cu nunta care sunt prietenii adevarati si care nu. Asa va fi mereu, trebuie sa ne obisnuim cu asta.
Increderea in oameni e un mare defect al meu, si niciodata nu invatz din experiente negative, continui sa am incredere in TOTI pana la proba contrarie...

Suntem alaturi de tine, nu te mai consuma ca iubi tau se va face bine si vine acasa langa fetele lui.
Doar noi de asta suntem aici, sa ne fim alaturi

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Andreiashule nu e nevoie sa ne multumeshti, simplul fapt ca ne spui ca ti-am fost de ajutor e cel mai important. Si noi te iubim.

si un special pt pasarica mica (asa ii spun si nepotelei mele)

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Mey, fetelor am pus si io monopol pe computer, dar numai ptr. ca scumpul meu copil doarme, azi a fost la vaccin si a fost tare agitat, asa ca face nani, sotu' e plecat in delegatie pana duminica deci sunt singura si promit ca nu fac absolut nimic doar ma uit la meci!
Andreiuta ma bucur ca esti mai optimista, sper ca nu te-ai suparat ca te-am certat putin, sorry! dar trebuia sa-ti zic ce simt!

Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Gata Fla..la mine tristetea tzine putin...putin, pt ca sunt foarte zambitoare si energica de fel! Victorash Iacob...la el ma refeream!
Andreiule....sunt foarte bucuroasa ca te aud mai bine..mai optimista! Asa trebuie sa fii, pentru ca ai o familie care merita orice! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu k acum! Noi te iubim si vom fi mereu langa tine!
Flor...pai ai grija..doar la meci! Atat! In rest sa fii cumintica...da' las' ca te apostrofez eu in particular!
Acush am terminat si eu de aspirat, strans jucarii, pus papaica lui Alex la foc...alea alea. Si ma pregatesc sa INCERC sa inghit un porumb fiert...ca altceva nu intra! Si DA....vreau sa ma imbat in seara asta....nu stiu cum se intampla ca nu le am, dar promit sa ma descurc! Asa ca baieti...hai ajutati-ma sa fiu high!
Pupi..revin

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput