Clubul nurorilor (42)
Raspunsuri - Pagina 14
impreuna spune:
quote:
Originally posted by marinar
Si pt ca tot ne-am spovedit.... va dedic "when a man loves a woman"- Perci Sladge
marina
pozici
Mai lasa-ma ca mor de durere aici cand aud melodia asta
Corina se mai intampla, bine ca n-a fost mai rau. Tatal tau cum se mai simte?
Marina distractie placuta, sa-ti traiasca nepotica si sa mai pui si poze
Si io vreau melodia aia despre care ziceti voi (Dance me to the end of love), pls, pls
Cami super bancurile
cherry va doresc un timp super din toate punctele de vedere
si daca stiti careva vre-o reteta pt a scoate sotul la plimbare, let me know :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
de al meu ce sa zic.... la el we inseamna duminica, dar nu zice niciodata NU cand vreau sa mergem undeva, chiar si sa ne plimbam in parc putin- ba chiar isi incarca bateriile.
Si pentru sotziorii nostri pe care ii iubim mult, mult, mult.... When i need you- versiunea Julio Iglesis (preferatul meu).
marina
pozici
boeru spune:
quote:
Si pt ca tot ne-am spovedit.... va dedic "when a man loves a woman"- Perci Sladge
marina
pozici
Si eu , si eu , asta e melodia noastra si corespondenta ei Vaya Con Dios "When a women loves a man"
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
SunSmile spune:
Fla da-mi in pm ce melodii vrei si ti le pun eu pe mail diseara sau maine! Ok?
Cica tre sa mai stau un pic...ma duce un coleg pt ca-s varza si nu prea am incredere in instinctele mele!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
marinar spune:
merci Fla de urari. Ti-am trimis melodia pe mail, sa-mi spui daa ai primit.
marina
pozici
marinar spune:
quote:
Originally posted by boeruquote:
marina
pozici
ce mult imi place si asta!!!!!!!!!! de fapt cam toate melodiile ei.
Si eu , si eu , asta e melodia noastra si corespondenta ei Vaya Con Dios "When a women loves a man"
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
marina
pozici
Alynutza spune:
Sun, cine canta melodia? Tot vorbiti de melodi si noi suntem la capitolul ales melodii pentru momentele speciale ale nuntii. Pana acum am ales asa: I swear/Boys2Men - melodia de deschidere, Baby come back/Pato Banton&UB40 - furat mireasa, Ece sole sau Senza geaca/Nino di Angelo - scos jartelutza. Mai imi trebuie una pentru aruncat buchetul. Any idea?
SunSmile spune:
Leonard Cohen, iubita! e o melodie superba si daca vrei si varianta 'live" e senzationala! Eu si acum am un nod in stomac cand imi aduc aminte...noi doi imbratisati, iubirea noastra conta cel mai mult iar cei 320 de invitati erau in picioare si ne aplaudau! E o scena care-mi smulge si acum lacrimile cand revad dvd-urile!
quote:
Originally posted by Alynutza
Sun, cine canta melodia? Tot vorbiti de melodi si noi suntem la capitolul ales melodii pentru momentele speciale ale nuntii. Pana acum am ales asa: I swear/Boys2Men - melodia de deschidere, Baby come back/Pato Banton&UB40 - furat mireasa, Ece sole sau Senza geaca/Nino di Angelo - scos jartelutza. Mai imi trebuie una pentru aruncat buchetul. Any idea?Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Marina n-am primit melodia, doar filmuletele.
Sun receptionat, mersi, trimit:) Ai grija de tine, azi tre sa te menajezi. Sa ne spui de ce surprize ai parte luna viitoare:)
Alina melodiile noastre preferate pt nunta au fost cea de la Zorro "I want to spent my life with you" si Brian Adams & Shania Twain "From this moment"
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Fetelor, eu la nunta am fost atat de , ca nici nu mai stiu ce melodii am ascultat. Si nici dvd nu le-am vazut, astept sa mai treaca timpul, ca sa fie placerea mai mare
Eu mai stau putin si plec. Luni am liber, ne auzim marti.
Wk frumos si calduros sa aveti!
pup toate fetele