Clubul nurorilor (42)
Raspunsuri - Pagina 13
cherry22 spune:
Andreea, ce veste buna! Ma bucur tare pentru tine, acum o sa-ti revii si tu, ca te-ai stresat rau de tot.
Sunule, cine stie ce surpriza frumoasa iti pregateste iubi al tau! Meriti ceva zgubilitic ca tine.
fata
Vai, Cami, ce mama denaturata esti! Cred ca era asa scump, intins pe jos si dormind.
Fetelor, voi cum petreceti de 1 mai?
marinar spune:
Cherrule noi inca nu avem nici un plan pt ca nu stiu daca lucreaza sotul. Oricum maine mergem la botezul nepoticai mele, duminica tot acolo, iar luni cred ca odihna, ceva curatenie si daca e timp frumos sigur iesim pe undeva- daca e pisoiul acasa.
Asa cum a spus si Fanna (si eu sunt "caine") RUSINEEEE DINAMO!!!!!!!
marina
pozici
camelia72 spune:
Doua prietene stateau de vorba:
-Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp
ce faceai sex?
-Da.
-Si ce mutra avea?
-Statea in usa ca prostul...!
---------------------------------
Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii:
- Tata eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui, sunt tatal tau,
care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire spune tatal:
- Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la
altii nu ne trebuie nici noua!
----------------------------------
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Andreea ce super. Meritati sa stati acum cat mai mult impreuna si sa va simtiti bine. sa nu uiti de poze:)
Noi e 1 mai iesim undeva (in natura:) cu prietenii, ramane sa ne hotaram unde.
Am vrut sa iesim undeva de azi, sa stam pana luni seara, undeva la munte langa Cj, dar al meu sotz nu are chef, zice ca e obosit si ar sta si el macar 2 zile sa se odihneasca La chestia asta nu ne prea potrivim, ca eu sunt plimbareata si n-am stare, iar el e mai comod
Flavia (sotie si mamica fericita)
BraveGirl spune:
Am ajuns si eu acasa dupa ce am tras o sperietura...stateam eu linistita la coada la semafor, prin dreptul PTOTV-ului cand pun o frana si aud poc....am inlemnit.Mi-era si frica sa ma dau jos si sa vad masina varza.Cobor si vad masina din spate lipita de a mea...imi spune soferul sa dau putin in fata sa vedem ce au patit masinile...spre norocul meu nu am decat o zgarietura, asa ca i-am zis soferului sa-l astepte pe sotul meu si daca el zice ca e ok, nu mergem la politie.Spre uimirea mea, al meu, desi e obsedat de orice zgarietura minuscula i-a zis omului ca poate sa plece linistit ca nu e mare lucru
==========
Corina
Albumul meu
marinar spune:
Cami ce bine ca ai mai descretit fruntile pe aici.
merci Cherri de urari. Abea astept sa vad printesa, sunt innebunita dupa ea.
Corina ce bine ca nu ai patit nimic!!!!!!
marina
pozici
SunSmile spune:
BRAVO Andrule! Mi-ai facut ziua!!! Ma bucur din tot sufletul!
Corina bine ca nu a fost grav!
Fla distractie placuta si voua!
Si tie Marina si pupici nepotelei! Si daca tot m-ai scormonit...Dance me to the end of love...este melodia care ne-a adus impreuna pe mine si iubi si melodia de deschidere a nuntii noastre! Si melodia pe care o dansam aproape saptamanal...in bucatarie, in living, in baie...oriunde!
Pupi la fete si un weekend frumos tuturor!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
marinar spune:
Sunule........... frumoasa melodie v-ati ales!!!!!!
Si pt ca tot ne-am spovedit.... va dedic "when a man loves a woman"- Perci Sladge
marina
pozici
cherry22 spune:
Corina, bine ca nu s-a intamplat nimic grav. O biata zgarietura se rezolva.
Fla, al meu sot ma scoate din minti cand imi spune ca e obosit si prefera sa stam acasa. Eu vreau sa iesim in fiecare wk, nu conteaza unde, la plimbare in parc, prin oras, la prieteni, la munte, oriunde, numai acasa sa nu stau. Si el e plimbaret, dar in ultimul timp e cam obosit si nu prea are "dor de duca". Wk asta ne si plimbam, ne si odihnim si poate o punem si de un bb cu aer de munte, cum a zis Sun
pup fetele