Stelisti si steliste (5)
Raspunsuri - Pagina 3
SunSmile spune:
Biby mi-ai luat semnatura!...asta sa fie baiul si sa bata Steaua!
quote:
Originally posted by bibyrox
Flori la 22 incepe meciul! Cel putin asa am auzit peste tot...
Milioane de inimi-2 culori, o intreaga natiune-o singura iubire, 58 de ani de glorie - legenda trebuie sa continue! HAI STEAUA!
Biby
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Biby mi-ai luat semnatura!...asta sa fie baiul si sa bata Steaua
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Pe bune daca am observat!!! Nu de la tine am "furat" semnatura ci de pe un forum stelist! Da lasa ca difera.. finalul..
O floricica sa nu mai fi suparici!
Milioane de inimi-2 culori, o intreaga natiune-o singura iubire, 58 de ani de glorie - legenda trebuie sa continue! HAI STEAUA!
Biby
SunSmile spune:
Offff Doamne...Flori pt mine in acel post = Boieru. Asa o cheama si pe ea. Ii raspundeam despre LACA. Nu ai facut nimic. Pup la fata grabita, care crede altceva!
quote:
Originally posted by flori76quote:
Originally posted by SunSmile
Flori stiu mai multe, DAR din respect pentru toti stelistii o sa tac! Pentru moment ideea e sa ne concentram pe meci...disputele...mai incolo!
Departe de mine gandul sa isc vreo disputa!Sincer,vreau doar sa stiu cand incepe meciul,pt ca noi terminam serviciul la 23.30(ora Romaniei) si tare ne-am bucura sa-l vedem,insa daca incepe la 22.00...nu-l putem vedea .Doar atat vroiam sa stiu,daca ma puteti lamuri
Flori
Noi
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
flori76 spune:
quote:
Originally posted by motanik
La 23.30 e inregistrarea meciului pe tvr international.
--------------------
Andra
Tot e bine si asa.Merci Andrutz
Flori
Noi
Claudelu spune:
Bibiloasa pe unde umbli?? HAI STEAUA
Fetelor eu nu mai am rabdare pana diseara...am mari emotiiAti aflat care e 11 cu care jucam?
CATA, unde esti?? ai plecat la MIDDLESBROUGH?? treci la apel
HAI STEAUA
Claudelu spune:
Sursa http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=main&lang=ro
Arbitrii care vor oficia meciul
UEFA a anuntat numele arbitrilor care vor oficia joi, la meciul Middlesbrough - Steaua din returul semifinalelor Cupei UEFA. Slovacul Lbos Michel va oficia la centru, el urmand sa fie asistati de conationalii sai Roman Slysko si Martin Balko, cel de-al patrulea arbitru fiind Vladimir Hrinak. Observator pentru arbitri va fi danezul Peter Mikkelsen, iar delegat UEFA pentru acest meci este islandezul Geir Thorsteinsson.
si ceva legat de Marius Lacatus
Managerul general al FC Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, dezminte informatiile aparute in articolul “Stingher” din Gazeta Sporturilor de astazi, 21.04.2006, sub semnatura lui R. Raureanu potrivit carora ar exista o racire vertiginoasa a relatiilor intre conducatorii FC Steaua.
“Nu am declarat nimanui ca Marius ma lasa singur sa ma lupt cu lumea pentru simplu motiv ca nici macar nu gandesc asta. Relatiile noastre au fost, sunt si vor fi foarte bune.
Motivul pentru care nu mai organizam in luna mai evenimentul pe care il anuntasem este evident, parcursul peste asteptari in Cupa UEFA. Actiunea va avea loc insa in deschiderea primului joc pe noul gazon in Ghencea.
Este regretabil ca, in aceste momente, se incearca prin orice mijloace crearea unor conflicte in cadrul unei echipe care face din nou istorie in fotbalul european.”
HAI STEAUA
SunSmile spune:
Clau 11-le probabil este:
Carlos
Marin - Ghionea - Goian - Ogararu
Bostina - lovin - Radoi - Balan
Dica - Oprita
Si mie mi-ar placea din suflet sa-l vad pe Victorash, dar stiind ce stiu, tind sa-i dau dreptate lui MM in acest caz.
Succes baieti! Avem toata increderea in voi!
ne auzim pe seara...
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Anderra spune:
Dub dub dub dub ... toata lumeaaa .. iu huu.. am asa o emotie in inima incat .. trec orele una dupa alta si simt cum imi ticaie inima din ce in ce mai repede si mai tare .. daca imi spunea cineva acum 2 ani ca voi avea asa emotii la un meci de fotbal ziceam ca e nebun..
Dumnezeu sa ii ajute pe baieti, sunt atat de aproape sa atinga un vis .
HAI STEAUA!!!