Stelisti si steliste (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La noi s-au gandit sa bage meciul pe ITV4 si nu il prindem...asa ca are cineva idee daca il putem vedea pe net undeva?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Ca sa vedeti cat sunt de romani rapidistii:

Maftei: "Tinem pumnii lui Boro"

Întrebat daca va sustine pe stelisti în meciul pe care-l vor disputa în aceasta seara cu Middlesbrough, în Cupa UEFA, capitanul Vasile Maftei a rabufnit:
"Diseara toti rapidistii tin pumnii lui Boro! De ce sa fiu suporterul Stelei? Niciodata n-am sa fiu! Cum sa tin cu ei?"

RUSINE!!!!
Cu asemenea oameni ne facem tara de ras in afara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

ratusca aia vazusem si eu, da am zis sa nu fiu asa directa :)

"Cumparaturi : - Un penalty-1000 euro - O eliminare din echipa adversa-2000 euro - O victorie-3000 de euro - Un campionat castigat-50000 euro. Pentru fotbal adevarat exista Steaua, pentru celelalte, are Dinamo mastercard…"

Andra eu nu stiu unde s-ar putea vedea, poate aflam si noi de la altii mai informati:) Tre sa se transmita pe net...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

HAIDE STEAUA!!! Am emotii!!! Uff!
Voi va suparati pe rapidisti ca nu tin cu Steaua dar eu am langa mine persoane care se roaga sa NU castige Steaua!Ati mai pomenit asa ceva? Sefa mea se roaga sa castige Middlesbrough pt. ca nu il sufera pe Becali! Am simtit ca mi se urca sangele la cap cand am auzit! Credeam ca o iau si la bataie! ce rost mai are sa-i explici unui astfel de om ca aici e vorba de ECHIPA si nu de un patron care azi e si maine poate nu mai e...?

20+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

se transmite pe TVR si din cate stiu, sper sa nu gresesc, poti sa vezi direct de pe site-ul TVR-ului!

HAI STEAUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,pana la urma,la ce ora e meciul???La tv si in ziare spun ca la 22.00,iar in www.tvr.ro/tv/tvri/programtv.php" target="_blank">programul tvri scrie 23.30

HAI STEAUA!!!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Hop si eu!!! Trebuie neaparat sa ma treceti pe lista pentru ca sunt STELISTA de cand m-am nascut! Sotul meu e "maniac" dupa Steaua.. asa ca ne-am nimerit!

Sper sa batem diseara!!! Sa le tinem pumnii baietilor pentru ca MERITA! Suntem mandri de ei!

HAI STEAUA!!!!

Milioane de inimi-2 culori, o intreaga natiune-o singura iubire, 58 de ani de glorie - legenda trebuie sa continue! HAI STEAUA!
Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Flori stiu mai multe, DAR din respect pentru toti stelistii o sa tac! Pentru moment ideea e sa ne concentram pe meci...disputele...mai incolo!
Ratzu am vazut si eu "comentariile" rapidistilor....singurul cuvint care-mi revine obsesiv in minte este RUSINE!!!!!!!! si NEROMANI ar fi o solutie, dar prefer sa tac!
Chiar asa Cata..pe unde bantui?
HAI STEAUA!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Flori stiu mai multe, DAR din respect pentru toti stelistii o sa tac! Pentru moment ideea e sa ne concentram pe meci...disputele...mai incolo!

Departe de mine gandul sa isc vreo disputa!Sincer,vreau doar sa stiu cand incepe meciul,pt ca noi terminam serviciul la 23.30(ora Romaniei) si tare ne-am bucura sa-l vedem,insa daca incepe la 22.00...nu-l putem vedea .Doar atat vroiam sa stiu,daca ma puteti lamuri

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Flori la 22 incepe meciul! Cel putin asa am auzit peste tot...

Milioane de inimi-2 culori, o intreaga natiune-o singura iubire, 58 de ani de glorie - legenda trebuie sa continue! HAI STEAUA!
Biby

Mergi la inceput