Bebelusi de iulie-august 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
Ella2000 spune:
Hristina, tot uit sa-ti scriu, eu nu o pun in premergator pe Paula! desi as vrea sa mai scap si eu...
si vad ca multe spuneti ca sunt tareee mamosi puiutii ... asa e si Paula, sa nu dispar nici o secunda! si ce bucurie si chiot cand ma vede!
Paula spune clar: mama, tata, aba, baba, ada, da, ba, opa!
si se bucura enorm cand iesim!
ella si printesele
Ella2000 spune:
Simona, nici eu nu mai stiu nimik de Joker ( cuscra!!!) !
ai plecat la nani?
ella2000 si printesele
Simonaci79 spune:
Ella- feliictrai pt vorbareata! Nu am plecat inca, am plecat la un dus scurt si la bibe!!!
Oana C spune:
Simona, Mirela, si pe mine ma streseaza socrosenia.
N-am mai intrat zilele astea, pt ca de luni Eva a devenit alt bebelus
Luni s-a trezit dimineata la 8am si pina seara la 8:30pm cind a cazut la datorie, a dormit vreo 50 min!!! Toata ziua!!! Apoi s-a mai trezit seara pe la 11:30pm, 2am, 6am ...
Marti la fel; si mai rau!!! S-a trezit dimineata la 8am si pina pe la 9pm nu a dormit decit 45 min .
Miercuri a fost putin mai bine; si-a reincarcat bateriile; ziua, pt ca noaptea a facut circ!!! S-a culcat pe la 8:30pm, trezit la 11:30, 12:30, 1:30, 2:30, 6am ...
Joi, a luat-o de la capat; s-a trezit la 6am si pina dupa 9pm a dormit vreo 1:45 min din 2 bucati. Acum, seara, s-a trezit iar pe la 11pm si a stat treaza pina la 12.
Sint chiauna de oboseala, nu mai apuc sa fac nimic, nici nu mai stiu daca Eva a mincat, baut, dormit cum trebuie ... Ii dau si eu de mincare la gramada, uneori, de cele mai multe ori uit sa ii dau de mincare, in batalia mea cu adormitul ei.
Fac tot ce este normal inainte de culcare; schimbat, citit, leganat, bibe de fromula; o asez in patut, nici nu apuc sa fac stinga-mprejur, ca e in picioare; o asez inapoi, pe spate, ea se ridica imediat; de un milion de ori pe zi; parca e pe arcuri.
Nu mai rezist!!!
Am vazut de mai demult ca de cele 2-3 ori cind a venit socrosenia la noi sa stea cu ea cit eu am fost la dentist, am avut mereu probleme cu Eva dupa. A urlat si plins noaptea de fiecare data si nu ne-am inteles cu ea vreo citeva zile.
Acum iar am fost duminica sa sarbatorim Pastele impreuna (adica numai eu am facut de mincare, ei doar s-au distrat) si uite ce-mi face fiica-mea de luni incoace.
Data viitoare cind vine la noi (daca o mai primesc aici) o sa-i pun camera video, ca prea am o presimtire necurata ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Multumim foarte mult tuturor fetelor pentru aprecieri!
Am vazut si eu pozele copilasilor vostri; doar atit fac seara, inainte de culcare; ca de citit nu mai apuc, nici sa raspund.
Imi sint foarte dragi toti copilasii de aici si toti s-au facut mari si frumosi.
Cind am timp, o sa dau si nume; acum e aproape 1 noaptea.
Sotul e liber miine; sper sa fie mai bine.
Poze cu Eva
Oana C spune:
Ori am intrat eu intr-o faza de depresie, ori sint prea obosita, ori am o presimtire sumbra ...
Poze cu Eva
delia grozav spune:
Nu va faceti probleme, ca nu stau in fundulet, daca fac alte giumbuslucuri mai interesante pentru ei. sa stai in fundulet e plictisitor. Adi a invatat sa umble si abia apoi a inceput sa sada si el ca tot omul.
Diana bun venit in clubul nostru. Eu stau cu un fel de soacra in casa, ca bunica imi zice nora pe aici pe la vecine. Incep sa urasc cuvantul nora.
Lasa ca ii trece la aia mica, si incearca sa te tii de promisiune si sa nu mai mergi prea des daca ei nu ii place. Sa vina ei sa o viziteze daca vor.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Simona i-ai dat ceva Biotics sau Ecoflorina? Biotics-ul e mai simplu de administrat ca il pui in laptic si nu are gust.
Oana imi dau seama ce greu iti este si iti urez din suflet sa va reveniti la programul vostru obisnuit de somn.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Fetelor, ce prostie a facut Steaua , nu imi vine sa cred ca de la avantaj de 3 goluri a pierdut in ultimul minut. Eu la repriza a doua nu m-am putut uita si pentru ca nu aveam unde sa stau si nu ma puteam culca, am stat in baie si am citit si am lasat apa sa curga sa nu aud ce se intampla. Am avut o presimtire ca va pierde pentru ca a jucat groaznic. Mare pacat.
Pe vremuri eram mare microbista, am o poza cu autograf de la Gullit, daca stiti cumva cine e
Poze
Ella2000 spune:
Oana, hai ca m-am distrat cu "socrosenia"! nu fi deprimata, Eva e o frumusete de fetitza! e minunata si tu esti o mamica devotata si saritoare! cam asta se intampla in perioada asta! trebuie sa fii tare si mai da-le incolo de soacre! mai puneti la cot problemele cu ele! cand era Iulia mica, e drept, nici nu suportam sa o atinga! stiu ca a vrut o data sa-i dea cu linguira din gura ei! weeek!
ella2000 si printesele