Bebelusi de iulie-august 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati azi!

Nichita, Eva Christina, Andreea Codruta

Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Ioana, am vazut pozele cu "soricelul" Andrei cel somnoros. Sa creasca mare si sanatos, iar tu esti o frumoasa si o supla, bravo tie!

Diana, treaba cu suncile a fost tare de tot! Dar pian la urma doar nu traiesti cu soacra , daca intelegi ce vreau sa spun, si daca sotului ii place asa....

Mona, cu drag ti-as fi spus ce sa faci dar eu nu i-am dat sin lui Matei decit 3 sapt si alea ca m-am incapatinat eu ca daca era dupa el nu sugea nici o zi! Cred ca asa te simte si ea mai aproape si nu vrea sa renunte la aceasta placere!

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Ella, de ce sa faca mutre? Ce daca e distanta mica? se aduna banii...Si eu plec in taxi de la soacra-mea citeodata si nu e decit vreun km dar sint cu un copil mic in brate si daca ala nu vrea...nu-i nimic, mai sint altii care vor un ban, chiar fara aparat de taxat, ca nu vreau bon ca nu are cine mi-l deconta!

daca va spun ca am venit acasa acum vreo 2 zile de la soacra-mea si ma grabeam ca ma astepta dr-ta lui la usa, vorbisem o ora si ea a ajuns mai devreme, si am luat un Matiz ca alt taxi mai mare nu era, cu un carut mare care trebuia si el pus undeva....hihihi...in masinutza aia mica, l-a pus pe scaunul din fata si statea soferul asa de inghesuit ca ma si mir ca a putut conduce, dar nu a facut nazuri, si i-am lasat si eu 5 mii in plus ca toata cursa a facut 20.000 asa ca "are balta peste" , nu te mai necaji altadata!

Mergi la inceput

Mada, bine ai revenit! Nici noi nu avem dinti, cred ca atunci cind s-au impartit nu eram prin preajma si nu am primit! Asteptam urmatoarea "impartire" de dinti! poate atunci primi si noi ceva-ceva! De meniu, nu te pot ajuta ca noi sintem restrictionati la cap. asta, poate ii poti da peste, am auzit la o colega ca i-a dat si creier de porc la copil si a fost ok

Mergi la inceput

Mona, felicitari pentru noua "achizitie" a Sarei! asa fac si eu, dupa ce trece momentul "crizei" imi dau seama ca de fapt a avut un motiv , si inca unul bun, sa faca scandal, si de fiecare data imi promit ca data viitoare o sa am mai multa rabdare...dar pina atunci..uit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Fetele am luat azi spanac sa-i fac lui Andrei si e cam "batran" o chita avea chiar flori.E OK sa i-l dau?? Raspundeti-mi si mie repede ca trebuie sa-i dau papica la 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Caterina am citit si mi-au dat lacrimile ce fetita intelegatoare ai, care are grija de tine. stiu ca ti-e greu pentru ca nu ai avut timp sa te pregatesti psihic pentru intarcat dar stii si tu ca e spre binele tau. Si fetita stai linistita ca o sa fie bine.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Corbioana, l-am vazut pe frumos... ce-l ajuta el pe bunicu la treaba...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Vazut poze cu Daria si Andrei.
Superba fetita asortata cu floricelele.
Superb baietelul care sta in picioare asa bine si descopera tainele naturii.Si codita de soricel e tare smechera.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Anda alege frunzele care arata mai bine si poti sa ii faci linistita dupa parerea mea. Asta e, a cam trecut deja sezonul.
Eu i-am facut doar o data proaspat si in rest tot congelat folosesc.

Poze

Mergi la inceput