Bebelusi de iulie-august 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
caterina71 spune:
LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati azi!
Nichita, Eva Christina, Andreea Codruta
Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
ankak spune:
Ioana, am vazut pozele cu "soricelul" Andrei cel somnoros. Sa creasca mare si sanatos, iar tu esti o frumoasa si o supla, bravo tie!
Diana, treaba cu suncile a fost tare de tot!
Dar pian la urma doar nu traiesti cu soacra
, daca intelegi ce vreau sa spun, si daca sotului ii place asa....
Mona, cu drag ti-as fi spus ce sa faci dar eu nu i-am dat sin lui Matei decit 3 sapt si alea ca m-am incapatinat eu ca daca era dupa el nu sugea nici o zi! Cred ca asa te simte si ea mai aproape si nu vrea sa renunte la aceasta placere!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Ella, de ce sa faca mutre? Ce daca e distanta mica? se aduna banii...Si eu plec in taxi de la soacra-mea citeodata si nu e decit vreun km dar sint cu un copil mic in brate si daca ala nu vrea...nu-i nimic, mai sint altii care vor un ban, chiar fara aparat de taxat, ca nu vreau bon ca nu are cine mi-l deconta!![]()
daca va spun ca am venit acasa acum vreo 2 zile de la soacra-mea si ma grabeam ca ma astepta dr-ta lui la usa, vorbisem o ora si ea a ajuns mai devreme, si am luat un Matiz ca alt taxi mai mare nu era, cu un carut mare care trebuia si el pus undeva....hihihi...in masinutza aia mica, l-a pus pe scaunul din fata si statea soferul asa de inghesuit ca ma si mir ca a putut conduce, dar nu a facut nazuri, si i-am lasat si eu 5 mii in plus ca toata cursa a facut 20.000 asa ca "are balta peste" , nu te mai necaji altadata!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Mada, bine ai revenit! Nici noi nu avem dinti, cred ca atunci cind s-au impartit nu eram prin preajma si nu am primit!
Asteptam urmatoarea "impartire" de dinti! poate atunci primi si noi ceva-ceva! De meniu, nu te pot ajuta ca noi sintem restrictionati la cap. asta, poate ii poti da peste, am auzit la o colega ca i-a dat si creier de porc la copil si a fost ok
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Mona, felicitari pentru noua "achizitie" a Sarei! asa fac si eu, dupa ce trece momentul "crizei" imi dau seama ca de fapt a avut un motiv , si inca unul bun, sa faca scandal, si de fiecare data imi promit ca data viitoare o sa am mai multa rabdare...dar pina atunci..uit!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
andatudor spune:
Fetele am luat azi spanac sa-i fac lui Andrei si e cam "batran" o chita avea chiar flori.E OK sa i-l dau?? Raspundeti-mi si mie repede ca trebuie sa-i dau papica la 2.
delia grozav spune:
Caterina am citit si mi-au dat lacrimile
ce fetita intelegatoare ai, care are grija de tine. stiu ca ti-e greu pentru ca nu ai avut timp sa te pregatesti psihic pentru intarcat dar stii si tu ca e spre binele tau. Si fetita stai linistita ca o sa fie bine.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
caterina71 spune:
Corbioana, l-am vazut pe frumos... ce-l ajuta el pe bunicu la treaba...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
delia grozav spune:
Vazut poze cu Daria si Andrei.
Superba fetita asortata cu floricelele.
Superb baietelul care sta in picioare asa bine si descopera tainele naturii.Si codita de soricel e tare smechera.![]()
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Anda alege frunzele care arata mai bine si poti sa ii faci linistita dupa parerea mea. Asta e, a cam trecut deja sezonul.
Eu i-am facut doar o data proaspat si in rest tot congelat folosesc.
Poze